Fina damen gör sig finare

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Nu var den här igen, kylan. -10 grader och min lilla dam fryser direkt, så byte av täcke till morgondagen, till ett tjockare. Och så är det dags för dubbla ridtäcken igen. Vad gör man inte åt en frusen dam?
 
Ett ridpass som var rätt bra ändå, inte lika fin som igår, men ändå nära. Hon hängde sig lite i innertygeln ibland, för att göra sig bekväm och slippa undan arbete. Såklart. Men lyckades få bort det rätt bra, hoppas jag. För i morgon är det dags för träning, åker till Älvkarleby och tränar för Christine, ska bli roligt! Var många år sedan sist, typ när jag red på ridskolan och knappt hade börjat i hoppspecialen.
 
Har pratat lite lätt med henne, och självklart känner hon till vilken häst jag sitter på, många som vet det i dessa trakter, och av flera anledningar ska det då bli väldigt roligt att hon ska få se Corona igen. Spännande!

Kommentarer
Postat av: Emmie

Guuud, vet du hur söt häst det där är?! Blir helt kär i dina bilder!!!

Svar: Ibland kan jag allt se sötheten även jag! :D Haha! Tack, vad kul att höra! :)
Linda Enarsson

2015-01-23 @ 23:12:47
URL: http://emmiesliv.blogg.se
Postat av: Neapocalypse och tinkerhästen Clooney ・゚♥

Åh så härligt att vara i stallet!! Har inte varit i stallet på ett tag, har gett Clooney vila tills jag har mitt körkort. Åh jag längtar <3

Svar: Mycket skönt! Min fria stund på hela dagarna. Underbart! Jag tog körkortet innan jag köpte häst, så har väl lite tur där då :)
Linda Enarsson

2015-01-24 @ 00:12:39
URL: http://neapocalypse.se
Postat av: Michelle Petersson

Så söööt hon är! :D
Kram

Svar: Tack! Visst är hon :D
Linda Enarsson

2015-01-24 @ 11:48:21
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0