Dagen på Lurbo!

Är helt slut, så sjukt trött. Men har mycket att göra, kan inte sova, får inte sova än. Måste avra vaken och fixa detta, jag kommer garanterat somna vid datan.

Jag borde duscha, men jag orkar inte så det får bli i morgon.
Jag har en beställning som måste skickas iväg morgon, inte fixad alls.
Har massor med bildnummer som ska skrivas, alla bilder är inte uppe på hemsidan.

Nej, det är väl bara att sätta fart. Ska försöka slänga upp några bilder och sammanfatta lite kort hur det gick idag :)


Go'morron!

Sitter på plats i Lurbos cafeteria, vädret är regn men det börjar bli ljusare, jag sitter och kollar runt på internet, Elin står i ridhuset och fotograferar. Jag hoppas verkligen att det kommer att gå och fotografera inne nu. Hoppas hoppas! Håller alla tummar och tår så mycket det går!

Kanske kan bli mer uppdatering senare (;

Ljusstöpning


Foto: Jag, Nikon D300s + 35mm/1.8

Hinner inte mer än detta, har mindre än 1 timme på mig att göra allt i ordning, packa och fixa mig själv för att sedan ta mig till Uppsala och Elin. Imorgon är det tävling som gäller. Jag hoppas verkligen att jag kan fota inne nu! Fotade som sagt igår på ridskolan, hoppträning. Vissa bilder blev väldigt bra, skärpan där jag ville, rätt inzoom osv osv. Men ist hade jag inte ljuset med mig. De flesta bilderna är röda/gula/orange men aja. Vet att ljuset blir så.

Idag var det att gå upp 9.30 för att ta sig iväg och stöpa ljus, kul kul! Älsklingen åkte med, ännu bättre. Många fina ljus blev det, moch många bilder! Ni ska få se någon dag när jag har tid att sätta mig med allt.

Nej, nu måste jag sätta fart igen! Kanske blir uppdatering i morgon under tävlingen, det visar sig :)

Skooolan!

Sitter på svenskan i skolan, skriver bokrecension och kollar fejjan, yeeah!

Dagen vet jag faktiskt inte hur den blir, har många val och jag kan inte bestämma hur jag ska ha det... Antingen blir det mera uppdatering idag fast senare när jag slutat, eller så blir det inte de. Visar sig.

Kanske kan göra ett tidsinställt inlägg som visas senare. Hmm, jag vet inte :)

Oj vilket bra inlägg det hära blev då... Typ ingen handling alls och ingen mening med detta inlägg. Aja, det får vara :)

Gröt!
Gröt blev det till lunschen, gott gott!

Började dagen med att klockan ringer kl 6, usch för tidiga lektioner! Började iaf kl 8, fick upp älsklingen, nästan en medalj till mig för det (; Idrott var första lektionen, innebandy. Andra kan det dära med klubba och boll, men det är inte min sport riktigt. Här spelar man med fötterna!

Matten gick som den gick, några tal räknade men inte att man förstår sig på mycket av det som ska göras. Jihoo... Svenskan blev att först lyssna på redovsning hur man spelar schack, kul kul! Sedan var det att ta en dator för att börja skriva på en film-recension. Har kommit en bit iaf.

Sitter nu hemma och har precis ätit upp min gröt, mm!
Jag vet att jag har bloggat extremt dåligt, men lusten finns inte, vet inte vad jag ska skriva om. Så det kan bli såhär ibland. Ska försöka bättra mig :)

Älskling var hos mig igår, så inte mycket att meddela, vi kollade film och myste <3

PippilotterHela skoldagen är avklarad, om man bortser att jag missade första lektionen pga min mobil. Yes, I love it! Mobilen har fått fnatt och ställde om klockan i morse, så när mobilen började ringa kl 6 så blev man något förvånad, ställde om den till 7 och sov lite längre. Skulle man inte ha gjort, för när man sedan kommer upp vid "7.30" så är klockan igentligen 8.30. Kul att bussen gick 8.20 och att jag inte han med 8.44 tåget och det inte går ett 9.14 tåg. Så det blev att göra sig i ordning och göra det bästa av situationen och vänta en timme på 9.44 tåget och en missad lektion!

