Ååh!

Nu har jag sett dom!
Så jävkla söta altså :O Carina och Peters barn har kommit hem, söta små barn kan jag juh säga :) Tyvärr inga bilder på dom men de ska jag nog fixa. Red iaf på Bounty, tror jag börjar ge upp om henne. Vi funkar nog inte så bra som jag vill. Min ridstil passar inte henne. Inget går bra och det börjar alltid med att vi typ "bråkar", och sen efter ett bra tag så slappnar hon av lite. Men det funkar helt enkelt inte. Vet inte vad jag ska göra längre...

I går orkade man inte skriva nåt inlägg, gjorde inget speciellt så man måste skriva ett helt inlägg om det precis :) Jag kollade på en film och drog sen till Tierp och red. Suddris fick man rida, det var ganska länge sen. Men han är ganska rolig ändå :)

Nej jag orkar inte blogga nu! Ska lägga mig och kolla på en 3,5 lång film! Tjosvejs!

Bara stall

Dagen har varit seg. Tänkte åka till stallet med 12 bussen men sov lite för länge så det fick bli 1 igen (; Hälsade på en överglad Ellie som har väldigt tråkigt med gamlingarna där hemma :D Så sööt! Hämtade in min plutt och red i hagen ett tag. Tränade lite bommar och bara gjorde ingenting typ. Tror hon får lite ont i ryggen av sadeln för hon sänker sig inte i traven, går skitfint i skritten och så men traven funkar bara inte. Vet inte vad det är. Tebax och pyssla med henne ett tag, ut i hagen igen och stå och skratta åt Papaya. Alltså den ponnyn måste ha nåt fel i sitt lilla huvud :'D Hon är så galet rolig så jag höll på att ramla av skratt. Min sötponny det där! Hem med 5 bussen och kollao m datan hade ladda ner min säsong 3 men den hade inte ens kommit till 25%! Lämnade den när det var typ 15%. Det var lite konstigt. Hade förväntat mig typ 50 eller nåt sånt. Men visade sig även att datan hade stått på viloläge, konstiga burk! Men nu laddar den med en j*vla hastighet så den kommer nog i kväll. Ska kolla på Sagan om Ringen tänkte jag med (; heh. Filmnörd nu jah!

Ska ta och vila Internet så det går fortare att ladda ner så, Tjosvejs!

Haha jag dör!

Hahah så jag kommer att garva åt det som jag gjorde i går! Hahahah.

I går åkte mamma, Sofie och jag in till Uppsala och shoppade! jag gjorde av emd en j*vla massa pengar kan man säga. Men det var behövliga saker så inte klaga (; Men jag skulle vara duktig och köra, så man körde på E4an för första gången! Woho stor grej, not. Men iaf så tyckte mamma att jag skulle köra lite inne i stan bara in till IKEA. Aah jag och mitt temperament ibland asså. Har aldrig kört i en 2 filig rondell elelr vad det heter så slutar med at jag skriker på mamma, vad fan jag ska göra och mamma skriker på mig vad jag ska göra. Haha bra kul att tänka på efter. Iaf så kom vi till IKEA levande, mamma fick köra efter för jag kör då f*n inte i stan igen. Fick med mig en ny skidjacka, 2 par skor och en bh med mig hem iaf :) Det roliga kom när vi skulle hem (A) jag körde dårå, duktiga jag! Vi komemr hem levande men vi trodde att alla skulle dö typ. nej men jag kör upp på garageuppfarten, och vad fan gör jag då? Jo jag trampar på GASEN istället för på BROMSEN! Kör juh rätt in i garagedörren :O Ooooops! Haha de är lite kul att tänka på det efter kan jag juh säga (; Ingen större skada skedd precis men ett gott skratt fick vi alla, + att mamma o pappa berätta en massa saker som dom vart med om. Tex när dom glömde lägga i bromsen och bilen rullade ner i diket utan förare xD hahaha de skulle jag velat se.

