Gina Tricot


Medan jag är på jobbet kan ni juh alltid kolla in GinaTricot.se och titta på alla snygga vårnyheter. Hoppas att jag inte kommer hem med allt för mycket nu (;

Rally SM




Nikon D300s + Tmaron 70-200/2,8

I fredags var jag in med brorsan och älsklingen och kollade på SM i rally, Uppsala. Blev inga superbilder men ni kan få se 3 st (; Som ni ser så var det mörkt och det var svårt att hitta fokus på bilarna.
I februari åker jag med E till Sandviken och kollar rally igen, då ska jag allt inte rida bort dagen istället för att kolla på bilar. Logiskt? Nej. Men jag tänkte fota rally :)

31/1



Börjar dagen med ett studiebesök hos Uppsala Tingsrätt, kolla på en rättegång. Efter det blir de att jobba gärnet! I mellan jobb och rättegång blir det kanske shopping och lunch någonstans på ett bra ställe :)

Kommer hem kl 9 i kväll så har tidsinställt några inlägg till er.

Dagens

Efter en hel dag i skolan sitter jag nu hos älskling, kollar på Sofias Änglar och filosoferar :)
I morgon blir det en lång dag i Uppsala, börjar med studiebesök och kolla rättegång och sedan blir det jobb!


Goodiebag



I onsdags när jag var i Stockholm och fotograferade på Café Opera, så innan vi gick fick vi med oss en varsin goodiebag med en massa roliga saker i. Bl a schampoo, godis, tidning och bok.
Det var bra saker tyckte jag, tidningen var däremot ganska värdelös eller så är det jag som inte kan läsa den på rätt sätt (;

Mintgodisarna var supergoa! För den som ville veta (;

Och så var det måndag igen



-10 grader ute, både mössan och halsduken åker på idag. Nu, skola!

Långa fransar och stora örhängen


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8 + SB-700 + Stativ + fjärrutlösare

Med mina röda läppar begav jag och Becca oss till White Club för en rolig kväll, träffade på Ivan på stationen. Blev en sjukt rolig kväll, tyvärr dålig DJ i början men inne på stora dansgolvet var det mycket bättre musik. Kul kul!

Tyvärr var det någon rolig människa som tyckte att den behövde en kamera så den tog min. Den låg i min väska, som jag hade på mig, när jag dansade. Då åkte väl handen ner i väskan och plockade upp lille blå... Fan. Så less jag blev, en kamera för 1 200 kr + ett minneskort på 8 GB som jag vanligtvis använder till stora kameran. Hata livet... Inte har jag råd att köpa en ny heller. Bara att gilla läget.

Mera skor



Igår efter att jag ridit ringde mamma och berättade att det var rea på Englunds Skor, så blev en runda dit. Fick med mig 2 par vinterskor hem, dom vita var sådär fulfina, men jäklar så sköna (; Dom ska jag ha i skolan då man bara fryser där, myyys :)

White Club



Nu kör vi!

Red Carpet på Café Opera




Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8 + Nikon SB-700

Ni får se en titt på 3 bilder från kvällen i Stockholm, de var lite uppträdanden och på översta bilden dansade 4 st tjejer, gruppnamnet minns jag inte och fick inte nerskrivet, andra bilden är det J-son som sjunger och sist är det Love Generation (;
Hoppas ni gillar bilderna!

Stallet


Mobilkameran | Corona, Rayona & Leona

I morse tog jag bilen mot Degerbo och red en tur på duracellhästen Corona (; Ju längre man rider desto piggare blir hon, gullis!
Red en ganska lång tur runt på en massa fina skogsvägar. Rallybilarna på gamla E4an var ganska läskiga när de körde förbi och lät som värsta åskmoln. Annars var hon så fin! Lyckades verkligen få till det, så jäkla fin i skritten när jag gjorde rätt. Traven fick jag kämpa ganska länge med för att jag ska hamna rätt i sadeln, ha kontakten kvar osv. Med tanke på att jag inte ridit regelbundet på 2 år så är det väldigt kämpigt.
Träningsverk i morgon, check! Galoppen blev hon väldigt fin i efter en massa travarbete och övergångar, hon blev lite väl pigg ett tag så jag knappt orkade hålla henne så fick lägga in lite halter ibland.

