You know I love you <3

Ska börja med att säga att det ösregnar här hemma, det åskar och jag hatar´t! Finns det något värre än åska? Nix!

Sen tänker jag berätta att jag inte har haft internet på min data från igår till idag, jag fixade det nyss lite snabbt genom att ta brorsans sladd (; Jag har datorn ute i vardagsrummet oxå, super! Nej men vi ska juh göra om i mitt rum, så det är helt tomt utom att dammsugaren och mitt halva skrivbord står kvar. Så det kan bli lite hackigt med uppdateringen, beror på om jag har internet eller inte.

Gårdagen fick bli inne i Gävle! Fyfan så kul vi hade där mot slutet, (; Ett härligt gäng kom in och vi snackade och hade allmänt roligt! Vi är lite knäppa, I know! Inget nytt :)

Sen vare några som ville se portfoliobilderna så kan slänga upp dom, sen tänkte jag även försöka bildbomba er med bilder från Ponny SM, har nämligen över 500 bilder och ni kanske har sett 7? Så där ska ni få se en massa :)

Nu ska jag bädda sängen, annars blir mamma arg (A) Sover med henne nu och de är en oskriven regel, sist upp bäddar sängen! (; Senare i kväll får vi se om jag kanske tar mig till Pontus och träffar lite roligt folk, det visar sig på vilket humör jag är på :D

Bara för att rubriken ska passa in lite, you know I love you Victor <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0