Skolan gick otroligt segt, kändes det som. Men nu börjar lovet närma sig otroligt! Vad jag ska ha kul på lovet, typ halva bestämt och lite saker är obestämda. Men kul kommer det att bli! Massa kompisar, foto och älskling (; Kan inte bli ett bättre lov!

Detaljer och motljusFoto: Jag, Nikon D300s +70-300/4.5-5.6


Elin, Elin :)


Elin och Rufus, Foto: Jag, Nikon D60 + 35mm/1.8

Snart bär det av till Uppsala, blir en tripp till Elin och degar ett tag. Kanske att träna lite fota i ridhuset där, fan att jag ska suga så hårt på att fota inomhus. Tävling 2 helger i rad nu och jag kan verkligen inte fota inomhus. Detta suger... Men vi får se hur det blir, annars skulle jag ev få låna Elins D700, men de blir först och främst att checka med min kamera om det går att fota i Lurbos ridhus. Hoppas! Håll alla tummar att det funkar för mig nu :)

Så väldigt mycke tur att jag fyllt på med ny musik i mobilen, så att 40 min tåg + buss går snabbare. Yeeah!


Do you want to walk with me?


Foto: Jag, Nikon D300s + 35mm/1.8


Väntar, väntar

Har inget roligt att meddela, jag ska hoppa in i duschen. Japp det behövs! Sedan blir det att packa lite saker innan jag far till min älskling, men dit är det någon timme till... Usch, hatar att vänta. Men det är bara att stå ut (;

Och imorgon blir det ännu en skolvecka, men sen är det lov! Bara jag som längtar? :D

Aaw <3Något av det bästa som finns, måste vara när man vaknar och kollar mobilen, ser
att man fått ett sms från sin älskade och det står sånt här gulligt.
Jag älskar dig Victor, otroligt mycket <3


Lite gårdagen och idag :)Igår bestämde jag mig för att åka till Tierp och köpa glass, och det gjorde jag. Fick sällskap av Linus hela tiden, tackar tackar! Trevligt att få prata med dig, länge sedan sist :)

Hem med min älskade Ben&Jerry's och tröck i mig hela glassen till Scary Movie 1-4, grymt! Pratade även med älskling ett tag i telefon, saknar dig redan älsk <3

Nu taggar jag till och ska hoppa in i duschen hade jag tänkt, grymt ska jag ha det ikväll! GRYMT!

En dag i mitt liv

Ännu en skoldag har passerat, börjar dagen med försovning och komma försent med sådär 40 min till första lektionen. Great! matten gick seeegt, blev inte många tal räknade och ist blev det en massa snack om fest i helgen, jaao! Svenska var seg den med, inte mycket skrivet men mera prat, en inställd fest nästa helg och mycket bloggläsande, jahapp. Sist blev det trafikant, och jäklar vad jag är duktig! Hade ett teroi-test som jag nu är tvungen att säga, och jag blev godkänd! Första gången lix! Med hela 56/70 rätt, not bad!

Jag är sjukt sugen på Ben&Jerry's glass och funderar på att åka tur och retur till Tierp för att köpa det, med tåget, samma stämpel på kortet, och jag får en sjukt god glass!

Nu blir det att fixa några bra filmer och så ska jag sitta uppe hela natten och nöta film efter film. Det känns bra!


Shopping!


Armband, text - Love Faith Hope Belive - Guldfynd

Skor - Skopunkten

Blev lite shopping med Beccis, okej. Jag gjorde av med pengar. Men inte på kläder! Inte ett enda klädersplagg är med hem, men istället är lösögonfransar/naglar, mascara och skärp det! Gillas väldigt mycket. Mycket av sakerna ska användas senare. Fester på G vettni (; Men jag bara älskar nya skorna!

Till dig "Anonym"

Anonym om Uppsala :):

pinsamma bilder

Vad är det som är så pinsamt med att visa bilder från mitt liv? Jag visar bilder de bilder jag vill visa, många av mina bilder visas sällan alls då jag har så extremt mycket bilder.

Men jag vill gärna veta vad som är så pinsamt med bilderna? Det får du gärna berätta för mig? :)

________________________________________________________
Uppdate 22/10

Ja, men om det är så pinsamt att visa alkohol i bloggen för att tänka på de mindre läsarna. Vad gör inte storbloggarna då? Klaga på dom med då.