Nog med min fina bilkörning nu (;

Idag skulle man upp vid 9 för att nån gubbe skulle komma, ställde klockan på kvart i 9. när den ringer så stängde man av den och typ somande om. Så vaknar jag 1 timme senare. Jag får världens panik och ser att klockan är kvart i 10. Typ springer upp och kollar om de e nån vid grannen eftersom han skulle dit först. Där vare dött. Så kollar man på klockan i köket och den visar kvart i 9. Skiiit! jag glömde ställa om klockan, inte så konstigt (; Haha min helg alltså!
Bussen ut till Vendel gick 13,15. Skönt att komma ut dit. Tog en riktig långsväng med min plutt och hoppade några stockar, har hittat ännu flera hinder där nu! Och stockar så man kan bygga ännu mera, så jävla gla man blev när man såg allt det. Någon måste ha fixat det innan iaf. Det såg ganska anordnat ut. Var ute i typ 2 timmar och kollade och hoppade lite hinder. Sen red man tebax, tog in Elviz och smörjde in hans mugg. Sen åkte bussen hem till Örban igen. Har nästan kollat klart på hela säsong 2 med Ghost Whisperer nu. SÅå jävla bra! Synd att man missar det på torsdagarna :( Datan går för fullt med att ladda ner flera filmer som jag hoppas är nere till i morron. Men det återstår att se :)

Nu ska jag se dom 2 sista avsnitten, Tjosvejs!

Pyssla med hästarna

11 bussen ut till Vendel, valde att inte rida utan abra pyssla med lite hästar, har knappt hunnit med alla.  Elviz och Tick Tack kom först in och blev borstade. Tick Tack ska vara vit men han är mera gul nu. Leran vill inte bort och så var den blöt. Elviz var renare men han envisas med att inte bli av med muggen. Får inte ha på smörjan som jag ska använda så det blir en kamp där som han alltid vinner typ. Men jag får på lite smet om man håller på ett tag (; Sen fick Papaya komma in och bli borstad. Upp till Ulla och Bengt och prata lite, jag fick med mig Ellie hem för dom skulle bort. Bengt skjussade hem mig med Ellie. Har varit hemma hela dagen efter det. Väntar på att en säsong med Ghost Whisperer ska ladda klart, hela 7 GB äre så har tagit sen i går kväll att ladda ner. Kanske att den blir klar i kväll vid 9-10. Då ska jag se ett avsnitt! Fan att jag missar det på torsdagarna, kommer hem typ halv 9 och den börjar 8. Skit på det! Lika på tisdagarna, kommer hem typ 9-10 och House börjar 9. Så surt!

Nu ska jag trixa lite i photoshop och stänga ner Internet så att det går fortare att ladda ner :P Tjosvejs!


Onödigt inlägg

Bara för att jag har extremt tråkigt just nu! Mamma har tagit tvn så man kan inte kolla på nåt där. Datorn är så otroligt tråkig, finns inget att göra där heller. Men ska se om jag kanske laddar ner nån film för att senare kolal på. Vem vet.

Ridlektion på TiRK idag då, hoppa Frejson (; Han är bra rolig alltså :D Tyvärr så setr man noll med lägen och han är liite svår att reglera galoppen på. Men han satte ganska många byten som han inte brukar göra. Hoppade finfint på slutet! Omhoppningngssvängen i slutet blev pannkaka men snäll som han är så hopapr han iaf. Höll inte alls om han eller nåt, typ bara satt där och hoppades att han skulle lösa det. Visst det är så man rider (ironi).

Detta inlägg kommer ingen att läsa och det är inte nödvändigt heller för det står inget viktigt. Det gör det aldrig i en blogg? Aja ska leta upp en bra film nu, tjosvejs!
Bara för att Frej är en underbart fin ponny så slänger jag med en bild på honom (;


Foto: Jag


Jäklar så stark!