Men överlag är jag väldigt nöjd med ridningen idag, jag han känna igenom henne och känna mina egna brister i ridningen, nu är det bara att börja träna :)

Uppdatering

Jag är tråkig, skriver inlägg utan bilder flera gånger om.
Iaf är jag hemma från jobbet, blev 4,5 timmes jobb. Kul, kul! Speciellt att jag fick stå i en massa kassa och göra saker jag inte gjort förr :)

Jag har mycket att visa er om gårdagen, men jag har inte hunnit se eller ladda in bilderna i datorn då jag kom hem 9 idag. Hård dag.
Hoppas att ni har det bättre och att ni står ut med att vänta på sega mig :)

Skooooolan

Sitter på praktisk marknadsföring B lektion, hållerp å och försöker fylla i någon lapp som jag knappt vet vad det är för något (; haha!

Slutar runt 2 tiden för att sedan ta tåget till Uppsala och jobba på Gina. Jag är inte pigg direkt, hoppas att jag överlever dagen, jobbar till 19.15.

Café Opera

Då har jag haft min kväll på röda mattan, hade sjukt kul och lärde känna nytt folk från olika delar av Sverige, inte illa!. Nu ska jag sova efter att åkt tåg sen kl 22 ikväll. God natt :-) i morgon kör jag på med skola och åker direkt till jobbet efter de. Blir en hård dag känner jag...

Uppsala



Nikon Coolpix s3100

Skolan gick snabbt, hela 3 lektioner (; Affärsturism, samhäll och sist företag. Jobbade med hemsidan på företagslektionen så den ska snart vara färdig och klar.
Efter skolan tog man tåget till Uppsala med Becca, hon hade bokat tid på Darkwell för att pierca naveln. Och så blev det. Lyckades även få med mig en kjol från HM, skitsnygg! Hoppas att jag hinner visa er den i morgon, för det gör jag inte nu :)

För övrigt har det snöat större delen av dagen i min storstad, så nu har det blivit ett fint täcke över gräset!

Fix och trix

Håller på och packar inför i morgon. Jag kommer börja dagen med en ridtur, åker sen snabbt hem för att duscha och fixa mig inför kvällens roligheter och jag hoppas vara iväg runt 1 tiden.

Så nu är det lite brått för att få allt i sin ordning och komma iväg till älskling där natten kommer att spenderas. Mysigt!

Fuling


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + SB-700

Bilden är fotad på Hasse (aka fuling) för någon dag sen när jag provade blixten. Håller på och lär mig blixten mera för att kunna den hyffsat bra till på onsdag. Inte lätt med extern blixt (;

Idag har jag inte gjort mer än gått en runda med mamma runt Upplanda. Försöka bli av med träningsverken sedan simningen i fredags och ridningen igår, med mera träningsverk nu. Japp japp. Vilket härligt liv (;

Ridning blir det mera av på onsdag morgon, kanske ska ta med mig kameran? Ta någon bild på hästarna.

Längta till fjällen -12





Fotade med Nikon D60 och olika objetkiv

Kissemissen Sigge



Fotade med mobilen

Älsklingens söta misse, som oftast ligger och latar sig någonstans i huset (;
Konstigt att man inte får några bilder på Smulan någon gång?

Gårdagen


Fotad med mobilen

Gårdagen var lite seg, jag vaknade inte förän 11 tiden. Frukost och så blev det soffhäng. Mysigt med älskling :) Runt 1 sprang jag igenom duschen, fast kom inte iväg till garaget direkt. Skulle man kunna säga (; Halv 3 eller något sånt, så var vi i garaget och meckade cadillac.
Var väl där i någon timme och glodde, då man inte direkt är den smartaste av alla som var där (;
J och A kom hem och då blev det tänk på mat. Slutade med pizza i Skärplinge, mums! Killarna tog med sig pilsnern tillbaka till garaget och så vart man där hela kvällen med trevligt sällskap.