Och om du inte gillar min blogg/bilder, varför läser du den då överhuvudtaget?

Jag visar de bilder jag vill visa, och det var inte direkt alkoholen jag skulle visa med just den bilden, utan min vän Becca och mig.


Uppsala :)Om-sminkad, ombytt och fixad. Ska nu ta tag i en lunch som får bestå av korv och mos. Hittade inget annat, men det blir fint de!

Biljetterna hoppas jag ska bli tingade idag, hoppas, hoppas! Den dära festen skulle sitta grymt fint att åka på!

Måste fylla på mobilen med pengar, 7 kr är ingen höjdare att ha...

Får inte göra av med pengar idag! Åker nämligen in till Uppsala med Beccis och har trevligt. Men skor, lösnaglar, smink, leggings, underkläder och lite mera skulle juh behövas... Shit alltså! Kanske att något blir inhandlat ändå (;

Måste ta ut pengar för att betala av lite kamera, och biljetten måste juh betalas på nåt sätt.

Ojoj, vad jag är duktig på att radda upp saker ;D Men nu väntas mat innan magen kurrar ihjäl sig, tjaaaao!

<3

Forgetting someone you love is like
remembering someone you've never met

Text hittad här.


I wish I can stop hurt you


Foto: Jag, Nikon D300s + 70-300/4,5-5,6
Tierps RK, 16/10 lokal hopp häst


Härliga sommarlov!


Älskade, härliga sommarlov. Nu får jag nog inse att det är över och det tar på en, fan!
Men vi tar igen det nästa år och gör 2011 till ett ännu bättre år!


Bloggtips!

Nu tänker jag dela med mig av en blogg som jag läser dagligen. Grymt rolig blogg att följa! Uppdateringen är inte alltid den bästa men hon skriver intressanta inlägg med mycket bilder även fast de inte är av den bästa kvalitén så är det alltid mer intressant med bilder :)

Emelie Brolin och Briman! Tävlar på högsta nivån inom dressyr.


En film från senaste tävlingen, vinst i nationell St:Georg.

Haha!

Har inget roligt att meddela, har läst igenom alla bloggar jag läser varje dag. Och vet ni, på 2 av bloggarna höll jag på och dö av garv och en 3e var endast klokt sagt. Alltså shit! Måste skriva ned vad det var för något (;

Nr 1 - klokt
Regler
1. kunden har alltid rätt
2. om kunden inte har rätt se regel nummer ett.

Slutsats
Ingen kund ska kunna ringa o klaga på personalens beteende.
Uppträd alltid professionellt!
- Jag har skrivit av vad som stod på en bild, som ni hittar på Paulinas blogg!

Nr 2 - roligt!
Fråga: Hur gör ni för att inte få finnar?
Svar: Vi använder Photoshop, det funkar skitbra. Håller huden ren och fräsch!
- Som ett fint svar på några frågor på Mikalea ocfh Marcus blogg!

Nr 3 - roligt!
These T-Shirts were tested on animals. They didn´t fit.
- Stod på en lapp som sitter i en t-shirt, hittad på Linneas blogg!


Hoppas!

Nu håller jag alla fingrar och tår!


Dagens Outfit
Dagens outfit fick bli enkel, leggings och en skjorta. Och idag har jag varit lite snäll mot mig jälv, har suttit med en ansiktsmask och fixat naglarna, härligt!

Kan säga det att det inte lätt att skriva med såhår långa naglar, fast jag hade ständigt långa naglar förr så är det ovant nu (; Men har inte använt lösnaglar som det är nu, hade långa naglar ändå.

Hoppsan!

Har juh inte skrivit att bilderna är upp på hemsidan, fotade som sagt inte hela dagen då det verkligen inte fungerade mellan mig + kamera + ridhus. Men har lagt upp de bästa bilderna som går att beställa.

--> www.SplachPhoto.webs.com <--


Rihanna - Only GirlLa la la la
La la la la
La la la la

I want you to love me, like I'm a hot pie
Keep thinkin' of me, doin' what you like
So boy forget about the world cuz it's gon' be me and you tonight
I wanna make your beg for ya, then imma make you swallow your pride

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man, yeah
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only one...

