Pigg men ändå seg

Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8
 
Igår var det en pigg herre som skulle rastas. Och dumt nog valde jag att prova rida med nya hacket. Nog var det kul sa Bello! Började men att bara känna på honom och hur han funkade med att ridas på hack. Förutom att han gjorde som jag sa ibland, så blev han väldigt starkt. Han gick att hållas, inte de men han tuffade mer än gärna på och gjorde lite som han själv ville. En sak är säker, rid inte på hack om han har vilat ett par dagar, det blir jobbigt för mig (;
 
Dagens ridpass var han bättre, men inte bra. Tanken var att trimma lite dressyr på åkern, och han började bra men han släppte aldrig. Han hade så mycket energi men jag lyckades inte få energin att komma till formen och trycket utan det blev mera framåt och han låg på. Traglade på med en massa övergångar, att korta honom för att få honom mera uppåt, men han släppte ändå inte till så mycket som jag hade hoppats. Men det kan inte gå bra alltid, han brukar vara så mycket uppåt och fin i formen annars, idag var ingen bra dag tyckte han. Så vi tar nya tag till nästa gång :)
 

Kommentarer
Postat av: Wilma Lundström (Ang stallpriser..)

Skulle du på något vis kunna kontakta mig med priser på ett ungefär om hur mycket det skulle kosta att ha en ponny i erat stall? Då mamma och pappa vill se priser på foder,el/vatten, stallplatsen och sedan vad som skulle 'ingå' i priset osv. och sen räkta ut ca hur mycket i månaden det skulle kosta?
Skulle vara enormt snällt (OM NI HAR STALLPLATS KVAR OFC) kontakta mig isf på min blogg/ 0722504636.

TACK på förhand! Kontakta gärna endå om ni inte har någon stallplats.

/Wilma.

Svar: Har skrivit ett sms till dig :)
Linda Enarsson

2012-08-22 @ 19:11:24
URL: http://qtraniil.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0