För mig blev det en lite tidigare hemgång då jag gick upp tidigt i morse för att komma iväg till stallet, men älskling och de andra tog sig en runda och hade kul :)

Fina Corona


Nikon D300s + Sigma 70-300/4-5,6

Idag har jag faktiskt suttit på hästryggen igen. Kommer knappt ihåg när jag var där uppe sist.
Jag red iaf på Lindas fina häst Corona. Som det verkar som nu, kommer jag att hjälpa henne med sina 3 hästar under tiden hon är borta. Inget är helt bestämt än så det kan komma och ändra sig. Men det skulle vara sjukt roligt att sitta upp flera gånger på de fina hästarna :)

Linda har 3 st hästar hon skulle behöva lite hjälp med i veckorna då hennes mamma behöver lite avlastning. Jag har fått chansen att få rida och sköta hästarna när hon åker bort. Ska bli superspännande!
Stallet är mysigt med 5 st boxar och 2 supersöta stallkatter vid namn Zlatan och Voldemort (;

Skulle vara otroligt kul att börja rida både på ridskolan och på Lindas fina hästar, vilken chans jag plötsligt har fått!

Kvällens planer


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + Nikon SB-700 + stativ + fjärrutlösare

Kanske inte den bästa maten efter att ha simmat i en halvtimme (; haha lättsaltade chips äger! Gott gott :)
Funderar på att baka en kladdkaka...? Eller kolla på en film? Dansbandskampen -09 står i alla fall på högsta volym!

Kanske ska göra en liten fruktsallad? Nu blev det många förslag här, haha :)

Lite motion

Hemkommen från simhallen, fy tusan så skönt att simma. Träningsvärk i morgon, check!

Ny i kameraväskan


Nikon D60 + Tamron 17-50/2,8

Detta blev den bästa bilden av 4 innan syrrans D60 dog, men ni ser nykomlingen i min kamerafamilj. En Nikon SB-700 har flyttat ner i kameraväskan. Var ner till ICA idag och hämtade ut den.
Nu ska jag bara lära mig hur den fungerar och fota en massa med den så att jag är klar till onsdag då den ska användas flitigt.

Känns som att jag kan fota på ett annat sätt i vissa situationer, men jag föredrar helt klart naturligt ljus framför blixt. Men vid tillfällen som sånna på onsdag då är blixt ett krav. Kanske kan få bättre bilder i ridhus nu med? Hmm, något att fundera på (;

Ibland är livet tungt

När man vill något så fruktansvärt mycket, men vet att man aldrig kommer att få de så

Min favorit


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + stativ + fjärrutlösare

Jag har mitt favoritgodis, och den ledande ettan med stort försprång är helt klart Toffifee. Kan äta upp ett helt lager på samma dag, tar helst 2 st sammtidigt och jag har köpt 2 kartonger varje gång jag vart till Ullared. Beronedeframkallande, japp japp.

Vilket är din favoritgodis? :)

The beautiful horses





På tåget hem från Tierp satt jag och funderade, skickade iväg ett sms till en kompis och fick snabbt svar. Nu har jag lagt iväg ett mejl, så får jag se vad dom svarar. Det kan vara så att jag nu, efter 2 år kommer att ta upp ridningen igen. Det visar sig hur det blir, ska överlägga med mamma och pappa oxå. Att jag ens bestämt mig, tiden visar hur det blir.

Bloggtävling


http://www.chevalridsport.se/

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Tankar


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + stativ + fjärrutlösare

Går igenom den 25 i huvudet hela tiden, shit vad jag redan nu är sjukt nervös. Jag borde klara det, jag har min utrustning och jag kan kameran, blixten är på väg hem till mig och jag har fotat lite vimmelbilder förr. Det borde gå vägen. Men vad man är nervös.. Jag har inte direkt gjort något sånt här stort förr. Nerverna sitter på utsidan.
Sedan har jag inte bestämt mig om jag ska åka hem vid 22.00 när det är "slut" eller om jag ska vara kvar till 03.00 eftersom att jag kan. Hur många får komma in på Café Opera? Om du inte är kändis eller press kommer du typ inte in. Ska jag göra som brorsan sa, "du ska vara kvar, för du får aldrig vara där igen". Beslutrångest.