Want you to take me like a thief in the night
Hold me like a pillow, make me feel right
Baby I'll tell you all my secrets that I'm keepin', you can come inside
And when you enter, you ain't leavin', be my prisoner for the night, oh

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands, like I'm the only one who knows your heart, only one...

Take me for a ride, ride
Oh baby, take me high, high
Let me make you first
Oh make it last all night
Take me for a ride, ride
Oh baby, take me high, high
Let me make you first
Make it last all night

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world...
Like I'm the only one that's in command
Cuz I'm the only one who understands how to make you feel like a man
Only girl in the world...
Girl in the world...
Only girl in the world...
Girl in the world....


Rubriker är överskattadeJag måste ta och göra något nu, kan inte bara sitta här och häcka.
Det får nog börja med en runda och sen duschen eller fixa med 
baljan, hemsidan måste fixas även den och rummet behöver jag väl
inte ens skriva upp?! Jäkla svinstia i rummet alltså.. Efter allt det får
vi se vad det blir, något måste jag hitta på innan jag dör av uttråkning.


Allt strejkar

Så nu gör jag med det!

Ska drunkna i bra musik och nörda taipei till jag somnar, go'natt!


Kommer!


Foto: Jag, idag på tävlingen

Flera bilder kommer!

Ska gå ner och hämta min cykel, hade tänkt att ta en springrunda från början och ta den på tillbakavägen. Men jag orkar inte, usch på detta! Men gud så härligt det skulle vara med en runda i friskt tempo. Ojoj, skulle inte sitta helt fel. Men jag tar med mig mobilen, nycklar och en kaka och börjar traska iväg tror jag.

Tävling,

Har som sagt vart och fotograferat på tävling idag. Det gick uruselt så jag gav upp efter 100 avd A. Så dåligt gick det. Det som gick så jäkla bra i måndags när jag fota, konstigt.

Alla bilder kommer då inte upp på hemsidan, några av de bra kan komma upp, men de lär inte bli många. Aja, lika bra att sätta sig med det då. Visar några bilder senare :)

Det känns inte bra...Första snön har kommit, jag brukar annars bli lite småglad av första snön men nu när jag vet att det är piercing på g så vet jag inte vad jag ska känna längre. Hupp!

Ja så fort snön lägger sig så äre väl bara att boka tid och åka in. Shit, jag kommer att dö.

Men nu ska jag lägga mig på sängen och döa lite tid,

Jag kan inte förstå...

Jag kan inte rikigt förstå att mitt "hästliv" är över, att jag inte får ha gemenskapen
med hästen. Jag saknar er så otroligt mycket mina älskade ponnysar <3

Giannino SJ <3
Bounty <3


Tea For Two, 1994 - 21 april 2008 <3


Tro det eller ej!Men jag har köpt en navelpiercing idag, jag ska pierca mig. Vet inte
när än, det ända som är bestämt är att när första snön lägger sig på
marken ska jag åka in med Dessie. Vi är lika nålrädda båda 2, så detta
blir en utmaning!


Kallt, kallt, kallt!Efter en hel dags utevistelse i det kalla vädret vill jag bara ställa mig i en varm dusch, eller sätta mig i baljans varma vatten. Eller varför inte det bästa, krypa ner under täcket med älskling och mysa. Det skulle inte sitta helt fel, men jag tror att jag får nöjja mig med en varm dusch bara.

Har stått på marknad med klassen och sålt hembakat, smycken, lite loppis och kakor. Ojoj vad mycket det blev till slut. Så nu hoppas vi att det blir lite förtjänst på det hela!

Mera foto!


Malin och Frolle, 100 m, Foto: Jag

Sitter och planerar lite foto de närmsta veckorna. Det skrivs upp i menyn!

En tävling om jag bara får skjuss dit, skulle vara kul att fota där, de är en stor tävling. Sedan att det ev kan bli hundfoto skulle juh inte sitte helt fel ;D Det är kul, men svårt!

