Något ni kanske inte visste...?

# Jag skulle vilja utbilda mig till hovslagare och/eller hästmassör. Fatta vad kul att kunna vara hovslagare och tjäna lite extra varje månad och kunna sko sin egna häst! Jag skulle älska det! Likadant med massör, att känna sin häst bäst och förebygga skador. Sjukt grymt!
 
# Jag använder alltid Idominsalva i mungiporna på hästen när jag ska rida med bett. Det har blivit en vana från att jag red en häst på ridskolan som alltid hade sprickor och sår i mungiporna och det blev bättre av Idominsalvan.
 
# Bello och de andra hästarna går än så länge "nakna", alltså utan täcke. Vi har inget behov av att täcka hästarna än, och dom verkar väldigt nöjda med det oxå. Förutom om de är väldigt svettiga, då går iaf Bello med täcke.
 
# Jag äger ett par röda Tretorn som jag inte hunnit få på bild än. Som det står skrivet. Jag sa tidigare att jag aldrig skulle köpa ett par Tretorn, men om det skulle ske skulle dom vara röda eller ljusblå. Och nu hänger dom i sadelkammaren.
 
# Jag har oftast väldigt långt tålamod, tills det att hästen inte vill komma in från hagen. När hästen inte vill komma in från hagen, och hagen är hyffsat stor och inte går att muta så tryter mitt tålamod. Men det går efter ett tag. Men inget som jag gillar att vänta ut (;
 
# Bello går inte att muta med mat. Eller något annat... Som sagt, han är helt omutbar, speciellt när han ska in från hagen..
 
# Jag har inte köpt kläder till mig själv på flera månader. Förutom hästkläder. Har lagt pengarna på hästen i stället, jag står för de mesta av kostnaderna och det är inte billigt att ha häst (;
 
# Jag har spräck eller tagit hål på alla mina jeans. Så jag har inte ett enda helt par. Måttligt kul att jag spräckte båda mina svarta jeans inom 1 vecka. Och i veckan som varit så märkte jag att det var hål på de sista av mina blåa jeans. Så nu måste jag köpa mig lite kläder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0