Lyssnat på liveshow

Nu avslutades liveshowen hos Lina och Michaela. Synd, jag fick aldrig svar på den fråga jag ställde. Kanske får det senare. Jag läser bådas bloggar dagligen, sjukt bra inspiration!

När man ser två tjejer sitta och livesända genom bloggarna blir man så imponerad. Först, att de vågar. Vågar visa sig för tusentals människor som de inte har en aning om vilka det är.
Att båda tjejerna är födda -93 och har kommit så långt med fotograferingen. Har egna företag, Michaela har gjort 2 kurser och båda fotograferar bl a åt företag, bröllop och vanliga porträtt. jag är lika gammal och har inte ens kommit hälften så långt, är inte ens hälften så bra som de är på att fotografera.
Det är 2 väldigt grymma tjejer! Ni borde verkligen börja att läsa deras bloggar.

När de väljer att livesända en frågestund, det rasar in frågor, är flera tusen personer som kollar. De har massor av läsare på sina bloggar. Och så jämför man lite med sin egen, som har en statistik som inte ens går att jämföra med deras, inläggen har inte i närheten av samma kvalité som deras, jag är inte samma inspiration som de måste vara. Det är stort när man förstår vilket jobb dessa 2 tjejer har gjort, och hur mycket de får genom just bloggen. De tävlar i en foto-tävling, vilka röstar? Jo självklart är det deras bloggläsare. Och många andra men övervägande läsare. Läsare som ser upp till och tar till sig allt de säger. Det är nästan som att vara kändis, men i en mindre skala.

Ja, jag är sjukt imponerad av dessa 2 tjejer. Jag vågar inte ens göra en videoblogg, och de livesänder sin frågestund. Det är stor skillnad.

Kommentarer
Postat av: my

jag har läst deras blogga jätte länge. De är så sjukt bra på att fota och deras bloggar är väldigt roliga att läsa. Jag har lärt mig skit mycket utav dom tjejerna.



Du är också skitbra på att fota! Du ger bra tips och sånt inom häst fotografering och lite mer djur. Jag som själv mest fotar djur och natur bilder tycker din blogg är jätte bra! :)

2011-03-05 @ 17:28:01
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Pellemonica

Just found this site and will find it a great use as I collect Sask. postmarks and need to find the location on a map to fit into my pages. Will pass this site onto other collectors who will find it very useful.

2011-06-24 @ 09:00:53
URL: http://pellemonica.blogoom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0