Helgen som kommer blir det att åka till ridskolan och fotografera en lokal hästhoppning, måste komma igång med fotandet! Det var alldeles för länge sedan som jag fotade en tävling :)

Härligt!Huvudet är tillfälligt rensat, kroppen är tränad och mitt ego
ska sätta sig med en risifrutti.
Ibland älskar jag 30-minuters springturer!


Today!

Trött och hängig, usch på denna dag! 3 lektioner och slutar 4?!
Hur går det till igentligen, älska våra 1 timmes raster...

Oj vad mycket man gör på lektionerna oxå, mest typ facebook
för man inte har något att göra.

Fairtrade får jag faktiskt säga är ganska så tråkigt, eller vänta,
ganska? Väldigt tråkigt. Aja, kanske ska försöka mig på lite nytta,
det blir "personalfika" snart med brownies och när man kommer
hem äre bara att baka 4 st sockerkakor. Jippie!


Ridsportens Dag - Spegeldressyr

Foto: Jag, Nikon D60 + Sigma 70-300/4,5-5,6

2 av de stora bilderna går att klicka på för att få i ännu större version.

Under Ridsportens Dag var det ett flertal uppvisningar, bland
annat spegeldressyr. En vuxen ryttare på nationell nivå på en
vit häst som gör piaff, passage, galoppiruetter, galoppombyten
i varje och går i en stadig form hela programmet igenom red
brevid ett barn på en ponny. Barnet tävlade både i hoppning och dressyr.

2 av de stora bilderna är klickbara och blir då ännu större!


<3Väntar på lite tid, ska hämta älskling vid stationen. Mm, han är allt bäst <3


Special Idrott - Ridning
Foto: Jag, Nikon D300s + 35mm/1.8


En massa fix!

Skolan var bra, ingen större skillnad. Lite kul att man har gjort av med nästan 100 000 kr på ÖFA, mindre kul att det inte är riktigta pengar.. Hahaha!

Fotade hoppträningen idag, och jäklar vad det gick bra! Har inte hunnit ladda in bilderna i datan än men de kommer visas. Ingen hoppade några större hinder, utom Mois då. Men då fick jag allt inte ha kameran själv ;D
Hoppas på att bilderna är lika bra i datan som i kameran. Blir nog att skicka iväg ett mejl alldeles snart...

Nu har jag även fått ännu en förfrågan från innebandyn, vilka utmaningar! Jag hoppas det kan gå igenom, klirr i kassan och ännu mera erfarenheter inom fotografin. Hoppas hoppas!

Nu har jag lite att fixa med, kul att fotograferingen har börjat rulla igång, det går bara bättre och bättre! En till sak som är roligt att jag får flera uppdrag som inte har med hästar att göra, mera erfarenheter som förhoppningsvis kommer sitta länge :)

JLS - One ShotShe's the kinda girl boys read about in magazines, glossy magazines
She is the only one i think about leading lady in my dreams
Hey I have waited so long,
to gather up my courage she has got me love drunk fumbling my words
Times running out, gotta do it now
She's the one i cannot live without

Yeah.. she's the one i cannot live without
Yeah.. yeah.. yeah.. yeah

You only get one shot so make it count
You might never get this moment again
The clock is ticking down, it's the final round
So tell me what it is thats stopping you now
You never know unless you try
You'll only regret sitting wondering why
You only get one shot so watch this moment go by
when love's on the line

I never thought that i would get the chance to tell this girl how i feel,
tell her how i feel
Sometimes i pinch myself a mile away, this can't be real,
this can't be real
Move faster can't wait any longer,
gotta do something before she gets away
Do it like a movie, take her by the hand,
i'm gonna love this girl until the end

You only get one shot so make it count
You might never get this moment again
The clock is ticking down, it's the final round
So tell me what it is thats stopping you now
You never know unless you try
You'll only regret sitting wondering why
You only get one shot so watch this moment go by when love's on the line

When love's on the line

When love's on the line

She is the definition of beautiful she knocks me off my feet
I'mma tell her she's my everything,
tell her that she's all i need,
that i know she's the only reason my heart beats
Da da da.. Da da da

You might never get this moment again
(You might never get this moment again x2)
You only get one shot so make it count
You might never get this moment again (never get this moment again)
The clock is ticking down, it's the final round
So tell me what it is thats stopping you now
You never know (never know) unless you try (unless you try)
You'll only regret sitting wondering why (wondering why)
You only get one shot so watch this moment go by
when love's on the line

When love is on the line, when love is on the line,
when love is one the line

When love's on the line
(I wish i had one more chance, I wish i had one more chance)

When love's on the line.


