Nu är det bekräftat

Om jag inte är som jag brukar vara, då vet ni varför om ni kollar HÄR.

Allt känns så onädigt, så som jag har kämpa med dig, så mycket vi har gått igenom, så mycket vi har lärt varandra, allt var så meningslöst. Känns det som, de sa inget, jag fick reda på det genom en kompis. Hur kan ni? Vad ska jag nu göra? Jag kan juh inte bara rida unghästarna, dom är juh inte inridna. Ska jag rida kentucky? Skulle inte tro det. Han är inte min typ av häst. Hur tänkte ni? Jag har inget kvar. När hon väl är såld, då har jag ingen häst att rida, ta hand om, träna eller nåt. Jag kommer att bli hästlös, kommer då inte att börja på TiRK igen, ridskoletiden är över för min del.
Jag har bara 2 ponnyår kvar, kunde jag inte få haft dom med henne? Ni ska slita itu mig, dela på mig. Ännu en gång ska detta ske. Douglas, Pysen, Tea, Pärlan och nu Bounty.

En sak är då säker, jag kommer inte att fortsätta att rida i Lilla Backbo när Bounty är såld. Jag tänker inte rida Kentucky, eller någon av unghästarna. Då ska jag leta efter en annan häst att rida, gilla och sedan slitas itu ännu en gång. Jag har lärt mig så mycket av er alla i Lilla Backbo, men när ni ska sälja den jag älskar mest, då vill jag inte höra av er något mer. När hon åker, då åker jag med.


Kommentarer
Postat av: MLI - ryttaren på väg upp till hög nivå.

tråkigt, vad har hänt? :(

2010-02-01 @ 20:07:23
URL: http://mlidahlgren.blogg.se/
Postat av: Sara

när jag såg de, asså jag är jätte ledsen för din skull :( <3

2010-02-01 @ 21:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0