Lördag kväll!

Jag är sämst på att uppdatera, men mycket har hänt och jag känner mig förvirrad, vet inte riktigt hur jag ska tackla detta. Bloggningen kan bli lite dålig men det kommer att ordna sig! Det måste :)

Men här får ni några bilder från i lördags när mina kompisar kom hem till mig och hade roligt :D
Bloggtävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Grattis...?

Hela 17 år!


Hejsan Hoppsan!

Jag hinner inte, måste sova, jobb i morron bitti och dagen kommer att fortsätta till sent.

Men en bild från Örbyhusdagen får ni allt! :D

Foto: Jag

Oj!

Hoppsan! Nu blev det ingen mera uppdatering igår, och det var inte meningen. Men jag kan säga att jag hade så sjukt kul på kvällen att den inte kommer att glömmas!

Dagen var kanske mindre rolig, själva fotograferingen av Örbyhusdagen. Men det gick att få lite bilder mellan allt regn. Jag tänker slänga in inlägg med enbart bilder som kommer kunna beskriva min dag i helhet :)


Snabbis!

Har hunnit med att duscha men nu ska jag bara klä på mig och ta cykeln ner till Örbyhusdagen! Yeeeah! Man är juh självaste fotografen då :D

Elin! :D <3

Och du får inte klaga! Kom ihåg det :D
Men jag älskar bilden! Äntligen äre inte bara jag som gör fina miner :'D

Måste testa!

Måste se hur stora bilder jag kan använda, och dom är grymt stora!
Ni får även en bild som jag fotade i helgen :)

Foto: Jag

Vi tackar!

... Emelie för att hon orkade och ville göra en design till mig! Tack Tack Tack Tack! :D

Visst är nya designen snygg?
Jag kan ha så mycket större bilder! Och den är lättare, mycket ljusare och sommrigare :)

Vad tycker ni om headern oxå? Den gjorde jag :)


Many is wondering

Många frågar vart jag bor, om jag kan komma och fota förstår jag är bakgrunden till den frågan varje gång. Jag tänker inte skriva rätt ut i vilken stad (om man kan kalla det stad) jag bor i.

Men jag säger såhär, jag bor i Uppland, ca 5 mil från Uppsala och ca 10 mil från Stockholm.

Hoppas att det svarade på en del av frågan :) Om ni bor i närheten av de städerna kan ni alltid fråga om jag vill komma och fota, sommarlovet kommet jag att vara ledig typ hela tiden och har tid att kunna ta mig runt om och fota. Så det är bara att skriva en kommentar eller liknande :)

Visitkorten!

Mina visitkort har nu dimpt ner i brevlådan! Hela 500 st visitkort som alla ser likadana ut :D Yeeah!
Nu behöver jag inte skriva ner hemsidan på papper längre utan kan ge dom här ist, och så kan man lägga en hög vid sekretariatet :)

Ändringar + kamera!

Snart kan det bli ändringar här på bloggen :) Nämligen så har Emelie börjat bli klar med min nya bloggdesign! Tack så jättemycket!

Sen sparar jag som sagt till en ny kamera, och jag börjar närma mig! har fått ihop väldigt mycket på bara några dagar, hoppas på att kunna sälja lite mera bilder, det får vi hoppas att jag gör! Hoppas även på att snart kunna sälja utskrifter, det måste jag lösa, då tjänar man mera :)

Och jag har lyckats få ett (ev 2) sommarjobb! Det första (som är garanterat) börjar redan på måndag, berättar mera om det när jag varit där :) Sen hoppas jag på att få jobb på kommunen i 2 veckor med, man tjänar väldigt bra på dom 2 veckorna, runt 6 000 kr.

Men nu avrundar jag detta inlägg med en bild på min älskade D300s! :D

Min lediga fredag!

Skolan idag, inte kul! Gå mellan 9 och halv 2 så blir 5 timmar data. Bara data hela långa dagen! Sen behöver jag inte baka något till i morron då vi ställde in det av olika anledningar.

Men ska ändå till Örbyhusdagen och fota hela dagen, så jag hoppas på att det inte blir regn. Men efter ska jag ha roligt även om de regnar eller inte.

Olbiz Minty!

Elin och Minty på ängen :)Foto: Jag

Sen några flera bilder på mig och Minty :)


Foto: Elin

Nu blev det vääldigt mycke bilder denna dag, men det gillas väl? (;

Terräng!Alla bilder fotade av mig!

Mera bilder!

Lite flera bilder från lördagens tävling, kommer mera från söndagen och gårdagens fotografering :)


Alla bilder fotade av mig!

Jahajaa

Äntligen hemma! Nej men har suttit på en föreläsning kan man säga om droger och alkohol :) Lite booring på slutet men man stod ut i 4 timmar(!) iaf.

Nu ska jag ta och ladda in Terrängbilderna till hemsidan så att de går och beställa :) Sen ska jag fixa klart alla som ni ska få se! Även lite flera bilder från gårdagens fotografering, riktigt fina bilder! Elin och Minty är allt för fina :')

Bloggtävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!


Fotat och ridit!

Åkte som sagt till Uppsala för att hälsa på en nyfunnen vän vid namn Elin (; Ni kommer få höra mycket om den tjejen alltså! :'D Hon red iaf ut på sin fina ponny Minty, galopperade på en äng och hoppade lite naturhinder. De flesta bilder är fotade med hennes kamera, men fick några med min oxå :)

En provbild från dagen, ni ska få flera i morgon + helgens bilder! Hade juh tänkt att ladda upp dom idag, men nu blev det inte så.

Foto: Jag

Sen var Elin så snäll och lät mig få sitta upp på Minty i paddocken och rida runt lite. Jag som nu inte har ridit på typ 1 månad kände mig väldigt obekväm, börjar "vänja av mig" detta med ridning nu... Inte kul!
Men Minty var väldigt fin och rida, han är väldigt känslig :)

Och självklart får ni 2 bilder på mig och Minty! Klaga in på min klädsel, jag var inte där för att rida som det nu blev.


Foto: Elin

Ändrade planer!

Nu blir det till att fixa sig för att sedan ta tåget mot Uppsala!
Ska fota Elin när hon hoppar lite med sin ponny Minty, härligt! Vet inte när jag kommer hem, det visar sig :

Nu hinner jag inte få upp blderna men här får ni 2 st som jag hann fixa!


Foto: Jag

Lång skoldag?

Inte precis, hade nämligen 1 timme engelska sen åkte jag hem igen :)
Men det var ingen rolig timme... FAN, är det enda jag säger! Skulle kunna rabbla hela min fina svordomslista över detta men det gör jag inte, men skulle hemskt gärna vilja...

Fick lite fina bilder på skolkompisarna så kommer säkert upp några senare (; Men först ska jag ta och börja fixa en stooooor bildbomd med helgens bilder!

