Haha jag dör!

Hahah så jag kommer att garva åt det som jag gjorde i går! Hahahah.

I går åkte mamma, Sofie och jag in till Uppsala och shoppade! jag gjorde av emd en j*vla massa pengar kan man säga. Men det var behövliga saker så inte klaga (; Men jag skulle vara duktig och köra, så man körde på E4an för första gången! Woho stor grej, not. Men iaf så tyckte mamma att jag skulle köra lite inne i stan bara in till IKEA. Aah jag och mitt temperament ibland asså. Har aldrig kört i en 2 filig rondell elelr vad det heter så slutar med at jag skriker på mamma, vad fan jag ska göra och mamma skriker på mig vad jag ska göra. Haha bra kul att tänka på efter. Iaf så kom vi till IKEA levande, mamma fick köra efter för jag kör då f*n inte i stan igen. Fick med mig en ny skidjacka, 2 par skor och en bh med mig hem iaf :) Det roliga kom när vi skulle hem (A) jag körde dårå, duktiga jag! Vi komemr hem levande men vi trodde att alla skulle dö typ. nej men jag kör upp på garageuppfarten, och vad fan gör jag då? Jo jag trampar på GASEN istället för på BROMSEN! Kör juh rätt in i garagedörren :O Ooooops! Haha de är lite kul att tänka på det efter kan jag juh säga (; Ingen större skada skedd precis men ett gott skratt fick vi alla, + att mamma o pappa berätta en massa saker som dom vart med om. Tex när dom glömde lägga i bromsen och bilen rullade ner i diket utan förare xD hahaha de skulle jag velat se.

Nog med min fina bilkörning nu (;

Idag skulle man upp vid 9 för att nån gubbe skulle komma, ställde klockan på kvart i 9. när den ringer så stängde man av den och typ somande om. Så vaknar jag 1 timme senare. Jag får världens panik och ser att klockan är kvart i 10. Typ springer upp och kollar om de e nån vid grannen eftersom han skulle dit först. Där vare dött. Så kollar man på klockan i köket och den visar kvart i 9. Skiiit! jag glömde ställa om klockan, inte så konstigt (; Haha min helg alltså!
Bussen ut till Vendel gick 13,15. Skönt att komma ut dit. Tog en riktig långsväng med min plutt och hoppade några stockar, har hittat ännu flera hinder där nu! Och stockar så man kan bygga ännu mera, så jävla gla man blev när man såg allt det. Någon måste ha fixat det innan iaf. Det såg ganska anordnat ut. Var ute i typ 2 timmar och kollade och hoppade lite hinder. Sen red man tebax, tog in Elviz och smörjde in hans mugg. Sen åkte bussen hem till Örban igen. Har nästan kollat klart på hela säsong 2 med Ghost Whisperer nu. SÅå jävla bra! Synd att man missar det på torsdagarna :( Datan går för fullt med att ladda ner flera filmer som jag hoppas är nere till i morron. Men det återstår att se :)

Nu ska jag se dom 2 sista avsnitten, Tjosvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0