Så mycket händer på kort tid

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Lång dag i stallet, precis vad jag behövde. Städade i mitt bås, rengjorda Coronas krubba, mockade och fixade en massa höpåsar, fyllde på med nyponpulver och tog sedan in för en ridtur på världens bästa Corona! Allså vackra underbara häst! Jag är verkligen lyckligt lottad som har fått köpa denna häst.
 
Idag satt den, nästan. Nu är de bara att jobba vidare! Vi måste få igång bakkärran igen, den som sackar efter. Haha! Nej men sedan vilan har hon inte velat arbeta med bakdelen, alltså att det är för jobbigt. Men idag var vi på väg. Det är traven som är kämpigast. Men kunde ta av gramanen och hon gick i en stadig form och sänkte sig nästan bara mera. Det går aningen fort men det har med bakdelen att göra. När man tänker efter så hänger allt verkligen ihop, och nu är vi på G, så mycket!
 
Efter ridningen blev det att olja in hennes hölåda, som hon såklart var snabb på att trycka mulen mot. Så jag har lite att fixa ikväll vid insläppet, haha! I morgon är det dags för löshoppning och på måndag kommer Bea ut och går igenom henne. Snart är första hoppträningen och jag är så taggad!

Kommentarer
Postat av: Michelle Petersson

Åh va härligt att det går framåt :D
Kram!

Svar: Ja, det är verkligen superkul! Snart är vi helt back on track och kan kör igång som vanligt igen :D
Linda Enarsson

2015-01-02 @ 16:26:12
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0