Ni får en fin bild på mig när jag försökte lära Sara att dansa bugg inne i omklädningsrummet (;

Foto: Dessie

Bloggtävling!


http://lamiamichelle.blogg.se/2010/may/tavling-vinn-ett-egendesignat-pannband.html#comment

Godmorgon!

Snäll syster som väcker en genom dörrklockan! Sprang upp och öppnade men sen kunde jag inte somna igen :( Så gick upp efter att väckarklockan ringt nån gång bara. SÅ en lång morron, hinner mycket.

Nej nu ska jag klä på mig och fixa till mitt rum skulle jag tro, om kompisarna kommer på lördag behöver det inte se ut så här (; Jo tack jag vet, jag äger på att städa!
Därför ska jag nu börja jobba som städare på måndagar :'D Hahaha den där var fan bra! Men ärligt så ska jag börja jobba på måndagar innan skolan, ska nämligen städa golv och lite annat på Vendelgården :)

Elin<3

Hämnden är ljuv lilla flicka! :D
Men vi har lika kul ändå! (;
Om ni vill se de väldigt fina bilderna på mig kan ni alltid besöka Elins blogg där hon lagt ut dom. Ni får en fin inblick i hur det är när jag och Elin fotar tsm! :D

Foton av mig!

Kolla hemsidan!

Söndagens terräng ponny finns i arkivet!
www.SplachPhoto.webs.com

Foto: Jag

Me in action!Jag lånar Elins kamera, Foto: Elin


Jag fotar i Åre, Foto: Emelie

Kolla hemsidan!

Lördagens alla klasser finns nu i arkivet! Häst + ponny, dressyr och hoppning!
www.SplachPhoto.webs.com


Foto: Jag

I have a job!

Jag var som sagt på möte i morse och kollade ett jobb som jag ev ska ta. Ska testa på det på måndag med hjälp av en tjej från företaget. Härligt!
Kunna tjäna lite pengar (; Fortare får jag min nya kamera!

Så in till Tierp med 8 tåget, möte med RH Städ. Sen traska mot skolan. Började 9 och slutade 2, härligt!

Är nu hemma och ska ta mig i kragen och börja direkt med ponnybilderna, så att de kommer upp på hemsidan :)

Foto: Jag

Kolla hemsidan!

Bilder från lördagens dressyr och hoppning för stor häst finns i arkivet!
www.SplachPhoto.webs.com!


Foto: Jag

Dressyr + HoppAlla bilder fotade av mig!

Hemma!

Nu ska jag sätta fart så att ni får lite bilder att kolla på (; Ska även kolla igenom bilderna från terrängen :D Har inte hunnit med dom än.

Här är en bild som fotades under lördagen, framridning för dressyr!

Foto: Jag

Sova, sova!

Trött, trött!

Tyvärr men jag sov som sagt så lite i natt och jag är inte klar med bilderna som ska upp på hemsidan, men ni ska få bilder. Men inte idag. Jag vill bli klar med hemsidan men de kan ta ett tag. Men i morron blir ni garanterade bilder!


Tävling + tävling!

Jag hann inte blogga igår, tyvärr. Men var uppe vid 6 och åkte till Uppsala för att sedan ta stadsbussen mot Upplands Västmanlands Fältrittklubb. Där det var en lokal fälttävland för häst och regional fälttävland för ponny. Fotade hela dagen där, många fina bilder! Sen var jag hemmai ca 40 min för att ta tåget mot Tierp och buss mot Karlholm för att ha kul med mina kompisar.

Kom hem vid 2-3 på natten och gick upp vid 7 på morronen, tåget gick kvart över 8 och sen buss på det, för att spendera en regnig men rolig dag på UVFK med terräng och en Elin! :D

Jag måste nu fixa alla bilder som ska upp på hemsidan, ni ska få bilder och så måste jag försöka sova, det skulle vara bäst att sova (; Men nu måste jag sätta fart med bilderna :D

...

Har inte hunnit, hinner inte. Skriver en massa i morron :)

Hoppas du har det bra <3

Efter att ha hört av en person att Bounty fanns på HästNet så kollade jag upp det, och det skulle jag inte ha gjort. Vilken ångest jag fick, vilken lust jag fick att åka ut dit och börja igen, vilken känsla när man minns allt vi gjorde. Underbara ponny <3

Jag såg på bilderna och filmen att de har någon annan som rider henne nu, och det gjorde ont. Att se denna nya person på ponnyn som jag red, som var min bästa vän, den ponny som jag gjorde henne till, det gjorde ont.

Men jag mådde dåligt av att rida henne, hur mycket jag än ville. Det funkade helt enkelt inte när jag fick reda på det, när jag hade kämpat så mycket med henne, när jag lagt ned svett och tårar på den ponnyn, och sen så säger dom en sån sak att hon är till salu, utan att ha sagt något alls till mig. Då rann det över. Jag klarade det inte och valde att sluta rida henne, jag valde att sluta före Bounty åkte.

Nu känns det som att de var de dummaste jag gjort, varför jag gjorde det kan jag nu inte förstå, men jag vill inte må så dåligt igen som de 2 veckor som jag mådde då, då allt bröt ut, då allt förstördes och blev en tunn pannkaka av den fina tårta jag gjort. Så vill jag inte må igen, aldrig igen. Så detta är väl bäst, även fast jag älskar dig mest min underbara ponny <3
Blommor!

Det var ett tag sedan som jag fotade blommor, så idag tog jag chansen!
Alla bilder fotade av mig!

Kommentera gärna! :)


Sool!

Och nu har jag legat ute i det asfina vädret med 20+! Har till och med fått lite färg, det gillas skarpt!

Var ute på en joggingtur oxå och mötte inte en enda person genom hela spåret! Om nu inte den gigantiska lastbilen gills, som kom körande så att jag typ fick springa ner i diket. Men jag tycker inte att den räknas som person (;

Efter joggingturen gick jag ut igen, men de varade inte länge då pappa körde igång gräsklipparen och molnen ville visa sig mer än solen :)

Gillar att mina händer och kamera syns i solbrillorna! :D

Kamera + mobil = ett måste!

Everybodys looking for love

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
Youll be screaming no.
In my head, its going down.
In my head, its going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah


Check!

Möte kl 08.00 på tisdag, Tierp.
Ang. jobb, mera säger jag inte förän allt är klart (;


Steeeek!

Idag ska jag steka gärnet! Jag ska ligga ute i solen hela dagen lång! Nej men nästan (; Ska ringa ett samtal efter lunch om ett ev jobb, spännande! Sen är det middag hos mormor på em. Men all annan tid ska jag ligga ute i solen!

Ska plocka fram lite saker som är nödvändiga nu för att sen slänga mig ut på gräsmattan!

Foto: Jag

Måste frächa upp!

