Helgen


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

I helgen har det inte hänt så mycket, fredagen fick jag en massa smink av mamma, Oriflame på allt. Mycket bra saker, och en massa olika färger på läppstift! Så nu kan man sminka på andra och nya sätt (;
Frdagen fortsatte med samtal från älsklingen som var mindre kul kan man väl säga, så en lugn fredagkväll med honom blev det. Han hade suttit på akuten med ett jack i näsan och mindre hjärnskakning. Så går det när man jobbar som mekaniker (; Nej men, ingen större skada skedd och han är hel och frisk kan man väl säga.

Lördagen tog man det lugnt, en jobbig natt för mig som ännu en gång har blivit förkyld och klarar mig inte utan nässpray. Men det blev dusch på morgonen och E tog sig ut för att tvätta bil och sin nyinköpta skoter. Något stolt kille!


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Efter att ha fotat skoter så åkte vi mot Gävle och Valbo. Och där blev det shopping. För min del kanske inte så mycket, en sportbh och hästsaker, även lite tyg som ska användas på onsdag. Älskling köpte desto mera som kläder och kamera, som vi kommer att dela på, och som kommer på bild senare :)

Söndagen var superlugn, vi gjorde inget speciellt, jag åkte till stallet några timmar som kommer att skrivas om i ett inlägg för sig, och E var ute i garaget och meckade. Och så blev dagen där ungefär :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0