Bad med dom bästa!
Taggelitagg!Huvudet snurrar, tankarna går, gör jag rätt eller fel?
Vi skiter i bekymren och har kul ikväll, känns som att det behövs. Go go!

Grattis!Idag är det exakt 1 år sedan som jag startade denna blogg, bloggade faktiskt på en annan innan. Men böt efter olika omständigheter till denna. Kanske mest för att få blogg.se ;)

Men iaf, grattis bloggen!

Internetshopping!
Allt beställt från H&M, bilder lånade från H&M.

Ridsportens Dag - HästfotbollFoto: Jag, Nikon D60 + Sigma 70-300/4,5-5,6

Under Ridsportens Dag den 22/8 var det ett flertal uppvisningar, bland annat
hästfotboll arrangerades. Var inte det roligaste att kolla på då det
knappt hände något, men alltid något :) Ganska svårt att fotografera
då jag stod på ett dåligt ställe och det fanns inga bra vinklar alls.
Bättre lycka nästa gång (;


Ahaaa ;)

Känner att bloggningen blir mindre och mindre, vet ärlig talat
inte vad jag ska skriva. Visar lite bilder då och då, men inget
mera känns det som. Fyller inlägg med helt onödiga ord helt
enkelt. Jag uppdaterar för att jag måste känns det som. Jag
vill uppdatera för att det är kul att skriva, inte för att jag måste.
Men kanske något jag bara har fått för mig. Jag vet inte. Hoppas
iaf på att uppdateringen blir bättre snart! ;D

Och så fick ni ännu ett onödigt inlägg, yeeeah!


5 saker tjejer gör i smyg...

Saker som killar inte vet om, och antagligen aldrig kommer få reda på heller, förens NU!

1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Molle blir lämnad i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.

2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt  mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.

3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "från och med du" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt.

4. Tittar på porr. Japp, there - i said it! Varför i hela världens namn har folk fått för sig att pornografi är en "killgrej"? Tjejer är också sexuella varelser som gillar att titta på snusk. Vi alla har gjort det och kommer antagligen göra det hundra gånger till. Punkt.

5. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.


Foto: Jag


Inte nu igen!


Bild fotad 30/9, Foto: Jag

Och så har jag nu detta förbannade besvär med att välja en bild. Varför ska jag ens försöka?! Har nämligen hittat en fototävling med temat - höst. Och duktiga jag kan då aldrig bestämma en bild, eller är inte nöjd med någon utav de jag har. Tror nog allt att jag måste ut och rasta kameran oftare.

Ja, det blir väl en överraskning om jag nu skickar in en bild eller inte, det visar sig. Men själva priset skulle juh inte vara allt för dåligt och vinna, en canvas-tavla i valfri storlek. Ja, det visar sig om jag anmäler eller inte (;

Tidig morgon


Foto: Jag

Överraskining?

Jag har snart en sak att berätta. Jag ska få lite mera information och boka det så kan jag berätta senare. Men jag ska ha grymt kul och massor av bilder ska det bli!

Sitter i skolan och väntar ut tiden känns det som. Är på allmänt dåligt humör och vill bara åka hem. Usch på skolan just nu!

Jag har även en till sak att kanske berätta om senare, ska höra med Elin först. Har inte hunnit med det än.

Dagen kommer att sluta kl 4 och då blir det att åka hem och sätta sig vid datan för mer redigering av bilder. Kul? Vissa stunder ;D Men det går, måste bli klar med det snart :)

Seegt


Lördagens match, Foto: Jag

Håller mig låg...

Dagen! Stress till tåget, Uppsala, rättegång, Donken, H&M, hem.
Kommer inte gå in mera på vad jag har gjort idag. Detta får vara det ända som blir sagt och inget mera.

Sitter med alla innebandy-bilder, redigering, sortering, sållning och senare in på skiva. Det tar tid, så bloggen får vänta till det är klart.


Strömavbrott!