Sitter och kollar på min design och blogg överlag, och fyfan vad den är tråkig. Jag har tröttnat enormt på den redan! Så jag väntar spänt på min design som Emelie håller på och fixar åt mig, Tack! Då ska hela bloggen fixas, men tyvärr är den inte klar men ska höra med henne hur ho hade tänkt :) Vill inte pressa henne att jobba mera/fortare eller så. Hon får ta det i sin egen takt och bli klar när den är klar.

Men ska jag då fixa en ny header? Denna är så trååkig! Tror allt att jag fixar en ny när mitt ps vill börja samarbeta igen :)


Bloggtävling!


http://warnmark.blogg.se/2010/may/vinn-ett-schockemohle-schabrak.html#comment

Dagens köp!


2 trosor - 50 kr

Väska - 100 kr

Tierpsmarknad

Idag har det varit marknad för hela slanten! Jag har lyckats bränna mig, lyssnat på när en viss person har satt igång munnen och fått en massa händer om rumpan, härligt! Sen har jag lyckats med att ha haft fel kod på mitt kontokort så ska få ett nytt, igen! Haha, bäst (;

Dagen började med stress, försov mig liiite bara (A) Men hann med kvart i 8 tåget och var 8 i Tierp, gick mot marknaden och checkade läget vart vi stod. Plockade upp mina asgoda bananmuffins! Och satte mig ner och chillade lite. Resten av gänger kom och marknaden kunde börja!

Rebecca och Sara hade första passet, jag och Daniel hade andra och Dessie, Alex och Frida hade 3de. Så jag och Daniel började med att kolla alla andra stånden. Det skulle jag inte ha gjort, fy tusan vad arg jag blev av att inte ha några pengar med. Men så vare, hade iaf 100 kr för mat om det skulle behövas, som olyckligt inte gick till någon mat (;

Jag lyckades ist få med mig en väska och 2 trosor med mig hem! Lyckades pruta ner dom båda oxå, duktig jag är :D Väskan prutade jag med 20-40 kr och trosorna med 20 kr (; Haha, jag lyckades!

Foto: Jag


Only you

I wont you here with me...!


Antingen eller?

Jag har pengar just nu så att jag skulle kunna köpa ett nytt objektiv, men samtidigt vill jag spara pengarna så att jag fortare kan köpa mig min D300s.

Om jag köper objektivet kan jag få grymma närbilder, porträttbilder och kunna fota bra inomhusbilder, den fungerar förmodligen på kameror med autofokus i huset (måste kolla upp) och jag kan använda det på min nuvarande.
Om jag väntar och sparar mera pengar för att kunna köpa en D300s så måste jag spara upp emot 15 000 kr då för att kunna köpa både hus och ett nytt objektiv som passar till kameran.

Hur skulle ni ha gjort?

Jag har lätt för att spara och nu har jag ev ett jobb på G. Jag vill ha båda, så det beror på vad jag ska köpa först alltså.


Kamera eller objektiv?

Springa, springa!

Nu ska jag sätta på mig träningskläderna och ta mig en springtur, härligt nu i sommarvärmen! :D

Bakat!

Idag blev det att baka bananmuffins! Fyfan så goda dom blir :') Bakade liite för många dåå, typ 30-50 st för många, men de går åt här hemma på 5 pers. Men iaf så har jag fixat så att vi kan sälja i morron på marknaden. Så i morron äre marknad med klassen, härligt! Vi har typ jämt så kul på dom :D

Lite muffinsbilder (;Foton av mig!

Chill dag och soolat!

Jag tänkte vara duktig och springa i morse, men jag kom aldrig upp ur sängen. Jag har mina dagar jag med (; Gick upp ganska tidigt ändå, men inte för att hinna springa + dusch. Aja, får ta det ikväll dåå.
Men till skolan kom man, jobbade klart ett häfte på håltimmen så man fick sluta tidigare, härligt! Och så slutar man tidigt nästa onsdag med, ännu bättre! Sen blev det engelska och svenska, läsa bok och kolla film (; Slapp dag!

Har även fotat lite bilder under dagen, kändes som att man behöver lite bilder på kompisarna!

Efter skolan ösregnade det, men jag, Dessie och Sara pallarade oss ibäg mot solariet, Sara vek av lite tidigare och traskade mot pojkvännen sin. Men jag och Dessie solade i några minuter, första gången för mig i år! Finns juh inget förbaskat solarie hemma i min storstad! Haha, "storstad" (; Men brun det blev man! Så ska dit nästa vecka igen och sola lite längre. Tyvärr gillade inte plånboken detta, men den får stå ut (;

Kollade in på Monique en snabbis och hittade klänningen jag tittat på för nån vecka sedan, tyvärr inte i min storlek, otur! Men så äre när man inte kollade tidigare. Tog 3 tåget hem och sitter nu och skriver detta, ska ta och baka massa bananmuffins när mamma kommit hem, ska nämligen stå på marknad i morron och sälja med klassen. Otur att man inte ens har pengar! Måste till banken för att ta ut med... Inte kul!

Jag avrundar detta sjuukt långa inlägg med några bilder (;

Mobil, kamera och skolarbete (;


En koncentrerad Sara!

Foto: Jag!

Frisören!

Hemma från frisören med en ny look! Blev riktigt nöjd!Dagen

Jag var duktig och gick upp tidigt i morse för att duscha, fixa mig osv för att sen ta tåget som gick kvart över 8 till skolan. Pratade en massa med Sara, sjuklingen. Försökte få tag på Dessie som inte gick nå vidare. Aja vi får snacka seeen :)

Spelade golf idag på idrotten! Fan vad man ägde, eller inte. Så jäkla dålig på det! ingen sport som jag borde satsa på iaf (; Om jag ska tillbaka till någon sport då blir det fotboll, ridningen är bara en självklarthet. Eller inte nu då, men när jag har häst.

Nu blir det 1 timme vid datan och beställningar, sen drar man iväg till frissan. Blir färgning av olika slag, ni får se sen, mammas plånbok kommer iaf att gilla detta! (Y) Haha (;

Mina nya skor!


249 kr

99 kr

99 kr

Skorna är köpta på skopunkten :) Foton av mig!


Bilder Uppsala
Vännerna som syns alldeles för lite i bloggen (; Foton av mig!


Dagens Outfit

Hann inte med att ladda in bilderna på dagens outfit i morse då det hände någon helt omplanerat :)
Men här har ni den!

Linne - Taxi (Köpenhamn, Danmark)
Shorts - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot

Uppsala

Efter skolan spenderades dagen i Uppsala med 2 tjejor. Kollade/lyssnade på något IDAHO?? Faktiskt lite intressant, men inte allt.
Jag har även blivit av med mitt bankkort, inte kul! Ska få ett nytt i veckan, hoppas jag... Köpte iaf 3 par skor idag! Det behövdes verkligen. Kommer bilder på dom senare, även lite från dagen i Uppsala.

