Lite hoppning

Idag blev det ridning i ridhus, hoppning var på schemat :)
Började med att trava över lite bommar, som sedan blev kryss med 2 bommar innan - som på översta bilden. Byggde om krysset till en oxer och la in ett räcke med 6 galoppsprång i mellan. Provade att rida på både 6 och 7 galoppsprång i mellan så att gas och broms fungerade, helt fläckfritt båda två (;
Sist la vi in ett sockerbitshinder i mellan oxern och räcket, så det blev oxer - 2 galoppsprång - sockerbit - 3 galoppsprång - räcke.

Hoppade inga höjder alls, utan vi höll oss till 1 m som högst. Det blev lite missförstånd och jag krånglade till det för Corona någon gång när det blev fel för mig. Men jag kan inte fatta riktigt att jag får rida en så otroligt fin häst!
Hon hoppade allt, hela tiden. Spelade ingen roll om det var stort eller trångt innan hindret, hon hoppade. Även fast jag inte riktigt ramar in henne jämt eller råkar ge fel signal så lyckas hon ändå ändra det till rätt och hoppa. Vilken häst!

Jag tackar Linda så otroligt mycket att jag får chans att rida denna otroligt fina häst, tack, tack, tack!!

Och självklart ska ni få lite bilder, de allra första ridbilderna på mig och Corona :)
Snälla Jossan som hjälpte mig med hindren och korrigerade mig som har fotat, och för att inte vara van med kameran så är hon väldigt duktig (;





Foto: Jossan Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Kommentarer
Postat av: lindis

ÅH VA KUL ATT LÄSA, och se bilderna med såklart (på leona med)

Är så tacksam för all hjälp jag får av dig, å att du gillar hästarna :):)

2012-02-12 @ 21:37:17
URL: http://lindanasbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0