En liten längtan

Går det verkligen att längta så sjuktligt mycket på något? Att längta ihjäl sig. Att hoppas allt går vägen och att jag lyckas. Jag jobbar arslet av mig, tar alla pass jag kan, kommer antagligen jobba dubbelt vissa dagar för att lyckas. Men ingenting är omöjligt. Jag ska lyckas. Jag ska klara av detta. Inväntar lönen och sparar allt som det bara går. Inga mera onödiga utgifter. Det är bara att spara, för snart har jag lyckats. Snart.

Kommentarer
Postat av: my

Antar att det är en häst du längar till. Det gör jag själv också! Försöker mig på tredje gången gillt nu. Har varit inställd i typ två månader på att åka och hämta en nu i helgen men den hade börjat stegra och sparka mot människor så blev inget med den, sedan hittade jag en ny superfin och pratade med ägaren och allt lät jättebra. Igår sökte vi reda på info om ägaren och kollade i gästboken på hennes hemsida där det stod att hon var en bedragare och alla varnade för henne så blev inget med den heller.. Så jag letar för fullt!

Svar: Usch det är inte enkelt det dära. Själv är det hästköp som gäller, så jag jobbar och sliter för att kunna hämta hem hästen så fort som möjligt. Så jag hoppas det går vägen med allt. Du får lycka till med ditt letande! Den rätta hästen kommer så småning om :)
Linda Enarsson

2013-04-01 @ 18:08:09
URL: http://monkiapa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0