Skolan var lugn, kollade mest på när Ankan ritade på bilden, sen blev det dubbeltimme matte. In till Uppsala direkt efter skolan (; Men ska ladda in lite bidler, kolla mejlen och käka, sen ska ni få bilder :D

Fotoblogg?

Känns som att bloggen har börjat gå mera mot foto, men det finns en ganska stor anledning, jag har ingen häst! Men som sagt, det blir häst med eftersom jag inriktar mig på hästfoto (;

Men till saken! :D Jag ska fota fälttävland (!!) för första gången i helgen som kommer. Det ska vara en lokal fälttävland för häst och regional för ponny, under samma helg. Så jag ska ringa dit i morgon och höra om jag kan få vara fotograf. Tyvärr har jag juh inte så stor koll på hur det fungerar, men har nu fått lite expert-hjälp av Johanna!, som har förklarat hur det går till :) Så dressyr + hoppning på lördag, både häst och ponny. Sen är det terrängprov på söndagen. Ska bara checka så att tåg + buss går som det ska i helgen så kommer jag iväg (;

Sen är jag oxå väldigt glad att så många har hört av sig om bilder, att de vill köpa. Har nämligen ändrat lite med att jag har varit för snäll och gett bort bilder, men nu ska det bli ändring på det! Nu ska jag sälja bilderna, även fast jag inte stått som fotograf under dagen. Härligt!

Nu ska jag ta tag i samlandet av ny kamera, om jag har tur kan jag köpa ny kamera till hösten. Och då ska den gamla säljas (troligtvis), har ganska många som är intresserad av den redan, fast den då är nästan 2 år gammal. Men den är i fint skick och man får med 2 obj + UV-skydd. Men det tar vi sen när det är dags, nu ska jag sälja bilder! :D

Christine Fältström och Fly High, Foto: Jag


Biilder!

Idag var det svårt att välja ut några bilder, så här får ni! :D

Alla bilder fotade av mig!

Ännu en dag på tävling

Har gått förbi, nu kommer klubben inte ha några tävlingar förrän ponnymeetinget och Kråkhoppet i augusti, som jag då ska vara fotograf under (; Härligt!

Ungeför 400 fotade bilder idag, vi får väl se hur många som stannar kvar och vilka som rensas bort (;


Hiss eller diss?


Foto: Jag

Lite bilder!

Blev faktiskt väldigt nöjd med många av bidlerna idag, inte för att jag fotade så väldigt seriöst eller mycket :)


Alla bilder fotade av mig!

Förutfattad mening...

... som inte stämde på något sätt alls.
Jag tror att många (även jag) är riktigt duktiga på att förutfatta hur en person är, när man inte har pratat eller träffat den i verkligheten. Som man bara har pratat med genom internet.

Jag gjorde en rejäl miss idag, jag hade en förutfattad mening om hur jag trodde Elin var (inte göra om!), det var inget elakt eller något sånt, bara att jag trodde hon var på ett helt annat sätt än det visade sig att hon var. Hon var supertrevlig och jag tycker allt att vi fick ganska bra kontakt på en gång :)

Trevligt att det finns flera fotografer runt om i Uppland nu, känns som att det finns för få (; Men nu har man lärt känna ännu en av de få fotografer, hoppas att det blir flera gånger som vi träffas! Och kanske inte bara på tävling (;

Elin, Foto: Jag

Hemma!

Äntligen hemma! Jag har varit på tävling hela dagen, därför ingen bloggning. Härligt och varmt väder det blev! Fick några bra bilder tror jag allt, har inte hunnit ladda in alla än, men de kommer upp några här snart.

Ska skriva många flera inlägg, så håll utkik (;

Kommentera?

Vet ni, att man får i princip noll respons när man ställer en fråga här på bloggen, man får helt enkelt noll kommentarer. Även om man ställer en sån simpel fråga som si eller .

På min blogg, alltså den ni läser (haha!) så vill jag ha kritik, inte på hur jag skriver, det skiter jag fullständigt i. Utan hur jag fotograferar mina bilder! Jag vill ha kritik, åsikter och tips på hur jag ska fota mina bilder, hur jag redan fotar mina bilder osv, men detta är nog en blogg mera åt hästhållet, och där vill jag inte att någon alls kommenterar, vet redan hur jag rider och att det inte är bra. Så det behöver ingen mera berätta för mig :)

Det är synd att man aldrig ens kan få ett svar på en fråga som man ställer här, om du gillar den grejjen, om vad du tycker om det osv. Man får inga kommentarer. Vad ska jag göra för att ni ska börja att kommentera mera? Jag tvingar ingen, men man vill ha respons om man någon gång ställer en fråga, jag vill veta att det är någon som läser igenom det jag skriver och kan själva kommentera. Men det får man inte, man får inte ett piss. Och ingen behöver ta åt sig mera än den andra, för detta gäller alla, som läser en blogg, det behöver inte vara min.

Jag har ställt frågor flera gånger, jag har upp emot 70 läsare om dagen och oftast är det ingen som svarar på frågan, vad gör jag för fel?

Om det nu skulle ha varit så att jag inte fick några kommentarer alls (som jag inte fick i början av min bloggkarriär) skulle nog inte jag ha tyckt att det är kul att skriva en sån här blogg som jag skriver idag. Då skulle det inte bli lika mycket uppdatering, kanske 1 gång om dagen, och då en helhetsbild av vad jag gjort. Jag skulle inte ställa en enda fråga, skulle bara skriva för att jag själv skulle komma ihåg vad som jag gjorde för nåt år sen eller liknande. Men nu har inte jag en sådan blogg, utan jag uppdaterar flera gånger om dagen, och får noll kommentarer, noll respons. Kanske ska göra som jag gjorde förr då, eftersom det är bättre :)

Ni kan kolla hur jag skrev från början, innan jag började uppdatera oftare genom att kolla i arkivet.

Jag bloggar för att jag tycker det är kul, det är kul att ha någonstans att skriva ut sina funderingar, tankar och andra åsikter. Ärligt så förbereder jag flera inlägg som sedan ska publiceras, gjorde jag det förr? Nee kan inte tänka mig det. Men när man inte får en enda åsikt, kommentar, respons. Då är det inte lika kul längre, nu när jag har börjat få många flera läsare än vad jag hade från början så tycker man att flera ska ge sina åsikter om saker och ting. Visst jag får några kommentarer om dagen, men det är faktiskt oftast svar på vad jag har skrivit i andras bloggar. Men det är alltid roligt att läsa de få kommentarer man får, vissa dagar är det flera än andra dagar, men kan inte tänka mig att jag får flera än 10 kommentarer om dagen, max.