Då har jag lite att fixa, måste prata med morbror om jag kan få sova hos han och ta ledigt från skolan. Det visar sig, ska överlägga lite prat med mamma senare (;

Nu ska jag äta lite innan jag tar tåget till skolan, en "rolig" mattelektion på 70 min står framför min näsa. Jag hatar matte.

Röda mattan, nu kommer jag!


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + stativ + fjärrutlösare

Sitter och funderar på om jag ska klicka hem en blixt till kameran. Den kommer att behövas till nästa vecka, då jag har lyckats komma in som vimmelfotograf på Café Opera i Stockholm! Helt sjukt...

Att fotografera på Café Opera är... Jag vet inte riktigt. Men stort. Jag hoppas bara att man inte tabbar sig totalt när man nu har fått chansen, skulle väl inte förvåna mig om jag lyckades med det.

Skitful bild som skickades iväg för att jag ska få ev pressleg. Yeeah!



När en stum man säger till en döv kvinna,
att en blind kille såg en förlamad tjej gå på vattnet.
Då ska jag sluta älska dig ♥

Duktigt!

Känslan när man öppnar USB-minnet och uppsatsen inte finns där...
Vad man är duktig och glömmer lägga över uppsatsen till USB-minnet när man nu redan är hos E.
Grattis Linda!


Red lights


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 | Lite av dukningen i lördags

Skoldagen har ändå gått fort idag. Började med att komma för sent, som vanligt när det gäller UL... ***** buss att aldrig komma i tid. Religion med nya läraren var första lektionen, gå igenom sånt vi har gjort och påbörja nya saker. Svenskan var inställd så det blev kortspel istället. Naturkunskapen var ändå ganska intressant, vi har nu kommit in på miljö-kapitlet. Mycket diskussioner och genomgångar. På praktik marknadsföring skulle vi från början arbeta med våra företag, men vi tjatade till oss att få skriva CV istället, så nu har man det klart. Nästa lektion blir det att skriva personliga brev.
Sista lektionen var psykologi, blev lite prat i början och sen fick vi sluta då alla lärarna på skolan skulle ha något möte som var väldigt viktigt tydligen.

Så vi slutade kl 3, och man åkte raka vägen hem. Skönt! Min ledighetsansökan är inlämnad och jag har hunnit med att hämta mamma på ICA med bilen. Japp japp, nöjd :)

Idag blir det att åka till E, men jag får ha så roligt med en uppsats att göra, vilket intressant liv man har.

Vänta in den försenade bussen



Bilden hade vart så mycket coolare om den inte var alldeles gul, och att jag hade redigerat bort "jag:et" framför spegeln. Men, jag orkar inte fixa det nu, för snart går bussen mot skolan. Den enda dagen i veckan jag går 9-4. Känns riktigt bra (;

Religion, svenska, naturkunskap, praktisk marknadsföring och psykologi står på mitt schema.

Beautiful Sunset


Nikon D300s + Tarmon 17-50/2,8

Igår proppade vi bilen full med familj och pojkvänn och begav oss till morfar. På vägen dit stannade vi till längs vägen och jag fick fota lite solnedgång. Mycket vackert!
Firande av morfar och Siv blev det, med en hel del människor. Mestadels ingifta, men ändå släktingar på något sätt :) Länge sedan man träffade flera av dom så det var trevligt. Och att E vågade sig följa med var många imponerade på, haha! En trevlig kväll med trevligt folk, kan inte bli bättre!

Fire



Det är 15 grader i huset och jag försöker få liv i den förbannade brasan. Nog brinner det, men inte mycket och inte blir det varmt snabbt heller. Uscha, kallt det är. Jag som tänkte gå igenom duschen oxå. Hmm får nog ta det lite senare.

Senare idag kommer E tillbaka, som åkte hemifrån mig vid halv 8 i morse. För vi ska åka till morfar och fira honom då han fyllde år i går, även Siv som fyller idag. Japp, så ser nog min dag ut :)

Jag suger på rubriker


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + stativ + fjärrutlösare

En bättre bild på ett av örhängena jag köpte igår. Mycket fint! :)
Det var snorhalt att köra till skolan i morse. Sov hos E så hade bilen, blankis typ hela vägen till Skärplinge, så fick köra mycket långsammare än jag hade tänkte. Kom till skolan i precis tid för första lektionen, tur!
Och 2 av 3 lektioner idag har vi kollat på film, den 3e pratade vi mest nationellt prov som kommer nu på våren. Vilken rolig dag, typ (;

Nu ska jag försöka få till lite bilder, och kanske att jag målar naglarna med. En sväng till ICA och köpa chips hade inte vart så dumt ändå, älskling kommer hit direkt efter jobbet och det blir myskväll för hela slanten :)

Glöm inte bort!


