Senaste ridturerna




Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

I söndags åkte jag till stallet och red en tur på Corona, hon var fin och avslappnad till en början men när det blev mera galopp blev hon mera pigg oxå, haha (; Tog mig en längre runda och damen var rädd för i princip allt.
Efter ridningen började jag göra något åt hennes vildhästman. Så tunna ur den fick jag börja med, Åsa tog ett tag runt nosen på henne då damen inte tycker om att bli ryckt. Lyckades tunna ur den rejält men avslutade innan jag ryckte för mycket (; När C var ute i hagen igen fick jag för mig att smörja en massa utrustning, så det blev sista sysslan.

Idag åkte jag mot stallet igen, men det var snöstorm ute och det blåste helt galet mycket. Så jag började med att mocka alla boxarna, fylla på vatten och sopa i ordning där, tog in C för att göra det sista på hennes man och borsta på henne, gos blev det självklart med. Hon är bra söt denna dam, alltid vaken och klar för att hänga md men ändå så otroligt mjuk och snäll så man kan stå och trycka ett tag med.
Efter att ha pysslat med henne ett tag så fick hon gå ut i hagen igen och jag sopade rent i stallet och smörjde lite mera utrustning. Åkte sedan hemåt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0