Jag tänker fortsätta att blogga, även om ni kommenterar eller inte, men ställer man en fråga på bloggen. Då kan iaf några flera ta och svara på den ist för att bara läsa vidare. Mera tänker jag inte klaga.

Häftigt!

Det är Becca som fotograferar mig på bilden, men en speglig gjordes i hennes lins så att jag ser mig själv (; Rätt häftig bild!

Foto: Jag

Bloggtävling?

Har funderat på att ha en bloggtävling, men jag vet inte riktigt vad priset ska vara och hur den ska gå till? Vad tycker ni? Vad skulle du vilja vinna i min bloggtävling?

Ge så många förslag som möjligt!

Sova länge? Inte!

Som att man får ta och sova länge någonsin i detta hus, och det är ännu svårare att sova länge när man har en skrikande syster 2 rum bredvid mitt. Tack! Du förstörde min sovmorron som jag äntligen hade tänkt ta. Men aja, inge Falun idag då, först skulle inte Sandra åka, jag ringde till Krister (han som jag pratat med om att stå på banan) sen smsar Sandra och säger att dom ska åka. Blev lite förvirrad, samtidigt ville jag inte ringa igen och så ska det regna hela helgen har man hört, och väderrapporterna.

Så i morron... Jag funderar på att skippa hemmatävlingen och åka in med mamma och syrran till stan så jag får lite nya skor. För om det regnar kan jag ändå inte fota, så det känns bättre att göra så, att få sova lite längre är ett + de med (;

Men inget är bestämt, så klaga inte. Ingen behöver klaga eller säga att jag ska på vissa tävlingar, för vill inte jag, är det ingen idé, jag väljer de tävlingar jag vill åka till., har lättast att ta mig till och vill stå hela dagen. Där fick vi det klart, Tack!

En riktigt snygg bild på mig (;, Foto: Sofie

Foto: Jag

Kolla hela filmen, och läs texten


Kolla in hemsidan!

Söndagens lag klass finns i arkivet! www.SplachPhoto.webs.com!

Några bilder från klassenNejnej?

Vadå har jag någonsin hållt i en kamera? (;

DressyrbilderSara Wåhlström och Cassiranko,


Alla bilder fotade av mig!

Dressyrtävling

Nu är jag hemma igen, från att ha åkt kl halv 8 i morse. Kl är bara halv 12, men jag orkade inte vara kvar hela dagen och Sara red bara en klass, bilder kommer!

Cassie var spänd på framridning och de släppte in när domaren (som satt i en bil) tutade för startsignal. Men hon fick ihop 60% men blev tyvärr utanför placering precis. Kan säga oxå att det var LB:2.

Bilder kommer! Har inte hunnit ladda in dom än (;

Kolla in hemsidan!

Söndagens 140 klass finns i arkivet! www.SplachPhoto.webs.com!

2 bilder från klassen:


Foto: Jag

Jag lägger ned...

Frågestunden, de kom in alldeles för få frågor. Kommer inte att svara på dom heller. Ni var helt enkelt för dåliga på att fråga (;

Bildlösa inlägg är tråkiga, även fast det har blivit många sånna på sistonde, får ta och ändra på det!

Foto: Jag
Snart är söndagens 140 bilder uppe i arkivet, inte n (;

Oseriösa jag!
Dagen

Om man bortser från mina damputrott så har dagen gått ganska så bra, käkat på kina-resaurang och missat engelska-lektion. Härligt!

Nu ska jag fortsätta med bilderna, och städa rummet. Pappa skjussar mig inte i morron till stallet om jag inte städat, utpressning! Eller inte (; Men börjar nog med bilderna, så kommer städningen efter (A) Nej då.

I morron blir det dressyrtävling för andra gången, jag ska inte vara fotograf utan bara fota en kompis som ska tävla på ridskolehäst. De ska bli kul, andra tävlingen hon gör på honom :)

Sara Wålhström och Casiranko, Foto: Jag


Idioter!

Fyfan så arg jag är, och ni ska inte behöva höra detta. Men, några smarta huvuden har flyttat våran brandövning från 1 till 10 idag! Och jag börjar inte förän 12, jag hade precis gått upp når kompisarna ringer och säger att den är flyttad. Jag kan int ta mig till skolan på 5 min med cykel precis! Jag måste ta tåg, hela min morron blev förstörd pga detta, så jäkla smart gjort!

Jag kommer inte att göra om denna övning igen bara för att dom flyttade fram den, vem de nu va som gjorde de. Men den som gjorde de kommer allt få höra hur glad man blir!

Nu avslutar vi detta meddelande så att inte allt för mycket dumma saker säga, ha´t trevligt idag allesammans!

Kolla hemsidan!

Lördagens 135 klass finns nu i arkivet! www.SplachPhoto.webs.com ! ! !

Några bilder från klassen :)Foto: Jag

Sista chansen!

Nu är det sista chansen att fråga! Om jag inte får in 7 till frågor idag så svarar jag inte på någon!

 Klicka på denna bild i menyn ----->


Så kom igen nu! Fråga, annars lär detta bli sista gången jag hade frågestund.

Så äre (;

Datan har damp, spotify funkar inte och jag har massor av bilder  att fixa, härligt!

Foto: Jag

Ska försöka fixa spotify och om de inte funkar, Dessie! Hjälp (; Fixa med massa bilder, kommer upp några stycken här senare :)

Skolaaaan

Sitter i skolan, har klassmöte. Härligt, ingen lärare har man heller (; Får se hur mycket det blir av denna lektion. Sen ska det bli uteidrott, låter som att det blir springa 5 km eller orientering, vet inte vilken men de har dom andra 1:orna gjort :)

Hem med 4 tåget och sätta mig vid datan, försöka fixa spotify och fixa med bilderna som ska upp på sidan, många vill se. Många kollar in sidan har jag sett.

Nu blir det ingen bild, men ni ska få när jag kommer hem :)

Jag ville bli nöjd...!

Jag var så nöjd! Så nöjd med bilderna från Högbo, att jag sprack av lycka. Att få till så bra bilder när de var dåligt väder. Att äntligen kunna få så bra bilder att de går att sälja.
Sen insåg jag mitt misstag, självklart ska jag göra en sådan stor tabbe! En sån stor att jag har lust att skrika rakt ut, att ta bort varje bild. Jag vill inte lägga upp bilderna på hemsidan, men så många väntar, så många vill se, så många kommer att se, det stora misstag jag gjorde.

Hur kunde jag? Hur kunde jag vara så dum! att jag trodde detta skulle fungera. Varför kan jag inte bara få in en massa pengar så jag kan köpa mig bättre kamerautrustning, jag vill inte se bilderna igen. Men jag måste, flera gånger om. Jag ser misstaget varje gång, att jag kunde förstöra så fina bilder...

