Turkost över bommarna

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Idag var vi turkosa, i snyggt Lami-cell schabrak och lindor från Hööks, Jag har min fotograftröja och KL strumpor i turkost och mina StarRider marinblå ridbyxor. Snyggt!
Och det blev bommar idag, en massa. Valde att ha studs/kombination längs långsidan, upphöjda travbommar på volt och travbommar på medellinjen. Mycket nyttiga övningar gjorde vi. Böörjade att rida fram i lång och låg form och mycket rakt spår och stora volter.
Travade över bommarna på medellinjen med skänkelvikning in och ut från spåret. fortsatte på volten med upphöjda travbommarna och red sedan några varv på volten för att fatta galopp och rida den öppna delen av volten med tagen bakdel. Vände upp och tog serien längs långsidan. Valde att rulla på så för att sedan skippa bommarna på mitten och rida öppna och sluta längs långsidan, rida flera varv över bommarna på volten, öka och korta galoppen längs sidorna osv osv. Det fanns oändligt med saker som man kunde hitta på.
 
Corona var fin och avslappnad, tog övergångarna bra och drog inte mot serien. Blev lite springig mot slutet men damen fick nog en del mjölksyra i benen. Inte så konstigt. Är nöjd med passet och i morgon får damen vila och bara strosa runt i hagen och ha det gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0