Pay and Jump

Idag vare P&J på TiRK, var i Tierp vid 10 ungefär, då hade inte ens blåbärshoppningen börjat! Dom började typ halv 11 när dom skulle börja 10. Hmm blev lite försenat för det. Men jag skulle typ precis börja rida fram ute så fick man komma in och värma i ridhuset. Så in där och det var lite rörigt. Massor av hästar och lite utrymme typ.
Men det gick med nöd och näppe! Sen vare framhoppning på 2 hinder så vi började med att hoppa på en oval över ett litet räcke, Bounty stannade? och ville inte alls. Hon hade ingen framåtbjudning alls. Vet inte riktigt vad det var. Fick tag i ett spö och så stanna hon igen. efter det så hoppade hon, måste ha varit att jag giviti henne fel signaler som fick henne att tveka. För hon tittar inte på hinder utan förstår bara inte vad hon ska göra. Så hoppa i den andra galoppen och lika där, jag fick verkligen dra hårt med spöt för att få henne att bara ga framåt. sen vare lugn, hon hoppade fint och gjorde inge mera konstigheter.
Ut och skritta ett litet tag för att få lite luft och för att vänta på min tur.
In på banan och trava runt lite, hon var ovanligt lugn för att vara hinder + Bounty (; Sen så hoppade vi 1, 2 och sen mot 3 så tvekade hon skitmycket, jag gjorde inget åt det och de blev ett stopp. Mitt fel! Skulle ha visat med spöt att hon skulle över men aah... Jag blir så ibland. Hopp över det och sen blev det springa på sidan på 4a, jag höll inte på vänster tygel (som vanligt) och hon smet undan. Sen hoppa det med, hon tveka på 5 men då red jag häst och jäklar vad hon hoppade! :D sen fina språng på 6 och 7, så var banan klar. Är supernöjd emd bounty, mindre nöjd med mig själv. Ska få allt på film sen av Carina. Ska bli spännande att se (;

"Lite" bilder fotade av Dessie!





En udda bild, men jag gillar den!



Tror jag måste köpa en magplatta (;


Frambenen <3


Alla bilder fotade av Dessie!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0