Vad nöjd jag hade varit! Så nöjd, om jag inte gjort detta misstag, jag tyckte bilderna var för mörka och behövde få dom ljusare. Jag gjorde detta extremt stora misstag! Att jag höjde ISO-talet. Det är det största misstag jag någonsin har gjort, med min kamera. Alla mina bilder, blev förstörda...


Båda bilderna är helt oredigerade utom att jag stärkte färgerna lite grann, de är fotade under samma klass men olika tider och olika inställningar. Ser ni det jag förstörde? Den fina bilden, som den kunde ha blivit, om jag inte förstörde den!

Den undre bilden är totalt förstörd... Mitt misstag.

Jag ser skillnaden, extremt stort. Jag hoppas att ni ser den oxå, och inte gör samma misstag som mig, för jag lär aldrig göra om detta igen.

Grattis syrran!

Har glömt att skriva ett grattisinlägg! Men ett grattis till min syrra som blir 15 idag!

Jag vågade!

Jag vågade ringa, jag ska nu stå på banan under Dalahoppet! Vad glad jag blir :')
Jag som hatar att ringa folk som jag inte känner, jag ringde 2 (!) samtal idag för att få stå på banan och fotografera under fredagens klasser. Och jag får! Jag ska stå på banan under Dalahoppet, en nationell hopptävling för hästar. Det är sjukt...

Klasserna blir 120, 130 och 140 under dagen, tänk att jag ska stå på banan under en så stor tävling, även fast jag varit på stora tävlingar förr känns det lite overkligt.

Då ska alla ekipage fotograferas och alla bilder ska upp på sidan (; Härligt!
Får ta och tacka Sandra ännu en gång för peppningen! Den behövdes :)

Bild från Högbo, Foto: Jag

Dagens (;

Började dagen med att ta en egen sovmorron. Orkade inte gå upp vid 9 så sov till halv 11 ist. Engelskan var halvt inställd så det blev att läsa bok, kul att man sett filmen så man vet redan vad som händer! (Y) Sen matte och efter det blev de att åka med Bella till stallet för att fixa häst.

Jag tar med mig deras hingstföl med mig hem! Fyfan vad gullig :')
Måste ta och fota fölisarna sen nån dag, ååh!

Sen var det och kolla dressyr på spec idrotten, har juh ingen häst nu. Efter plockade Uffe upp alla sina dressyrprotokoll. Det blev några stycken (; Bl a protokoll från 1978(!) som vi fick läsa och kolla igenom, några roliga kommentarer som "rid smidigare om du kan" fanns med (;

Sen vill inte Spotify funkgera på min data, nya virusprogrammet blockerar det så ska försöka fixa det, lyssnar just nu genom YT men de blir jobbigt att sitta och byta hela tiden.

Ni ska få se lite bilder + att jag ska fixa dom som ska upp på hemsidan, sen ska jag ringa ett samtal. Även fast jag inte vågar, men nu jävlar! Ska prata med mamms om fredag oxå :)

Ja just nu äre mycke! Men ni ska få bilder, lovar, annars får ni tjata! :)

Lag-SM nästa!

Grattis! Gävle RS åker till Strömsholm och tävlar Lag-SM i juni, härligt! (; Måste kolla vilken helg det är exakt, vill åka och kolla på laaget! :D

Sandra Jacobsson och Little Prince, Foto: Jag

Lördag 150!

Lördagens 150 klass finns uppe på hemsidan!

Cecilia Hansson och Navidad, Foto: Jag

Dag 3!

Hann inte blogga igår, så det får bli extra många idag om jag hinner :) Klart jag hinner!

Idag blev det att gå upp kl 5, köra till stallet och åka med Sandra för att vara i Högbo innan halv 8 på morronen. Härligt (; Sandra inledde dagen med en finfin runda i 140! Kolla in Sandras blogg för att läsa mera om dagens reslutat :)

Jag fotade en massa bilder! Ni ska få se några snart :) Ska fixa så att de flesta kommer upp på hemsidan, blev inte så mycket reklam för mig dårå, tur att man har en Sandra! Haha, en Sandra som snackade taktik med mig i bilen hem :') Tack! Det behövdes, nu kanske jag kan ta min ända och börja göra något av kameran och bilderna för att kunna köpa min kamera :)

Nej, jag måste verkligen börja att fixa med alla bilderna, nu när jag har lite koll på vad som är vad bleand alla, de jag skrev på startlistorna måste redas ut oxå! Skriver mera när jag hittat några snygga bilder att lägga upp! :)

Dag 2!

Har just vaknat, Sandra åker kl 12 idag från stallet så det är inte bråttom. Ska ringa till bror min och fråga om han kan skjussa, kan inte ta någe tåg. Men men (;

Idag ska det bli bilder! Det har jag sagt till mig själv, och till alla andra, jag laddar med en massa tabletter så jag kan knarka sönder mig själv om jag får ont igen! Jag ska vara kvar! Jag ska fota!

Jag ska även fråga om jag kan få stå inne på banan och fota lite :) Får se om vi hinner dit till 150 klassen, jag vet inte riktigt hur Sandra har tänkt men de var juh sjukt mycke starter igår och den var väl ändå inte klar förän runt 2 då nästa klass startade. Men de blir säkert skitbra! :D

Förlåt för ett väldigt rörigt inlägg, men jag är så arg på mig själv att jag blev tvungen att åka hem igår, ska bara sätta batteriet på laddning nu så ska jag börja fixa mig (;

Foto: Jag

Fotboll #1

Bara för att det blev så lite hästfotandes idag så kompenserade jag med att gå ner till IP och fota fotboll i 1 timme o 15 min. Ska jag vara ärlig? Det var första gången jag fotade fotboll! Och har haft kameran över 1 år (;

Blev riktigt nöjd med vissa bilder, hade inte heller så svårt med ljuset, då solen gick ner under träden efter ett tag, blev lite foton i motljus men tycker att de blev riktigt häftigt. Men ni kan juh ta och kolla bilderna själva ist (;

Alla bilder fotade av mig!

Vad tycker ni?
För att vara första gången jag fotar fotboll är jag riktigt nöjd :)

Högbo dag 1

Kände mig pigg och glad på morronen, mormor skjussade mig till ridskolan där Sandra och hästarna väntade, pysslade lite med pollarna sen åkte vi mot Högbo. Var i Högbo i ca 1 timme, sen mådde man så illa att de blev till att försöka ta sig hem. Tur att farmor och Börje var så nsälla och körde ända till Sandviken för att hämta mig. Tack!

Så många bilder blev det inte, men här ska ni få se favoriten :)

Foto: Jag

Ska smsa till Sandra och kolla när dom åker i morron, jag ska dit igen! Jag ska fota, jag måste! Det var så strålande fint väder och dom har juh värsta bästa banan, love! I morron blir det att ta med värktabletter.

