Vaccinerad för ett år framöver

Nikon Coolpix s3300
 
Vilken underbart snäll häst jag har, vi har idag skrittat in i samhället och tagit oss en spruta, eller Corona har fått en. Årets vaccinering är nu klar, och Corona kommer vila några dagar framöver.
 
Mina funderingar gick hela tiden till min snälla häst, hon har gjort allt och lite till idag. För mig. Underbara djur! Hon börjar med att gå över den lilla bron, sedan är det stora bilvägen vi går under, för att sedan ta oss en galopp längs med järnvägsspåret som sedan blir att jag hoppar av och leder Corona under järnvägen. Och hon bara går. Min häst måste ha en stor tillit till mig, för hon gör precis allt jag ber om, och lite till.
 
När vi sedan inväntar veterinären så kommer Stefan med sin lastare och kör en massa snö. Och då menar jag inte att han körde förbi en gång. Utan konstant under de 30 minuterna vi stod utanför och väntade, ja, vi var tidiga. Hundar, bilar och personer som är ute och går. Corona står där jag bett henne att stå. Och en spruta, vad är det? Matte har sagt till mig att stå still och då gör jag det utan minsta reaktion på sprutan.
 
Det går inte att beskriva med ord, för hur mycket du betyder för mig. Men idag har du överträffat alla mina förväntningar och lite till. Älskade, underbara, finaste Corona!

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Åh så härligt att hon verkligen litar på dej! :D
Kram

Svar: Det är verkligen en obeskrivlig känsla :)
Linda Enarsson

2015-02-17 @ 10:52:03
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/
Postat av: Karin Jansson

Åh vad fint! precis så det ska vara, på riktigt! Imponerad! :D

Svar: Tack! Visst är det så! Hoppas att vi kan bättre på det ännu lite till, så blir man som oslagbar! :D
Linda Enarsson

2015-02-17 @ 16:41:43
URL: http://nouw.com/KariiinJansson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0