Skolan


Nikon D60 + Nikkor 18-55/3-5,6

Blev inget prov på morgonen, istället blev det nya böcker och bara att börja jobba. ÖFA andra timmen, gjorde inget spec och hade för det mesta tråkigt då min avdelning inte är igång än. Lunch och ännu en idrottslektion. Lite skäll på #småbarn" innan där oxå. Varför använda parfym? Lite jobbigt för de i min klass som är känsliga och jag själv kan få astmaanfall. Så en liten tillsägelse igen, hoppas att de någon gång kan sluta använda de. Redskapsgymnastik på idrotten. Det är sjukt roligt! Ringarna kan vi skippa, men matta och räcke är så förbannat roligt! :D

Matta, hjula, så barnsligt enkelt, iallafall för mig. Testade på att köra 4 efter varandra, snacka om snurr i huvudet så det blev ett fint avslut liggandes på backen (; Räck är oxå roligt, snurra och ha sig. Klarade även det "svåraste" på både räck och matta. På matta var det hjula, men inte göra klart den, utan man ska stanna på händerna, och snyggt göra en kullerbytta ner. Gick med lite hjälp till en början. Räck var hänga på häften, svänga med benen och kasta båda benen över stången, med läraren som håller i ena armen. Svårt! Men det gick :)

Avslutade med en ganska slö lektion på Inköp och varuhantering. Sitta 1 timme i skolan och prata med Sara bara för att tågen inte kan gå som de ska (; Det kanske gick, men fick sms från UL störning om att de var förseningar osv. Så tog nästa fäör säkerhets skull :)

Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

sv: har provat vuxen S.. men det är för stort :/

2011-03-07 @ 17:21:37
URL: http://carlssonpataket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0