Bra att ha



Efter skolan idag, så tog jag tåget till Uppsala och blev lite pengar fattigare och saker rikare.
Var in och hälsade på hos Gina, trevlans! Fick med mig ett par vantar och trosor därifrån :)
Fast Åhlens var prio ett idag, foundation, hårsnoddar och nagelfil. Vad det behövdes!

Sedan blev det lite impulsköp på Ur&Penn med 2 assnygga earcuffs. Jag har sagt till mig själv att jag ska ta ett hål till i örat, ovanför ett av de hål jag redan har, och nu blir jag lite tvungen, för nu har jag köpt en earcuff som man måste ha 2 hål över varann för att kunna använda. Spännande!

Du fina vita



Inte den bästa bilden, men aja, får duga :)
Skolan idag gick snabbt, hela 2 lektioner hade vi. Började med att typ prata bort hela turismlektionen, fortsatte med att jobba med UF på andra lektionen vad vi nu har då. Och sist sluta halv 12 (; Not bad!
Blev lite köttfärssoppa i matsalen och sen blev det mera tänka. Pratade med min mattelärare och har nu satt in 2 st lektioner i matte för några veckor så att jag blir av med sista provet. Sammanlagt 160 min matte i veckan.
Sedan blev det jobba mera med UF, ingen av oss har haft riktig tid förra terminen med att verkligen jobba igenom allt som ska göras. Men nu är vi på gång och har planerat en massa och kommit igång med en massa arbete.

Vi börjar terminen med att sätta ett datum då vi ska börja att fotografera lite i studio. Den 14/2 kommer vi preliminärt att fota i studio för de som vill bli fotograferade på Högbergsskolan :)

Och bilden visar en av mina julklappar, böt till mig den idag. Mot money såklart! Bara att den skulle egentligen redan finnas på plats innan jul, men det kom av sig lite. Den är köpt av en kompis :)

Love, hope and faith



Idag i väntan på att bror skulle få sina bilder till USB-minnet spikade han äntligen upp min text på väggen. Snyggt blev det.
Och nu har äntligen mina lösnaglar rykt från händerna. Så skönt det känns att inte ha dom så långa längre. Vilken frihet (; Fast dom är otroligt fula just nu, det var inte allt för lätt att plocka bort dom kan jag säga.

För övrigt har jag inte gjort något vettigt idag, skolan var juh inte direkt avancerad när man inte ens har några lektioner på onsdagar, sjukt najs schema! Sluta tidigt och ledig en dag i veckan (;

Soft schema

Klicka på bilden för att se schemat större :)

 


Första skoldagen för året



Går ner till stationen för att ta bussen till skolan, känns en aning konstigt efter några veckors lov :)

Vackra hästar




Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Tog mig en promenad i det fina vädret idag, gick upp till stallet där jag träffade på Nellie som höll på att mocka och göra allt i ordning i stallet. En trevlig pratstund och lite bilder knäpptes av. Japp, japp.

Nästa kamerainköp

Nu var det länge sedan som jag handlade något till min kära bebis, och jag har lite planer till sommaren och hösten. Så när jag hittade på ett undervattenhus för väldigt lite pengar så tänkte jag slå till. Jag har sett flera som fotat under vatten och det verkar så sjukt häftigt! Det är inte bara vattentätt, sand eller snö kommer inte heller in, så jag kan lätt ta med mig kameran till stranden och slappa där i sanden utan att behöva vara rädd för att kameran ska gå sönder :)

Planerna är att åka utomlands, så att kunna fota under vatten hade inte alls vart dumt då :)

Bloggtävling - Vinn halsband!

Nu kör jag igång min andra bloggtävling!
Det kommer att bli 2 st vinnare, som får ett varsitt Nikon-halsband, kul va?! :)

För att delta behöver du göra flöjande:
Läs noga!