Lördagens innebandymatch, Foto: Jag

Jaa, uppdatering är riktigt svårt att hålla igång med när man blir av med strömmen i några timmar. Jippie!

Nyss hemkommen från ännu en innebandymatch. Såg inte klart hela matchen utan åkte hem efter 2:a perioden. Fick med mig runt 400-500 bilder hem, stort + för det! Sen att jag även fick göra ett litet fotojobb i idrottshallen är oxå ett stort +! Berättar mera om det någon annan dag. Nu är det väl bara att sätta sig med alla dessa bilder från lördag + söndag + idag och försöka rensa ur, redigera och skicka iväg. Några ska juh självklart visas här med, och festbilder på fejjan får man inte glömma!

Ridsportens Dag - Voltige


Foto: Jag, Nikon D60 + Sigma 70-300/4,5-5,6

Under Ridsportens Dag den 22/8 var det ett flertal uppvisningar bland
annat voltige. Första gången som jag själv ser voltige live och
fotograferar. Det var riktigt svårt att fotografera men samtidigt
så väldigt roligt. Skulle gärna vilja testa på voltige själv, men
smidigheten lär inte vara den bästa (;


De bästa!


L, jag och P!

Alltså kan man ha roligare än när mitt gäng är och festar? Nej! Vi har så sjukt roligt, var ganska dött till en början men jäklar vad vi taggade till senare! Man kan inte ha bättre vänner än jag har, ni är helt enkelt de bästa!

ELIN!!


Jag vet att man inte får fotografera in utskrifter till datorn, men jag kan inte tänka mig att Elin har några problem med att jag visar en liten helbild av alla bilder hon skickade (;

Elin har promt tjatat och tjatat på mig om att få ge en födelesedagspresent, tyvärr är det så att jag fyller i maj. Men för någon dag sedan fick jag hem ett platt paket, mamma öppnade det och tar ut en jädrans massa bilder på mig! Tack Elin! ;D Du är för rolig. Den stora bilden på mig nere i högra hörnet blev nog en liten favorit (;

Jag kan inte förstå att du har så många bilder på mig din skitunge! Haha du ska få igen ;D


Stockholms shopping!


2 spetslinnen - Manhattan

Röd t-shirt - H&M

Grå långärmad - H&M

Slips - Clique

Sparbössa - Butterick´s

Hårspray - H&M

Nagellack och lösnaglar - Åhlens

+ en väska som jag glömde knäppa kort på!

Gårdagens!

Uppdateringen har varit sämst. Men när man inte har någon tid eller dataskärm blir det svårt att uppdatera ibland :)

Igår blev med middag på Gullans och senare vidare på parey med bästa gänget! Inget slår de! (;
Kommer bilder!

Funkar det?

Vet inte om alla kan se bloggen, nu kan iaf jag göra det. Kanske tillfälligt..?

Iaf så han jag inte med att uppdatera mera igår, men ni ska få all uppdatering idag ist :)

Blev som sagt huvudstaden Stockholm igår, härligt! Blev av med en massa pengar men fick med mig många bra saker hem (; Dessie och jag tog oss in med mamma och Sofie. Funkade riktigt bra om man bortser från den inställda pendeln som gjorde att vi kom hem 1 timme senare. Åkte direkt till Tierp och älskling, innan bussen gick mot älsk var jag hem till Dessie ett tag och snackade en massa och hade trevligt. Buss till älskling och va nån timme med han. Vi hade 4 månader igår <3 Ner till stationen och hämta upp en Pontus som ska tillbringa helgen hos älsk. Aja, jag kan inte ta han varje helg (;

Fick skjuss hem till Örby runt 23-23.30. Kom hem till ett becksvart hus och ingen dataskärm, orkade inte fixa en skärm så därför ingen uppdatering. Men den får ni nu ist (;

Ska ta och hoppa in i duschen nu, bror har innebandymatch så funderar på att åka ner och fota lite. Ändå hemmamatch för en gångs skull. Sen blir det att fota allt som jag köpte igår + en fin present jag fick av Elin! Hahahaha! Tack ;D

Huvudstaden!


Foto: Jag, bild fotograferad i Tyskland.

Nu bär det in mot huvudstaden, hörs senare!


RSS 2.0