Fy!


Foto: Jag

Fy på mig, har inte bloggat. Men har haft det trevligt ändå och ville inte ta bort stunden för att blogga. Torsdagen spenderades i Tierp först, pratat en massa med Dessie, Tack! Det behövdes, du behövs, så lätt att bara prata :) Sen har man en snäll mamma som skjussade ut mig till skogen och hem till Victor <3 Trevligt! Kollade film och hade det mysigt. Sov även kvar där.

Fredagen började bra med ett samtal från Elin som halvt ville döda mig (; Kändes det som, nej men tog ett senare tåg som inte gillades :') Blev att åka in till Uppsala, hälsa på Elin och Minty. Hem till Elin i 5 min för att sedan bli skjussade till Strömsholm(!!) och springa runt där, tack! för att jag fick följa med, det är så sjukt häftigt att vara där :)

Fick några 100-tals bilder på terrängen som reds den eftermiddagen, kommer bilder! Fick till några riktigt bra bilder (hoppas jag) som man kanske kan slänga in i portfolion senare, det visar sig :) måste uppdatarea min portfolio väldigt mycket tror jag allt...

Men nu är jag hemma och ska nog ta och dejta sängen snart, får se om det blir någon Strömsholm i morron oxå, det visar sig :)

Jag har fått ett till sommarjobb! Så fett jäkla glad, kamera ska införskaffas efter sommaren (Y)

Kommentarer
Postat av: Dessie

:DDD



vart har du fått jobb? :P

2010-06-05 @ 02:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0