Programridning

Foto: Stina | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Det var länge seda nu, men jag har ridit en pay and ride idag. Red en LB:1, det nya programmet för 2015. Corona var superfin på framridningen, alltså på vår utebana, då det reds i vårat ridhus, våda lyx!'
Tillbaka till Corona, vi började väldigt bra, men önskar att jag ridit henne mera framåt och gjort mera tempoväxlingar. Men det är bra att vara efterklok! Stina var med och tog en massa bilder på framridningen, som ni ser. Sedan filmade även Stina hela ritten i ridhuset. Som ni ser nedanför. Angelika skrev protokoll och Sofie var domare.
 
Väl inne i ridhuset tyckte Corona att det var väldigt konstigt att det låg sockerbitshinder längs med kortsidan, alltså där våran bana slutade. Ridhuset är 20x60 och mitt program går på 20x40 bana. Så efter ett par volter så slappnade hon av.
 
Jag tycker ändå att jag red ett hyffsat program, det var missar och det både kändes och syntes. Corona blev sueprtaggad vid galoppen och det kommer ni se på filmen. Haha. Men få tillbaka och rätta till för att sedan fortsätta. Sofie gillade att jag red nogranna vägar, plus för det! Och att jag har en väldigt fin häst och är ett trevligt ekipage att se på. Alltid kul att höra! Eftersom Angelika förde protokoll så fick jag ner alla siffror och kunde räkna ut procenten, som då slutade på 72,321%(!!!). Wow, kändes verkligen inte som att det var en sån bra ritt. Men alltid kul att få nya ögon på sig. Hon kommer att ha flera programridningar, så jag planerar redan nu att vara med på så många jag kan nästa år. Längtar redan nu till mera träning och tävling!
 

Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst :)

Svar: Tack tack! :)
Linda Enarsson

2014-11-08 @ 17:32:06
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Marica

alltså hon är så fin!! ni är fina!!

Svar: Tack så mycket! Alltid kul att höra :)
Linda Enarsson

2014-11-09 @ 20:36:09
URL: http://maricalindbeerg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0