Igår när man red på sin plutt så märker man att hon inte är sån liten plutt längre, hon har fått så sjukt mycket muskler och egen vilja! Jag orkar inte hålla henne längre... Så efter att man ridit så gick man upp till Bengt och letade upp en Horze-katalog. Ifrån den skrev jag upp det han ska ta med sig på lördag när dom åker förbi där. Hoppas att det bettet kommer att funka bättre än ett vanligt tredelat eller rakt. Tänker inte säga vad det är för bett förän det funkar med henne och mig. Ska rida med det på söndag så då får ni veta :)

Idag har man bara haft en massa data känns det som, eller hade 1 timme adm, men där vare klassråd och vi prata om att stå på en marknad. På datan blev man nästan klar med alla uppgifter så ett prov väntar efter lovet. Frida gjorde det i dag och enligt henne vare enkelt, får väl se sen. Hem med 1 tåget och sätta sig och kolla i skolkatalogen, usch på mig! Så jävla ful man vart på skolfoto. Vill bara riva ur sidan, bättre med det enskilda fotot. Men nu ska jag äta och plocka i ordning det som ska med till stallet.

Tog hem tränset som man hade i Tierp, tänkte använda det på Bounty på söndag. Pullargrimman ska juh vara lite "hårdare" än en vanlig så ska se om det blir någon skillnad. Sen har man sett Carina och Peters barn! Så jäkla söta! Ååh längtar till dom kommer hem på onsdag :D

Tråkigaste bloggen!

Vad jag känner mig tråkig när jag skriver här på bloggen, jag skriver inget speciellt. Ingen vet knappt om att bloggen finns. Men de e så jag vill ha det nu. jag vill ha bloggen för att skriva och alla behöcver inte läsa, kom på att jag gav ut den nån gång på bdb men tog bort bilden sen för att alla inte ska kunna komma in. Ganska skönt ändå. Juste! Den finns länkad på förra bloggen, skit, den måste bort! Aja nu ska ni få läsa om min tråkiga dag.

Vaknar typ kvart i 8 och tåget gick kvart över. Det var snabbt som tusan att käka, klä på sig och sminka för att cykla snabbt som fan ner till tåget. Hann som tur med det. Inga skandaler i skolan inte, bara att Frida ska ha ett barnkalas! (Y) haha så vi driver med avrandra alltså (; Bättre klass än jag har får man leta lääänge efter! Så jäklas sköna alla är :D Startade datorkunskapen tidigt för att kunna ta 2 tåget hem och det gick priiima, börjar bli klar med Excel oxå så snart blire ett prov till. Yeeah! Nu har man precis fått in en bildbeställning så ska fixa i ordning dom bilderna så fort jag har skrivit detta inlägg som nu är slut :D Tjosvejs!

Skolsköterskan

Man går upp tidigt för att kunna gå ut och fota lite häftiga bidler. Det slutar med att kameran är tom och man kommer nästan för sent till tåget. Som vanligt helt enkelt (; Skolsköterskan på morronen, satt där i ca 45 min och bara snacka en massa om mig typ. Mm skitkul. Sen vare att leta upp vart de andra hade lektion och sätta sig vid en data och sriva klart tentan. Engelska och svenska gick fort och vi fick sluta tidigt från svenskan så de var bara att springa för att hinna med bussen för tåget hade man redan missat. Vara hemma i nån timme och ladda ner musik, nu är jag på väg till Tierp igen för att rida, tror att vi ska hoppa men är inte säker :) Får se, Tjosvejs!

Bah för att jag är bäst!

Hata tåget! Den enda dagen som man inte kan åka med ett tåg som kommer för sent så kommer det för sent! Jag o Bella höll på att missa lektionen för det dumma tåget! Men det var juh bara film så det var lätt som en plätt att smita in lite snyggt. Nu har man sett Skönheten och Odjuret på engelska utan text (; Yeah! sen vare matte och där vare som vanligt bråk om när vi ska sluta, så bra! Svenska och administrationen gick snabt och sist vare idrott. Så jäkla bäst man är alltså :D Hahaha inte! Började med någon konstig lek som man skulle sydda sig på, sen vare styrke övningar, Uffe blev impad av hur vig man var! Hahah han kan fan vara rolig i bland med :'D Sen skulle man spela fotboll och jäklar vad vi spelade skiten ur det andra laget! Och bäst som man är så lyckades jag och Pontus fälla Viktor, så jävla ägd killen lilla (; Linnea och Jullan trampade på bollen s dom drog i backen och den ena efter den andra får hands, knuffas och är allmänt knasiga. Så jävla bäst!

