Kanske?

Stallet på fm, åka till Upplanda och red lite dressyr. Fast de gick väl inte super precis, hon sprang bara. Fick ingen kontakt riktigt. Men aah, sånna dagar har man väl oxå. Men jag känner mig så konstig när jag är med henne nu, nästan som att jag hatar henne? Vet inte riktigt varför, de är så konstigt.

Iaf så träffade jag en kvinna där som höll på med sin haflinger, hon skulle köra den i ridhuset :) Jättesöt ponny! Iaf så pratade vi lite, hon bor i/utanför Tobo och har som en liten uppfödning där. Ja sa bara att Bounty var till salu och att jag letade efter en ny häst att rida, då berättade hon om en av hennes hästar som hon ville skulle komma till en ung tjej, kommer inte ihåg åldern men det var mellan 10-15 år, liten stor häst, läromästare, har tävlat mycket och upp till 125 cm :)

Pappa kände igen henne men ja har aldrig sett kvinnan förr, iaf så ska vi försöka ta reda på vem det är så ja kanske kan åka och provrida, kanske foder, halvfoder, medryttare? I don´t know :)
Vi får se om vi får reda på vem det är, vart hon bor (nära/långt), vad hon vill göra med häst, sälja/foder/medryttare osv osv :)
Hoppas! Det lät som en fin häst,

Bara för att jag tänker på läromästare, så kommer tankarna direkt till Frej på ridskolan :) Så ni får en "fin" bild på han, som jag nu kom på att man kanske kan redigera på ett ganska så snyggt sätt (; Får se!

Foto: Jag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0