Min älskade lilla Qira

 

17 juli -18

 
Ett litet sår, som visar sig vara större. Pencilin, metacam och rengöring. Stackars liten försöker förstå vad som händer, en annan försöker göra rent. Men hon är så snäll och försöker.
 
När man för hjälp till stallet så får man till ett gäng snygga bilder med, gäller att passa på!
 
En snabb uppdatering på vad som händer och sker, alltid trevligt, när man går bakåt i arkivet för o kika. Inte dumt med att få med ett gäng bilder då oxå!

En konsert att minnas

 
Hur lyckligt lottad är man?! När man dagen innan en konsert i Göteborg, ringer till en vän och bara. Vi tar bilen ner, fram och tillbaka. Vilken roadtrip  de ska bli! Och hon svarar, Självklart, jag är på!
Så galet, så kul, så häftigt och så mäktigt!
 
Ed Sheeran visst hur han skulle få igång publiken, så mäktigt att vara på Ullevi med ca 60 000 andra personer och sjunga med i alla låtarna. En galen kväll att minnas, med en lika galen vän och det crazy fina vädret som bjöd på rumpsvett som hette duga på en plaststol inne på Ullevi. Detta är oförglömligt!

Hon som smälter mitt hjärta

 
På vägen hem från stugan blev suget efter Qira enormt. Så det fick bli en sväng förbi, och när man kommer fram så traskar denna söta, lilla varelse direkt mot en. Mitt hjärta smälter!
Denna sociala, söta och fina lilla hästen, vad du betyder mycket på så kort tid. Kan inte förstå att du så fort har tagit mitt hjärta och den plats du fått, lämnar du aldrig. Mitt älskade lilla hjärta!
 
Under helgen har jag följt 3-årstestet på Strömsholm, och wow! Vilka fina 3 åringar som finns, och dessa bara från Mälardalen. En liten dagdröm, till det är dags för oss, för lilla Qira, att visa vad hon kan. Det första stora målet som ridhäst. Att gå 3-årstestet. Men vi tar ett steg i taget, ingen av oss har bråttom. Allt ska fixas i lugn och ro. Men längtar, det gör jag. Och Qira kommer glänsa och vara finast när det är dags, för oavsett resultat, kommer hon vara bäst!

Ett par dagar i stugan

 
Ett par avkopplande dagar vid stugan, semster på hög nivå, så skönt!
Nu tillbaka till verkligheten och jobbet i morgon.

RSS 2.0