Nu ska jag kolla att jag har laddat ner rätt film och sen cykla ner till stationen för att åka och rida min plutt :D Tjosvejs!


Alla bilder uppe på hemsidan!

Sovmorron är skönt som fan! Skolan började inte förän halv 11, träffade Bella vid stationen så snackade lite emd henne medan vi åkte till skolan. Första timmen var bild med vår lite konstige lärare men den överlevde man. Sen vare lunch och där spelade esteterna en massa musik. Dom var riktigt bra :) Sen vare engelska och där kolalde vi på Skönheten och Odjuret utan text. Lite svårt att hänga med eftersom man är såå duktig på engelska, men de gick ändå ganska bra. Sen vare matte och där hade man missat ett prov som skulle göras, en enda fråga som jag inte svarade på men annars gick det bra.

Åkte hem med Bella efter skolan för att hjällpa henne med sin häst, vi pratade om att ställa dit Bounty uder någon helg i framtiden så att jag kan hoppa riktiga hinder o rida på en bra ridbana, även att vi kanske ska vara med nästa gång deras Sundsvalls tränare kommer, det ska bli spännande! Sen åkte man till ridskolan och fixade i ordning Clintan där, kollade när dom andra hoppade och det gick riktigt bra för alla. Moas Ani har blivit väldigt fin! Teorin bestod av att planera till klubbisen i november och det börjar ta form, allt verkar vara klart nu. Lotta skjussade runt mig till stationen så man han med 5 tåget, hem och sätta sig vid datan för att få upp dom sista bilderna från Gimo tävlingen men de där jäkla länkarna vill inte fungera. Fuck på dom! Ska försöka fixa det så det ser snyggare ut (;

Nu ska jag duscha och kanske kolla på Lejonkungen, fick sån lust att se den! :D Tjosvejs!

Fyfan så rädd!

Har nog aldrig blivit så rädd förr, fyfan så hemskt. Skulle juh åkt med Bounty och Papaya till Tierp och låtit dom stå där under natten. Men det blev inte som tänkt. Papaya är inte lastad så mycket. Hon går snällt in i transporten, men när hon står där inne så vill hon typ ut? eller något, vet inte riktigt. Men hon kastar och slänger sig sktimycket och slutar med att hon sitter på bakbenen med frambenen över frambommen. Pappa springer fram och lugnar henne, jag lämnar Bouty i stallet och sen vare bara att släppa frambommen. Papaya går snällt ut och ställer sig och betar?? Knäpp ponny. Men vi går runt med henne ett tag och sen säger vi bara, hon ska in igen för att inte bli rädd och sen får dom gå ut igen, ingen ridning i morron. Sagt och gjort. Bounty får gå in först denna gång och sen går Papaya rätt in med lite hjälp av mat. Snällare 2-åring får man leta efter! Lasta ut båda igen och släppa ut dom. Jaja, de blir så. Papaya skulle nog inte ha klarat att åka ändå till Tierp iaf. Men får rida nästa gång då, hoppas jag. Just att man missar hoppningen då, skit! Men tar och åker ut i morron och hoppar lite på henne om underlaget vill. Men nu ska jag duscha, Tjosvejs!

Fota Gimo RK

Idag gick man upp halv 7, ca 10 över 8 var man i Upplanda stallet. Åkte med Erica, Frida, Tomas och Ingela till Gimo, kommer dit ca 20 över 8. Lastar ut de 2 småponnysarna och går iväg mot banan. Jag plockar fram kameran och fixar till den när det slutat regna. När det börjar närma sig start så frågar jag nån kvinna som verkade ha koll på banan om jag kunde få stå på banan och fotografera, hon sa åt mig att prata med överdomaren och när ja skulle säga vad jag ville så han jag inte ens avsluta meningen innan han sa ja :P Så in på banan och hitta ett bra ställe att stå på och sen fotade man! Alla ryttare blev fotade! nån kom inte över första hindret så det blev svårt men alla som hoppade första hindret blev fotade. Så håller på med alla bilderna till Picasa nu men det dampar och vill inte sammarbeta! Så får se när dom kommer upp, hoppas snart för det är flera som vill se bilder...