Hööögbo! :D

Nu kör vi så det ryker!
Många bilder vill jag ha, och nu drar jag! :D

Cecilia Hansson och Navidad, Foto: Jag

Veckans bild?

Jag har funderat på att ha något som återkommer i bloggen varje vecka, nämligen veckans bild. Att jag väljer ut en (eller flera) bilder som jag fotat under veckan som jag tycker är extra fin och värd att bli veckans bästa bild.

Ska jag ta söndag till söndag då eller?

Ska jag börja redan denna vecka? Nej, tror att jag kör på nästa. Men skulle detta vara en kul grej? Att se den bästa bilden jag fotade för veckan? :)

Foto: Jag

Högbo!

Nu blir det till att packa i årdning alla saker som ska med i morron, det kan bli en hel hög med saker (; Ska jag skriva en lista på vad jag tar med när jag åker bort och fotar? Skulle det vara roligt att läsa? :)

Sen efter middagen drar jag till mormor ett tag, ska prata med henne. Bl a att få lite skjuss till ridskolan i morron, så jag hinner med Sandra och inte sackar henne :) Sen så planerar vi Kolmården-resa igen! Spännande :)

Har även mejat till Höbgo RK och frågat om jag kan stå på banan, tyvärr väldigt sent, men hoppas på ett svar idag då dom håller tävling just nu. Det har som sagt varit oklart med transport av mig dit och hem varje dag, men ska kolla upp det bättre hur det kommer att bli :)

Sen har jag även fått ett mejl angående Tierps tävlingar nästa helg, jag har fått tillstånd att stå på banan? fast det är en annan fotograf där. Konstigt, eller asså jag ska prata med banbyggare. De e konstigt när Elin redan har fått klartecken att hon ska stå där och fotografera. Aja, vi får se hur jag gör :)

Dags att börja plocka fram saker! Fixa med kläder så man itne fryser elelr svettas, mycket som ska tänkas på!

Foto: Jag

Darkness...?


Jaha?

Jag har noll idéer om vad jag ska skriva om, jag trodde att det skulle bli bättre bloggning nu när sommaren närmade sig och man kunde fota mera. Vad vill ni läsa om?


Foto: Jag

Kanske att jag ska börja skriva på tentan? Jaa det kan vara smart, knarka Lazee och JOSS filmer! Yeeah!

Bloggtävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Lazee Ft Pauline - Top Notch


TJIIA
Tjiia.. Tjiia.. Tjiia
Tjia, Tjia, Tjia, Tjia
Tjiia.. Tjiia.. Tjiia

Okay, you hear me
Okay, Okay
TJIA

Verse 1:
Ayo,
I got a resoloution , I'm getting money, fly
This is my moms peluting, We heavy illarhymed
I can't be stopped, I've seen the top
Lookin' too go beyond tracks to make the paid the Pop STOP
Watch and listen too the young and the worth
They say my flow's ridicilous, been gifted since birth
And when I put in the dirt, I hope my voice lifts off
For generations off haters love to learn each song,
Each one, Each LINE LINE
Flip it and rewind(wind)
Squad is up again, Mic is up again
And I'm doing just fine(Fine)
Cuz, I've been doing fine just fine in the D
I got my boys, got the Skrilla so as long as I breath
I'm gonna beat (beat) each (each) cut til' it bleeds,
I'm like a mean mean blowing green money machine (CHACHIING)
But I aint that nigga Chingy, he's right thurr
I'm kind of everywhere and you know I keep it Hyper! (TJIIA)

Chorus
My Swagger is Top Notch
You Know how I rock
Top of the Top
Nothing Else,
Lizzle one of the best
Pauline:
They're Flying Top Notch (TJIIA TJIIA)
Lazee:
My Swagger is Top Notch
You Know how I rock
Top of the Top
Nothing Else,
Lizzle one of the best
Pauline:
They're Flying Top Notch (TJIIA TJIIA)

Verse 2:
TJIA TJIA TJIA TJIA
Yes Sir! It's the best Sir!
Now you can call me: King Mr, or that Yes Sir
You see that text Sir
That means I'm so sincere
I gets milly, you acting silly
You write the curb, now that's the word
Heard Heard, Fly like a bird (FRESH)
What you stuttered,
you studder muthafucka you're scurred scurred!

I see you breathing heavy, heart is skipping a beat
Consequence's will rip you unconcious for fuckin with me
BUT FUCK THAT!
But I won't What I see, boy quick go get me that!
Leave hoes, and all my foes from head to toe
Pistol go right off, where ya fitted at?
Get back, relax, where we getting at?
Six pack, we strapped, where my niggas at?
Pop, Shot, Block, Drop, Stop, Right where we livin at!
(Woooooo!)

Chorus:
My Swagger is Top Notch
You Know how I rock
Top of the Top
Nothing Else,
Lizzle one of the best
Pauline:
They're Flying Top Notch (TJIIA TJIIA)
Lazee:
My Swagger is Top Notch
You Know how I rock
Top of the Top
Nothing Else,
Lizzle one of the best
Pauline:
They're Flying Top Notch (TJIIA TJIIA)

Verse 3:
I'm so fly, and I don't mean my clothes
I mean the man that I am, plus I hold my own
As I sit at the throne, trying too improve my home
Mama see the nitty itty greedy dirty 0-4-0
From Rosetown too Lindängen
Soffe where I'm hanging
Where I'm baning Collin&Webb
He's my sixth sense
And I'll bring it too you
Show my feelings to you
Aint nothing flossin' about it
No, Lizzle speaking the truth (It's real)

Chorus:
My Swagger is Top Notch
You Know how I rock
Top of the Top
Nothing Else,
Lizzle one of the best
Pauline:
They're Flying Top Notch (TJIIA TJIIA)
Lazee:
My Swagger is Top Notch
You Know how I rock
Top of the Top
Nothing Else,
Lizzle one of the best…


Tävlingar?

Okej, jag har ganska svårt hur jag ska göra med tävlingarna framöver. Jag har 2 tävlingar på samma helg, 2 helger i rad. Men vet som sagt inte vilka jag ska välja.

15-16 maj - Tierps RK lokal/regional hopp häst (inte fotograf, bara träna)
eller
15-16 maj - Gimo RK lokal hopp häst & ponny (fotograf och sälja)


23 maj - Bälinge RF DM för ridskoleekipage dressyr (fotograf och sälja)
eller
22-23 maj - UVFK lokal/regional fälttävland häst/ponny (fotograf och sälja)

Den första helgen känns det som att det blir Gimo ist, men vet inte om jag kan ta mig dit och hem bäda dagarna. Där kan jag fota och sälja bilderna.

Den andra helgen
kan jag även göra att jag tar fälttävland på lördagen och DM:et på söndagen, men det är så lätt att ta sig till UVFK, tåg + buss och man är där i god tid innan. Så lite beslutsångest här!

