Programridning 24/6

Foto: Stina | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
En sak är säker, jag kommer aldrig mera vila Corona innan jag ska åka bort och göra något dylikt igen. Det var ett test för att se om jag fick fram mera motor ur henne om hon vilade dagen innan. Och jovisst fick jag det, men en häst som knappt gick att svänga på köpet!
 
Så med en otroligt dålig framridning, fick näst intill endast rida henne otroligt böjd och få henne att flytta för skänkeln och att hela tiden reagera. Tänka framåt och neråt. Men men, gick väl sådär. In på collecting och Corona börjar slappna av lite i alla fall. In på banan och fick trava runt lite där, och efter ett par volter vid domaren så gick det bättre.
Red igenom hela programmet med en del missar, men ett sånt tryck i Corona att vi vann poäng på det, satsade mycket mera i både trav och galopplängningarna och det gav resultat. Mycket kul!
 
Så överlag så var det en okej ritt, vi hade en del missar, bland annat så blev det ett kortare avbrott i galoppen som snabbt åtgärdades. Annars var Corona rätt fin, aningen för hög i formen då vi inte riktigt kom överens, men som sagt, annars en helt okej ritt! Det roligaste var att enligt samma domare som förra veckan så var detta bättre, så hela 69,46% blev det! Kul!
 
Ett mysterium är hur Stina kan få så bra bilder på ett ekipage som inte var överrens på framtidningen. Den ska jag fundera på ett tag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0