Love me as I am


Vilken skärpa på ögat, love!

Dagen har inte blivit som jag ville, typ. Skolan, tråk som vanligt. Sen hem och har faktiskt städat, påbörjade nyss montering av byråar. Men jag var inte tillräckligt smart för att kunna sätta ihop hela, så den får överlåtas till pappa. Jag funderar på att ha fotosession i helgen, men kom nyss på att jag vill fota i tema och har inte en aning om vad för tema. Hjälp?

Helgen är fullspäckad oxå, så hur en session ska få plats där vet jag inte, lördag äre brännboll för hela slanten vid IP, kvällen äre festis? Skulle jag tro. Söndag lär jag ligga bakis och kan inget göra. Faktiskt har jag aldrig varit det, puh! Så kanske slipper denna gång med.

Men de känns inte bra att ta en session dagen efter fest, nix nix. Ska jag klämma in det på lördagen iaf? Eller kanske fredag? Dessie vilken dag kan du bäst? ;D

Älskling blev hemma, och jag ska nu kolla på film eller lägga mig på sängen och lyssna på musik och filosofera. Spelar ingen roll vad det blir, lär ändå inte hänga med i filmen.

Kommentarer
Postat av: Emelie Källman { m e l l l i i e }

sv jo, det förstår man ju :/

2010-09-01 @ 18:23:01
URL: http://mellliie.blogg.se/
Postat av: Emelie Källman { m e l l l i i e }

sv det håller jag verkligen med om ! :)

2010-09-01 @ 18:52:18
URL: http://mellliie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Passa på att tävla om ett schabrak från Schockemöhle!

Klicka dig in här för att tävla: http://stockholmsjenna.blogg.se/2010/august/tavla-om-ett-schockemohle-schabrak.html

2010-09-02 @ 10:47:48
Postat av: Dessie

ska fläta in Ninas dreads imorron, och på lördag ska jag till älvkarleby en sväng, vet inte hur länge det blir. blir nog bäst i så fall på lördagen ;P

2010-09-02 @ 17:39:10
URL: http://galenmumie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0