Men nu ska jag fixa i ordning allt som ska med till vendel för 2 av mina ponnysar ska nu till Tierp och stå där under natten så att jag kan rida Bounty på spec idrotten :) Tjosvejs!

Mycket häst!

Vaknade vid 9, gick upp o gjorde inget alls. Bussen gick 1 till Vendel i regn. Usch! Jag hatar regn, man blir blöt och torkar aldrig. Väl i stallet så kollade man alla hästarna så att ingen frös, det har juh regnat konstant sen typ torsdags kväll? Ingen frös så man böt om och hämtade ponnyn, skulle brodda henne men ena hålet i skon var snett så där gick det inte i nån brodd. Så hon får gå obroddad ett tag till då. Skit!, det har blivit så blött i hagen nu. Måste prata med Carina om Amelia när dom kommer hem, då kanske jag har en ridbana att träna på och riktiga hinder. Det skulle vara najsigt! Efter Bounty tog man in Kentucky och skrittade ut en sväng barbacka på honom, han har stått väldigt länge nu för Carina har inte hunnit rida och jag hinner inte i veckorna, så han fick komma ut och röra på sig :) Allt var såå läskigt! Själv var man tvungen att ha regnbyxor på sig för annars skulle man bli något blöt. När han var klar så tog jag in Elviz och borstade på honom, han måste in varje gång jag är där för hans jäkla mugg! Den vill inte ge sig. Stackarn har skitont i bakbenent för den dära muggen, den sitter precis i ett veck. Han har blivit mycket duktigare att sköta med, förr så ville han inte ens flytta på sig när man skulle byta sida, nu är han mera uppmärksam och gör oftast de man ber han om, kanske att de kan ta lite tid (; Sen så fixade man allt som man använt och cyklade iväg mot bussen, missade den med 10 min. Surt! Så Daniel kom och hämtade mig, käka god mat hemma! och nu har jag fixat skjuss till Gimo i morron, Jippie! Susanne ska dit med sina 2 barn och tävla så får åka med dom dit, får se om mina föräldrar kan hämta mig när tävingen är klar, annars måste man åka mitt i LCn tror jag. Och då är LB klassen kvar. Men det visar sig, ska plocka fram en massa saker jag ska ha med nu, Tjosvejs!

Kort dag

Har 3 timmar i skolan enligt schemat, men hade bara 2 så slutade halv 12, åkte hem med 12 tåget och var hemma ett bra tag, tog tåget tebax till Tierp kvart i 4 och cyklade med Sara upp till stallet. Frej fick man rida och det var länge sen! Men jävlagt roliga är han (; Värsta fin på slutet där, hade lite problem med högergalopp att byta till vänster men det gick! Söta ponny. Åkte hem med 7 tåget, sprang in på Konsum innan och köpte en drickyoughurt och en chokladbit, gott! Väl hemma satte man sig vid tvn ett tag med mamma och kollade på Idol. Inte världens bästa program enligt mig men de gick att se på. Nej nu ska jag sova, Tjosvejs!

Det går frammåt

Red Max i går på lektionen, gick faktiskt väldigt bra men har lite svårt att sitta ned på honom. Men de var svårast första gången! Haha. Gjorde framdelsvändningar som gick väldigt bra om jag höll skänklen på rätt plats, ville gärna flytta bak den och då blev det pannkaka. Är väldigt nöjd med honom iaf.

Och nu har Carina och Peter åkt iväg oxå, så nu har man 6 hästar för sig själv (; Ska försöka rida Kentucky nån dag oxå men det får vi se om jag hinner. Måste även ta hand om Elviz mugg varje gång jag pker ut och han är så sammarbetsvillig att han hoppar runt och vägrar lyfta på benen.

Nu ska jag skriva klart på min tenta så att det blir klar, Tjosvejs!