- Kopiera bilden och lägg upp på din blogg/bdb/pixbox etc.
- När du har lagt upp bilden kopierar du länken och skickar den och din mejl i en kommentar i detta inlägget.
- Lägg till mig på bloglovin, Splach så har ni större chans att vinna.
- Om du inte har en blogg eller använder bloglovin får du självklart delta i tävlingen ändå.

Dessa punkter ska göras för att din anmälan ska vara giltig i tävlingen.

Tävlingen avslutas den 31 januari!

Lycka till!


Något ni inte visste



Det är E som fotar de flesta av mina festbilder. Det är alltid han som påminner mig om att fota och ta fram lille blå. När han väl är framme så är det jag som fotar E - japp, han är ganska kamerakåt av sig - eller så är det han som fotar allt som händer och alla andra.

Och jag tror allt han tycker det är ganska kul ändå. För nu har han börjat förstå sig på min stora bebis, D300s. Han ändrar om och pillar på alla knappar. Han börjar förstå sig på det där med slutartid, bländare och ISO iaf (; Han kan min kille! Det kanske blir en fotograf av han? Haha :)

När jag skulle fota i torsdags hade han lyckats pilla om de flesta inställningarna så jag hade att rätta till allt igen kan man säga, innan jag själv kunde börja med det roliga ;)

Helgens äventyr

Det har varit dålig uppdatering fån min del under denna helg. Men nu är jag hemma igen efter att ha bott hos älskling torsdag till söndag. Så här får ni se i bilder och lite text vad vi gjort under helgen :)

Alla bilder är fotade med Nikon D300s + Tamron 17-50/,8


E var hemma hos mig när jag kom hem från jobbet i torsdags, slängde i mig mat för att åka med hem till han. Skjutsa hans föräldrar till Gröna Lund i Hållnas där de skulle ha trevligt på en fest, skulle man kunna säga (; Blev lite sightseen för mig då jag inte vanligtvis åker i de krokarna.

Åkte förbi ICA i Skärplinge för att handla ite chips och Monster, sen blev det film på kvällen för att sist hämta upp hans förälsdrar.




Fredagens äventyr blev endast att gå en sväng på 5 km. Kameran följde med och det blev några fina bilder.
U och E kom över och det blev fika och kortspel, finne som det heter. Inget sm jag själv förstå mig på så kameran höll mig sällskap :)




Lördagens roliga kväll blev att åka in till Gävle och bowla. Gick fin fint! Älskling vann på vår bana och hans syster vann på den andra banan (;
Efter bowlingen gick vi till Church Street Saloon och väntade 1 timme på att få bord. Men det var det allt värt. Så sjukt god mat, och efterrätten? Gudomlig.

Idag söndag har vi promenerat med L och J ca 5,5 km. Trevligt!
Annars blev det inte mycket mera denna dag, vi åkte hem till mig och nu ligger E på sängen och väntar på att jag ska skriva klart detta inlägg (;

Tittar på lite kort

Sitter hemma hos E och kollar när 6 av 8 spelar kort, finne. Själv förstår man inte så mycket att jag kan spela själv ;-) Jag och killen min har idag vart ute och gått en halv mil. Blev lite bilder oxå när vi ändå var ute. Igår hade vi myskväll, börja med att bada med tända ljus och skum och fortsatte med en film med energidryck och chips. Jag har en väldigt gullig kille jag :-) För att skryta lite, så skriver jag från mobilen. Haha ;-)

Inte planerat

Fått 2 samtal såhär på morgonen, det första väcktes jag av och kan
tyvärr inte berätta än om det då inget är helt bestämt. Det andra
samtalet var att det är panik på jobbet. Så jag drar till Uppsala och
Gina för att bygga ännu mera muskler. Typ.

Fota, fota, fota



Nu kliar det i mina fotofingrar. Någon som vill bli fotograferad under vintern? Det är bara att höra av er!
Skicka en kommentar, sms, mejl, fb eller vad det nu kan tänkas vara på för sett. Så bestämmer vi en dag och tid. Kom ihåg att jag har körkort och tillgång till bil så det är bara att mata på vad ni vill!

