20 fucking år!Då var det min dag, min födelsedag.
Började med paket och frukost på sängen av världens bästa pojkvänn!

Hur många gånger?

Sitter och funderar på hur många gånger jag tänkt att blogga men inte kommit på något bra att skriva eller helt enkelt glömt bort det. Nu när jag går in och ser att det var typ 85248 dagar sedan jag skrev något sist får man ju nästan ångest. Detta är ju illa! Men jag sitter här, mellan 2 jobb. Hela 1,5 timme har jag mellan. Började dagen med att leka med barnen och nu blir det Max hela långa kvällen. Najs. Jag kan inte ens komma på något som jag gjort de senaste dagarna. Jag fyller år på fredag, hela 20 bast ska jag blir. Systemet och allt lixom. Har massor av jobb framför mig och jag hoppas att kunna träffa min andra hälft lite i mellan allt jobb. Ja där har ni det. Men det kommer bra nyheter framöver, jävligt bra nyheter.

GlenGordon Marvel Collection

 
 
Efter att ha sett GlenGordons senaste kollektion Marvel blev jag väldigt kär i även den, som  Eskadrons (; Men denna gång vill jag ha det svarta med vita loggorna eller de blåa. Men mest de svarta. Så sjukt snyggt!
Däremot har jag inte hittat det någonstans där man kan köpa schabrak, lindor och luva.
Det röda ä'r även det snyggt, men jag har redan 2 tävlingssett i rött, så de behövs inga flera (;
 
Jag hissar hela kollektionen, mycket snygg!

En dag i Uppsala

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Igår var det nattjobb på schemat, och då är det att rulla bil in till jobbet. Så jag passade på och åkte in någon timme tidigare för att shoppa lite. Skor stod överst på listan. Men jag började med Gränby och den vit-svarta klänningen, mycket bra köp! Den satt så mycket snyggare på än den är på galge. Så ville jag ha ett stort halsband till den och så blev det Gina Tricot för det, toppen fick följa med ner i påsen även den.
 
Myste runt på Gränby och kollade i affärer, köpte även en kalender för 2013/2014. Tog mig en smoothie på Naked Juicy Bar och bara var.
 
Tog bilen vidare till Skopunkten och hade där redan planer på exakt vilka skor jag skulla köpa med mig hem, såklart fanns inte dom skorna men hittade ett par klackar och ett par balleringa som fick följa med ändå. Svarta ballerina kan bockas av från listan. Mycket söta!
Sedan var det för mycket tid kvar till jag började jobba så sprang in på Rusta och köpte bra-att-ha saker hemma, allt från shampoo till diskborstar och godis.
 
Sist blev det ett pass på 16.45-01.30 med ca 20 miin övertid. Ojah, det blev en bra dag!

Dressyrtävling

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Uppsala Dressyrsällskap, lokal och regional dressyrtävling den 12/5 -13

Eskadron - Next Generation

Satt och kollade in Eskadrons senaste kollektion av Next Generation och blev helt kär i schabraket och lindorna, skulle passa så snyggt till en brun häst. Eller en vit, eller svart, eller fux. Typ. Men galet så snyggt det är! Det skulle inte sitta fel att ha i min hästgarderob. Tyvärr är ju Eskadrons prylar i övre prisklassen och jag får fortsätta att drömma.
 
När jag ändå höll på med att kolla vad för tröja som matchade in till outfiten så gjorde jag ett collage, och hittade på värsta smidiga och bästa programmet att göra collage i. Så nu kanske ni kommer att få se en hel del outfit bilder i bloggen. Sjukt kul är det! Så ska sätta mig och göra några nu, har en hel del färgkombinationer som jag vill testa (;

En ledig dag

Nikon Coolpix s3300
 
Idag har jag en ledig dag, som inte har funnit på länge, eller jag var väl ofrivilligt ledig i torsdags då jag skulle åka på tävling men kroppen sa ifrån mestadels, sen var det lite starter, långt att åka och regn. Så det var flera faktorer som gjorde att jag inte åkte. Men istället för att vara på hopptävling då så fick jag vara hemma och ha ont i stället (;
 
Men idag är som sagt en ledig dag, det ända som hänt hittills är att jag varit till sjukhuset och börjat tvätta. Sov till hela 7.30 i morse, vilken sovmorgon! Köpte med mig en B&J i Tierp på väg hem från sjukan, så nu ska jag sitta och trycka i mig hela den, för det är jag förtjänad och så ska jag ladda upp de sista bilderna från gårdagens dressyrtävling. Sedan efter det, ska jag kolla på alla mina 57 avsnitt jag missat av The Vampire Diaries. Så jävla skön måndag!

De går bra nu, så jävla bra

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Under helgen som var har jag fotograferat på Tierps lokala och regionala hopptävlingar, måånga fina bilder blev det. Speciellt på denna underbart snygga häst!
För övrigt så rullar livet på, jag har fullt upp hela tiden, är det inte jobb så är det foto som gäller för mig. De senaste 3 veckorna har jag haft 1 ledig dag och då var såklart den fullbokad med annat kul. Så saker att göra det har jag.
 
Jag har inte riktigt tiden att uppdatera här som jag önskar och vill, men det kommer hoppas jag. Nu är solen framme, livet leker med 2 jobb och fotograferingen, ny astmamedicin för 3e gången som jag hoppas den blir bra av och allt runt omkring.
 
När det gäller foto så har jag ändrat om i min planering för tävlingar, den kommer mera att se ut såhär.
 
12/5 - Uppsala DS
24-25/5 - Tierps RK
30/5 - Dannemora RK
 
I juni har jag inget bestämt ännu då jag antagligen kommer att få jobba ännu mera än jag tidigare gjort, plus för det! Har även annat planerat över helgerna.
Men jag har fått många roliga mejl på sistånde så jag kommer bl a att vara fotograf på Upplands Distriktsmästerskap i slutet på augusti, kul kul!
 
Nu hoppas jag att det inte kommer att ta lika lång tid till nästa uppdatering, måste skärpa mig!

RSS 2.0