Fartfylld uteritt

Åkte till stallet ganska sent, Hickory var redan inne och var näst intill galen. Shit vad med energi han hade! Jag som red sånt hårt pass igår och så när man mockar håller han på att gå över en när han har rundvandring i boxen. Helt galet.

Jag orkade inte med ett allvarligt pass så red på grusvägen upp till sommarhagen, han stod emot ganska mycket i början, men de är inte så konstigt när de kommer en häst mot en (; Vanessa varnade för stora gropar i vägen och vildsvin. Hjälp!

Nej men inga vildsvin träffade vi på, men vilka gropar! Dom var väldigt stora och djupa, så blev lugn skritt där det var som värst. Efter 50 m med gropar försvann dom och vi tog en härlig galopp! (hade travat innan groparna).
Han blev lite smågalen efter at han verkligen fattat att han galopperade ute, så han smygökade hela tiden! hur mycket jag än höll honom, sötis!

På vägen hem behöver vi inte tala om hur han var, totalt crazy! Jag ville ha en lugn galopp men de blev näst intill race i början. Skulle göra en galoppfattning från skritt oxå, jäklar vad den hästen kan skjuta ifrån! Ingen lugn fattning här inte, utan rivstartade utan att jag var beredd på det, haha!

Jag och Hickory, Foto: Dessie

Innan jag kollar
film, ska jag hoppa in i duschen, och försöka att inte stå så länge där (;


Kommentarer
Postat av: MELLLIIE

Usch, vildsvin vill du inte möta på när du rider! Det kan bli otroligt läskigt(åtminstone om man är 12år & lättskrämd)... :/

2010-04-07 @ 22:58:26
URL: http://mellliie.blogg.se/
Postat av: Rebecca - 15 årig tävlingsryttare

vilken klubb rider du för :)?

2010-04-07 @ 23:10:22
URL: http://minriddagbok.blogg.se/
Postat av: Fabbi

Jättefin blogg! :)

2010-04-08 @ 08:44:21
URL: http://faabbii.blogg.se/
Postat av: Amanda

HEESTEN VILLE SPRINGA FORT :DDDDDDDDDDDDDd

2010-04-08 @ 09:04:19
URL: http://fotografamandi.blogg.se/
Postat av: Amanda

hur stor ska den vara då :D?

2010-04-08 @ 09:58:13
URL: http://fotografamandi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0