Mycket sällskap (;

Vaknade 9, skönt!, äntligen får man sova ut lite. Tåget gick 9.44 och där väntade Bella, kul med lite sällskap. Skolan var lugn, inge stora grejjor utom att man har missat en jäka massa svenska som ska in! Ojoj. Men jag vet inte exakt vilka jag inte gjort så de får vi reda på till nästa gång. Tog tåget hem och fick där sällskap av både Becca och Pontus. Trevligt! Så nu sitter man hemma och fixar sig för att snart åka tebax till Tierp och rida. Ska äta klart och sen damsuga lite på rummet innan jag åker. Tjosvejs!

Första snön :O

Idag hade det snöat när jag vaknade, blev så otroligt chokad! Men oj vad jag ville ta fram kameran och bara fota, men den låg hemma och jag skulle till skolan så de var ingen bra idé. Sista dagen i Palmen vare med, de har faktiskt varit en rolig vecka där :D Vi pratade lite om hur det hade gått och lite annat, sen slutade jag 12 och då hade man hål fram till 1 nånting och sist idrott. Spelade innebandy och sen skulle man klättre. Fanns 3 nivåer att välja på klättringen så valde 2an. Sen finns det 3 nivåer på en bana med typ. Precis när man ska ta tag i 3ans platta så bara kommer jag ingenstans. Börjar kallsvettas och mår illa. Kommer ner och så får Becca klättra 1an. Vet inte riktigt vad som blev med mig men gjorde ett till försök och kom då ända upp. SÅ kanske ska köra 3an nästa tisdag. Får se om jag vågar (A) Hem med 4 tåget och ta´t lugnt hemma.

Bussen till Vendel gick 20 över 6, pratade ett tag med Peter för i morron åker dom till Kina! :D Så jag ska ha hand om alla pollarna tillsammans med Carinas föräldrar. Red en sväng på pluttan och hon börjar få en mycket bättre galopp, hon fattar galopp bättre och själva galoppen är mera bärig än förut. Så kul! Pratade ett tag med Carina om vad som behövs för deras bortavistelse och man fick en radda med telefonnummer som kan vara bra att ha.

I morron ska Dessie ta med objektiv och jag min kamera för att leka med dom :D Kanske att man hittar ett nytt men det beror på om de passar Nikon. Men nu ska jag sova, Tjosvejs!


Så duktig <3

Min prinsessa var duktig idag! Hade tömkörning, min plutt gilalde inte när tömmen kom bakom rumpan så hon stod emd frambena uppe i luften. När hon kom ner så vare att försöka springa ifrån det. Uffe tog över och hon höll på ett tag med honom mend men lugnade sig efter ett tag. Efter bra många minuter fick man ta över och jäklar så fin hon var! Min fina ponny det där <3 Stannade ett tag och kollade på andra gruppen innan man cyklade till stationen i regn. När man var i Örbyhus regnade det mera. Usch! Regn är inte kul.

Palmen på morronen och det flyyyter! Så enkelt (; Sen ha engelska och matte. Enkelt det med. I morron äre matteprov, de verkar ganska enkelt, fick en stencil idag som var typ lika som provet i morron och den stencilen var inte spec avancerad. Men vi får se hur det går.

Sen har jag börjat fundera på om jag ska sluta rida lektion, har 2 alternativ. Antingen rida kvar på onsdagen och sluta på fredagen + ridgymnasiet. Eller så slutar jag helt på lektion och bara rider gymnasiet på Bounty och bara satsar på henne. Detta blir till nästa år, kommer att sluta i hoppgruppen nästa år då jag vill satsa på Bounty och kommer då inte hinna med att tävla ridskolehäst. Om jag slutar på ridskolan så kan jag rida Bounty 6 dar i veckan, det betyder att hon kommer att sättas igång på riktigt och vi kommer snabbare ut på banorna. Annars blir det 2 vilodagar om jag fortsätter på onsdagar. Det känns som att onsdagarna inte kommer att ge nåt eftersom jag då kommer att rida ridsklehäst. Bättre att ta ridgymnasiet och rida Bounty. Men jag är inte säker och det kan bli helt anant. Har även funderat på att byta till Björklinge RF men det är inte heller säkert. Måste fundera på detta, byta klubb är nog liten chans men fick upp det i huvudet när jag tänkte på lektioner.

Nu ska jag in i duschen!, sen blir av att kanske kolla på nån film om jag har nån bra :D Tjosvejs!