Alltså är det så att jag kan ta mig själv (utan nån som kör) till Tierp första helgen och UVFK andra, dom andra behövs det skjuss. Så jag vet inte.

Men samtidigt har jag aldrig fotat fälttävland så har inte en aning om hur det går till, om de är flera klasser samtidigt eller hur det går till (tur att man har Johanna! som ska tävla fält), men dressyren är ganska tråkig och jag vet själv att minneskorten kommer att ta slut, då jag inte kan få "rätt" steg så lätt. Jippie...

Vill ni vara snälla och hjälpa mig? Vilka tävlingar ska jag välja?


Foto: Jag

Sen måste jag fylla i, jag vet inte hur jag ska göra med bilderna som jag fotar fast inte är fotograf. Ska jag lägga upp dom i arkivet och sälja? Eller ska jag ge bort som jag gjort förr? Jag vet inte hur jag ska göra, de flesta vill köpa även fast jag ger bort dom. Svårt!

Snart skola

Sitter och käkar lite spag och k-sås (; Nån som kan lista ut vad det är? Kanske inte så svårt (A)
Sen bär det av mot skolan, ska fråga om jag kan få skriva ut 3-5 lappar och plasta in, hoppas! För dom ska sedan sitta på tävlingar som jag fotar på.
Jag åker niog till Högbo fredag - söndag, det låter som att de funkar bra :) Härligt! Kanske kan få in en stor slant där (; Nej men, de ska bli grymt kul! Det är jättemånga som ska starta så kommer bli långa dagar, men sånt gillar jag :D
Det är lika på Kråkhoppet.

Har checkat tävlingar nu, har svårt att bestämma men de får jag skriva om senare ikväll.

Nej nu måste jag skynda att äta så jag inte missar något tåg här!


Frågestunden?!

Har ni glömt av den?
Lite fler frågor vill jag ha innan jag avslutar den.
Om ni inte tänker ställa några frågor är det ingen idé att ha frågestunder, så fråga på nu då!


Klicka på bilden eller den lilla bilden i menyn!

Bloggtävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Nationella

Haft 2 nationella prov idag, båda gick skit! Speciellt hör, usch jag kan inget alls. Men så äre (;
Nån annan som hade nationella idag? :)

Alla går in!

---> Rebecca <---
Alla går in och läser detta, det är sjukt viktigt!
Det är min klasskompis som har skrivit och hon har kämpat så mycket med denna sjukdom, det är riktigt läsvärt.

Vet att du kommer att hata mig för bilden, men vi hjälper dig <3

Patrik´s Combo!

Här har ni galningarna som vi lyssnade på vår after ski på Fjällgården, Åre :)

Ny design?

Tror allt att jag behöver fixa en ny design, denna är för "liten". Känns som att bilderna blir så små, det finns så mycket större designer.

Någon som är duktig och vill göra en? Självklart får det sitta en länk på designen :)

Vill ha en med breda inlägg, så att bilderna blir mycket större. Det blir snyggare, vet inga färger men om någon är intresserad av att hjälpa mig får ni gärna säga till :)
Känns som att min blogg har gått över mera åt hästfoto än hästsport.. Kan bero på att jag inte rider och har häst på samma sätt längre, förr hade jag Janne eller Bounty att skriva om, inte nu längre. Det lär inte bli någon häst heller...


Bilder?!

Blev grymt nöjd med porträttilderna! Lancer var en bra modell när öronen var framme (;


Alla bilder fotade av mig!

Fixar bilder

Dagen har varit seg, inte bjudit på något alls. Utom känslan att få till perfekta bilder! Fyfan vad jag älskar att fota!
Sitter och fixar med en massa bilder nu, så snart ska ni få se några :)

Bli frisk <3

Giannino SJ
27 april 1995

E: Bright Fantastic xx
U: Ginn Alea

Foto: Jossan P

Jag vill inte se dig ha så ont killen, bli frisk <3


Läsarfråga


Kan man få gratis bilder?
Eller är man tvungen att betala?


Svar: Eftersom du ville vara anoym får jag ta det såhär.
Vad menar du med gratis bilder? De bilder jag fotar under tävling och är fotograf/kommer upp på hemsidan, ja dom måste man betala för att använda.
Men när jag åker med kompisar (som jag gjorde nu till UPK) då kan man kontakta mig, antingen genom bloggen, fb, bdb, hemsidan, msn eller något annat sätt. Så skickar jag bilder gratis. Så man kan alltid fråga mig om man måste betala eller inte, för jag svarar :)

Favoriterna från UPK

Bilder fotade av mig!

Bloggtävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Uppsala Ponnyklubb

Följde med Sara när hon tävlade på Uppsala PK idag, hon var duktig och blev 5e placerad i LC för D- ponnysar, Grattis!
Sen i laget blev de inte många nollor för TiRKs 2 lag. Tyvärr inget till omhoppning idag. Ingen annan blev placerad av 8 st ryttare i första och andra klassen. Sen var det dags för lag, och där gick det som de gick, några uteslutna, en ramlade av och 2 st tror jag nollade. Men så kan det gå.

Jag fick upp emot 550 st bilder som blev kvar efter rensning. Härligt! Och många blev jag faktiskt riktigt nöjd med, här får ni ett tjuvtitt (;

Foto: Jag


Kom igen nu då!

Fråga, fråga, fråga!

http://splach.blogg.se/2010/april/fragestund.html#comment
Eller klicka på den lilla bilden i menyn!


Ren och fin

Idag har jag varit så duktig, tvättade hela transporten! Inne och ute, höll på i 2-3 timmar så fort gick de inte (;
Idag fick jag även på texten! "Linda Enarsson" står det nu på båda sidorna, härligt!


Foton av mig!

Bloggtävling!


Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Trevligt trevligt!

Min Valborg tog det lugnt. Åkte hem till Jossan och pratade, kollade film och hade trevligt. Vi tog oss nån cider och när Jakob kom hem blev de en grogg med (; Men de var typ allt. Vi tog det lugnt. Trevligt, vi sees så sällan så alltid kul när vi väl pratar och ses :)

Jag och Jossan, 9ans skolbal. Foto: Mamma
P.S min klänning är till salu!

Filmer?

Satt nyss och kollade en film på mig själv när jag och Janne hoppad LD+5 i Väsby, hade nämligen fått en kommentar där. Men så jag pratade! Det var nästan sjukt, sa "bra" efter varje hinder ungefär, haha!
Hade iaf fått en kommentar om att jag var så positiv mot hästen :') Trevligt!

Man kanske ska slänga upp filmerna som filmades under det år jag tävlade Janne, kanske skulle vara kul för er att se? Jag vet inte. Men de blir svårare för mig om ni inte svarar (;


2 bilder från tävlingen, Jag och Janne, Foto: Sofie

RSS 2.0