PS. Behöver inte vara en fotografering med hästar, funkar lika bra med andra djur eller människor :)

Vinter utan snö


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Ännu en dag på jobbet, skönt. Har fått mycket gjort. Dessvärre fick jag gå upp tidigt för att vara på Gina till 8. Inte skönt att gå upp tidigt på lovet eller. Fast nu tycks det vara ledighet för mig ett tag :) Fast jag ska aldrig säga aldrig, dom kanske ringer in mig i morgon, vem vet (;

Så i morgon ska jag försöka att plugga lite - ja, jag vet, skittråkigt - och så ska jag äntligen få upp er överrasking. Den har blivit ganska försenad nu som inte var planerat.

Sen tänkte jag även försöka göra ett 2011 i bilder, skulle det vara kul att se?
Mina bästa bilder från varje fotografing och allt anant som jag fotat :)

Du är som en skrubborste

Blev en jobbig dag på jobbet, mycket att göra och tiden blev för kort. Men efter ett tag gick allt lättare och man fick hjälp med att städa hela butiken. Jobba i morgon igen då, 8 till 17. Har inte hunnit med att fixa några inlägg så hoppas att ni står ut. Var inte hrmma idag förän 8 och nu ligger jag på sängen med älskling.

Och en rolig grej jag fick höra av killen min. Han har blivit tvkändis nu! Haha, han är för charmig han (; Snyggt att se han ganska full, säga "jag går nu" och så springer han iväg i bara kalsonger och strumpor över en bilparkering. Jag bara måste se nästa avsnittet av det programmet (;

Det bästa från den bästa

Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8 + stativ + fjärrutlösare


Mina julklappar håller jag för mig själv i år, det mesta jag fick var ändå flytta-hemfrån-saker som är bra att ha senare (;
Men bara för det så måste jag ändå visa er det bästa med hela julen. Att jag bland annat fick fira en halv jul med älskling var juh toppen! Sen att man får det fina halsbandet av honom var något jag inte trodde. Älskling vet vad
han ska ge mig, däremot vet jag inte hur han lyckades hitta ett sånt fint!


Gina Tricot



Kilar iväg till jobbet, inte planerat en så blev det.
Överraskningen får vänta ännu någon dag så att jag hinner fixa allt. Hoppas ni står ut :)

Morgondagen

Hoppas att ni kikar in i morgon under dagen, ska försöka få upp något roligt till er läsare :)


Lila, vit och lite silver

Och som vanligt, jag gillar att shoppa. Och denna gång höll jag mig billigt. Både tröjan och halsbandet var det rea på, tuben fick jag personalrabatt på, så även den var billigare. Känner mig ganska duktig att jag handla för så lite pengar (; Haha.

För övrigt så ska ni springa till Glitter, 75% rabatt på väldigt mycket smycken. Där är hjärtat köpt.

Och tröjan på bilden ser blå ut, men den är lila. Det går inte direkt bra för mig att få lila till lila i kameran. Mycket svårt...


















Terassen och bio

I fredags tog jag och älskling oss till Uppsala, med tåg. Första gången E var på Uppsala nya station - som för övrigt inte är så ny längre - och det är inte direkt ofta han åker tåg ens. Han är juh söt min kille.
Iaf, väl inne gick vi till Rififi och åt en lite finare pizza än de som görs på yup Gullan's här hemma i storstan. Vi hade tid att dda så vi satte oss senare på Terassen och tog oss en drink. Den var god men inget jag verkligen vill dricka igen. Och ni ser den på bilden <--, sjukt cool var den, isen såg ut som snö (;

Sist gick vi mot bion och hade då laddat upp med godis på Hemköp, nog är dom fyndiga i Uppsala, snacka avancerat betalsätt. Haha :)
Popcorn och läsk på bion och så såg vi Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Den var bra, lite trög att komma in i och han tänkte så sjukt avancerat och konstigt så man inte hänger med alla gånger.

Tåget gick även hem, så väl i sängen var vi nog runt 12 tiden på natten. Stackars E som var helt död efter att ha jobbat hela dagen. Men en mysig och trevlig kväll, det får jag allt säga :)


2012

Hoppas att ni alla hade ett gott nytt år! :D

RSS 2.0