Borta hela dagen

Har varit borta från 9 i morse till att jag åkte hem med 9 tåget på kvällen. Skola mellan 9 och 4, jobbigt! Pilatesbollar på idrotten, träningsverk i morron? Ja!
Sen bussen till ridskolan och vara där i 2 timmar innan US årsmöte började, käka tacos och snacka en massa skit. Sen blev vi lite seriösa och kollade igenom protokollet, och sen oseriösa när glassen och kolasåsen kom in!
Ett helt vanligt US möte med oss (; 20% seriöst och 80% oseriöst! Är det verkligen så illa? Neee, de har blivit bättre :)
Lotta tvingade en att fota när Natta hoppade Lancer, trevligt ändå! Fick lite sällskap av Marina och Vanessa som även dom fotade, fast med sina mobilkameror dårå (A) Lite skillnad när man stod med sin feta systemis (;
Fick faktiskt inte så bra bilder som jag hoppades på, fick inget ljus utifrån utan de var bara ridhuslamporna som inte är så bra till inomhusfotografering, men ni ska få dom sen när ja laddat in dom.

Hem och kollade typ 30 min av House, skit att jag missade de! Nu sitter jag här och ska snart sova, ska upp vid 8 för att hinna duscha innan jag åker till skolan med 9.44 tåget. Sitta och snacka med Göran, hur vi ska göra med spec idrotten och häst där. Jippie... Nej men han är trevlig :) Sen är första lektionen kl 12.10!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0