Vila i frid mitt älskade hjärta

 
22 juni 1997 - 3 november 2017
4 underbara år fick jag med dig, och 20 fina år har du levt på denna jord. Du har lämnat vidare ditt kött och blod, så lite av dig finns fortarande kvar i både Rayona och Leona, och tur var det. För beslutet var tvunget att tas snabbt för att slippa dra ut på ditt lidande.
 
En hälta som inte blev bra, nu under hösten, blev till slut ett besök på klinik där det konstaterades senskada. Och det sista jag vill, hjärtat, är att du ska lida, ha ont. Innan besöket pratade jag med pappa om att det kunde vara denna utgången, och vi gemesamt beslutade att det inte var ett väridgt liv för Corona. Att gå igenom en konvalescens på 1 år för att kanske bli helt återställd och aldrig mera kunna göra det hon älskar allra mest. Det lidande kan jag inte utsätta min ögonsten för.coro
 
En sista fotografering hade vi, en glad och sprallig Corona galopperade runt i kohagen med mig släpandes efter. Fantastiska bilder togs av en skicklig fotograf och jag väntar med spänning på dom bilderna. Dom sista bilderna på mitt hjärta, ni kommer få se dom när de levererats.

Kommentarer
Postat av: Ebba Carlström

Beklagar! Men gud så vacker

2017-11-13 @ 23:01:24
URL: http://carlstromequestrian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0