Resultat Bälinge RF

Foto: Hannah | Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Wow, vilken dag det var, så sjukt kul! Corona laddade till tusen när vi kom in på banan och vi hade så roligt, precis det målet vi hade med tävlingen. Ha kul!
 
80 cm - 0 fel
Vi satte först en fin nolla på första rundan, Corona låg på men hon var hela tiden kontrollerbar. Alltså var det ännu roligare att hoppa! Snabbaste tiden hade vi av alla, haha! Men vad gör det när vi hade sjukt roligt?!
 
90 cm - 0 fel, 27 p VINST!
Nästa klass, samma bana. Lika glad Corona. Vi rejsade runt ännu en gång och det var nästan ännu roligare andra gången! Så kul! Det var även stilbedömning i denna klass, lite därför som jag åkte på just denna tävling. Att få ett protokoll på hur jag rider i hoppningen. När vi gått i mål och speakern ropar resultatet och sedan säger 27 p och upp i ledningen. Galet roligt! Var tom tvungen att tacka domaren för det så han fick en nick! Haha. Så efter att alla ridit sin runda så stod vi kvar på försaplatsen!
 
Filmer på ritterna får ni självklart, om ni sätter på ljudet så kommer ni får höra hur jag pratar med Corona, men hon lyssnade nog mindre på mig för hon letade mest hinder!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0