Hejsan hoppsan!


En klar favorit som snart sitter på väggen, Foto: Jag

Som dagen har gått i ett, igår blev det ingen bra bloggning heller, ojsan. Vissa dagar är sämre än andra.
Men ska nog ta och fota lite bilder på min nya "hörna" som blev klar igår :D En liten del av varför det blev dålig bloggning. Men bra blev det! Båda byråarna står breve varandra, hyllorna är på plats och speglarna likaså.

Älskling var här igår oxå, jag vill inte lägga tid på att blogg när jag är med honom, så enkelt var det med de :) Självklart bloggar jag nån gång ändå, men datan ligger inte högst på listan av vad man vill göra. En film fick rulla ist, The Bounty Hounter, den är riktigt bra! Borde ses av alla (;

---

Dagen började som vanligt med stress, hur kan jag undvika en morron utan stress? Tror inte det skulle fungera :) Kom nyss på att jag nog har bilder på kameran, kan vara så... Tror jag ska kolla.
Dagen segade sig fram, bäst vare att få vänta 20 min på ett försenat tåg ute i ösregn, fint de!

Typ håltimmar hela dagen, inställda trafikant-lektioner pga inga böcker. Bra skola! Sluta så man inte han med 3 bussen, super på det med! Så det fick bli en promenad till Hemköp och köpa middag i form av sallad och Festis. Ta bussen mot stallet, hoppa av vid Hemma-butiken och leda runt Prickisen där i ca 1-1,5 timme. Tillbaka till stallet med Becca- Pepsi och jag - Prick, undrar vad Prick hade fått äta? Han var hyper och kunde inte ens skritta, ponnyn på 20+ lix! han är för gullig :')

Nu har jag lämnat in kameran oxå, igen. Men nu ska jag allt få en ny. det har 2 st sagt på CyberPhoto, får jag ingen ny nu så blir jag tokig och åker enkom till Umeå för att hämta en. Okej där tog jag i, mendet kunde hända (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0