Missad dag!

Haha missade att skriva ett inlägg i går jag, smart! I fredags efter att man ridit korven, som gick ganska bra utom när jag inte red ponny. Så åkte vi hem till Sara och fixade maaat! Sara var duktig och brände köttfärsen men den var ätbar (; Vi är bäst på att laga tacos! Sen kollade vi lite på film/tv. Datan vart helt cp när man koppla in den i tvn. Haha vi är inte så tekniska vi tjejer. Vaknade typ 11 nån gång och tänkte att man skulle hinna med 12 tåget men icke! Det fick bli 1 ist. Hem och fixa i ordning säg för att kl 3 så vare att sätta sig framför ratten och köra in till Uppsala för att fira Börje och lite farmor. Man fick köra hem med! Börjar bi haj på det dära nu jah, för att inte ha kört så mycket. Är fasen bättre än när Daniel började (A) Stackars Daniel (; Hem och typ sova för vivar ute o åkte på en massa småvägar o skit. Upp kl 8 och fick köra till Tierp, tävling där då. Fasen så kallt det blir :O På med allt så man kunde hålla sig varm men ändå så trillade tårna av. Nej men nästan. Åkte hem med 3 tåget för att hinna med 5 bussen till Vendel och rida min plutt. Hon travade och skrittade över bommarna och jag har kommit på en ny övning som ska övas varje dag tills hon fattar och tar det lugn. Hon kan nästan ta 2 bommar i rad med typ 2-3 m i mellan. Hon gör framsteg! Men nu ska jag sno bärbara datan av Sofie så jag kan kola på film :D Palmen i morron bitti!

Skolan!

Nu sitter man i skolan, väntar på att gå ned i Palmen. Igår när man red pluttan så ska jag bara säga det äatt hon TRAVADE över bommarna flera gånger! :D Jippie min söta börjar fatta. Och sen hade vi ett "hinder" som inte kan kallas det för det var en  cm hög planka med hinderstöd på sidorna, med en bom framför och det gjorde hon väldigt bra så la en bom bakom med och hon tog ett galoppsprång över sista bommen med även fast det gick fort. Gjorde även en massa halter efter bommarna så att hon lyssnar på mig. Duktig tjej! Ska fortsätta på lördag eller söndag får se vilken dag det blir (;

 Som sagt sitter jag i skolanust nu men efter skolan åker man hem, hämtar data och en jäkla massa sladdar :O för att sedan dra till Tierp igen och rida lektion och efter det åka till Sara och kolla film genom data-tv. De e najs! Tyvärr så kunde man inte ladda ner den film alla ville se, Baksmällan. För det som fanns att ladda ner var alla filmade med cam = superdålig kvalité! Men jag fixade några filmer från Daniels hårddisk så det finns några filmer på bärbra som man kan kolla på. Kommer bara inte ihåg vad alla var för filmer (A) hahahah typiskt mig! Men nu ska jag kolla vart resten av min klass är och sen springa ner till cafeterian.:D Tjosvejs!

Palmen och Tierps Marknad!

Tåget skulle ha gått 07.44, men det som skulle ha gått 07.15 gick 07.49 typ. Alla tåg blev försenade och det var hur knas som helst. Det var typ ett elfel i Märsta vad jag fatta men man kom till Tierp lite efter 8 iaf. Då gick man mot marknaden och där står hela gänget! Plockar fram mina sockerkakor och sen får man ta och pallra sig till Högbergs och Palmen. De e sjukt kul att sitta där alltså! Men inget jag kan tänka mig i framtiden iaf (; Stod där till typ 12 och åt sen lite mat och gick tillbaka till marknaden. Där stod man i nån timme och träffade på farmor och Börje, Fick lite pengar av dom och sen skulle man köpa korv till pappa så han fick de. Åkte hem med 3 tåget för att hinna med halv 5 bussen till Vendel. Så nu ska jag ära, Tjosvejs!

Välkommen till min nya blogg!

Nu har jag bytt blogg till denna, ser inte så snygg ut i nuläget men det kommer att ändras när jag får tid! :D

RSS 2.0