Leriga hagar


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Åkte från skola tidigt, var upp till TiRK och böt om och pratade lite med folket där. Har fått för mig lite saker som ska kollas upp. For iväg till stallet för att mötas av 2 st lortgrisar. Började med beslutsångest om jag skulle ta Corona eller Rayona, bestämde mig för den förstnämnda till slut och lerhögen knallade snällt efter mig i Rayonas för stora grimma (; Som ni kanske förstod tänkte jag ta R först, men böt häst efter att jag tagit grimma.

Både jag och Jossan fick oss att göra då båda hästarna var fulla mer lera. Och hur mycket man än borstade blev dom inte renare, kändes det som. Efter mycket slit satt vi äntligten i sadeln och skrittade iväg på speed-Audi i täten och segkorven Corona efter. Haha.

Vi gjorde inget speciellt under ridturen utan snackade mest, blev såklart trav och galopp oxå, i mellanåt (; Söthästen fick galoppera först för vi hoppades att hon inte skulle bocka och ha sig, men självklart gör hon det ändå och sparkar bakut. Som tur var så hade vi bra avstånd mellan.

Mycket skritt och prat i det härliga vädret!

Släppte ut donnan och lunchfodrade. Tog tag i alla boxarna och mockade alla 3, fyllde på vatten, mat och fixade morgondagens matpåsar. Sopade gången litegrann och han med en vända till ICA för påfyllning av min mage.

Tog in nästa dam, som visade sig ha tappat en framsko. Gick för att kolla så att hon inte var halt, och inget syntes. Så jag fixade i ordning henne och satt upp, men när vi kommer upp på grusvägen så haltar hon rejält. Så det var bara att vända med en haltande Rayona för att släppa ut henne i hagen igen. Tråkigt.

Plockade i ordning i stallet för att sedan åka hem och klara mig precis på bensinen hem innan lampan började lysa, snacka tur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0