Uppdatering till folket

 
Nu åker jag för lite kväll och nattjobb, ojah det är de bästa innan valborg som fär min del är ännu mera jobb. Men pengarna kommer rulla in fiiint nästa månad!
 
Och så är jag väldigt dålig på att slänga in lite inlägg då och då, men jag har massor att visa er, men denna vecka har jag 3 mördarpass blandat med valborg, ålandsbåt och 2-dagars tävling i helgen. Så uppdatering kommer när det finns lite tid över :)

Inte ett dugg...

Nej nej, jag är inte ett dugg avundsjuk på alla som sitter i Göteborg och går på horse show, som shoppar gärnet, kollar asfina hästar och som har det sjukligt roligt med sina kompisar. Nej nej, jag längtar inte tills jag själv kan åka och har ett antal tusenlappar över för en massa shopping, hotell och horse show.
 
Jag får nöja mig med närmast Strömsholm och kanske en tripp till Globen Horse Show, om det ens blir av. Men hoppas, det kan man alltid.

Jobb jobb

 
Besikta bil nu på morgonen, gick fint. Hem och vända för att ta mig tillbaka
till Tierp igen och jobba på lite förskola. 9.30-13.30.
Kanske att det blir ett kvällspass oxå, men det får jag se när jag kommer hem igen (;

Svarta nordisen Filur

 
Idag har jag varit i stallet, suttit på världens goaste och sötaste Filur. Helt underbart! Lite spontant då jag pratade med V och hon avslutade med "låna Filur om du är ridsugen". Och det tackar man inte nej till (; Så flera timmar senare var jag hemma hos mamma och gjorde klart de sista bilderna från Björklinge.
Städade och fixade i sadelkammaren, kollade igenom mina saker, vad jag har och inte kan man säga. Det närmar sig med stormsteg alltså, jag ligger bra till känns det som. Och bättre kommer det bli då jag under tiden var i stallet fick 2 samtal om jobb denna vecka. Yes!Det går bra nu, otroligt bra.

Sysselsättning

Då jag älskar rött (näe det visste inte ni?) och vill ha rött till allt som har med hästen att göra typ. Så vill jag självklart ha rött nosludd på min svarta lädergrimma med bling på. Så var det sagt och jag började leta långa nosludd över nacken.
Men det var lättare sagt än gjort, så jag tog det i egna händer. Kanske inte det snyggaste, men det duger och kommer att kunna användas. Så jag sydde helt enkelt ihop 2 st korta nosludd till ett långt. Mycket händigt och smart tycker jag själv (;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Våår!

Idag är det vårstädning av bilar. Så tvättning på utsidan och insidan, byte av däck och lite fotning av mazdan.

Själv satte jag mig på altanen i solen då jag tyvärr inte orkar allt för mycket än efter min fina sjukdomsresa. Men älsklingens keps fick åka på för att försöka att inte få så mycket mera fräknar än som redan finns (; Eller så var det ganska så stark sol. Hah.

Och nu har jag sett de första vårtecknet, fina blommor över hela gräsmattan!
 

Sjuk

När jag väl blir sjuk, då gör jag det med dunder och brak känner jag. Magsjukan nästa!
Som tur är regnar det hela dagen lång, mindre kul att jag inte får lämna lägenheten eller jobba på lördag.
Varför måste man bli sjuk?

SplachPhoto och Equipe

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Ni vet väl att alla bilder jag fotar på tävling finns i Equipe Webshop?
De senaste tävlingarna jag varit på Björklinge RF, regionala hopptävlingar för häst och Högbo RK, regional och nationell dressyr för häst finns där? Bara att söka på ert namn.
 
Bilderna är på väg upp på min hemsida, håller på med Björklinge men har inte hunnit hela än. Men de bör komma upp innan helgen.

Livet leker

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Det händer mycket, jobbat heeela långa veckan på en förskola men olika avdelningar. Älskart! Barnen är så söta och gulliga när dom känner igen en och kan namnet. Sötisar! Har nu även fått flera tider på Max, jobba jobba! Det blir tävling fredag och söndag denna helg och så har jag 3 stora tävlingar inbokade i maj. Ska hämta ut nya astmamedicinen idag, snabba ryck, akkis igen nästa vecka, rida häst i morgon bitti, firat en 19-åring med massor av goa människor och bakverk. Jag kommer att börja nästa vecka bra med en lönedag, älskar livet så grymt mycket!
 
Har jobbat så mycket denna vecka att jag inte hunnit med att få upp bilderna från Björklinge på min hemsida än, men dom kommer! Alla bilder finns däremot uppe på Equipe för beskådning :) I morgon blir det en regional dressyrtävling för min del i Högbo, spännande! Pengarna bara rullar in, älskar att räkna ut ungefärligt hur mycket jag får ut nästa månad och m

Fotar lite

Björklinge RF, regional hopptävling för häst.
110, 120 och 130. Ses där! :)

Drömmer lite

Märks det att jag älskar rött? (;
 
Alla dessa godingar kommer från HV Polo, önskar att jag kunde klicka hem alla, och jag hoppas på att kunna göra det senare! Wiie. Den röda pikén är bara för snygg! Och en röd klocka till en svart outfit med röda detaljer, mums! Vattenflaska behövs alltid, så snyggt att ha både i stallet och på tävling. Ska nog ta efter lite från Karin som har ett litet matförråd i stallet. Inte dumt alltså. Ett rött fleecetäcke kommer att behövas när nya hästen kommer, tyvärr ligger detta i dyraste laget, buhu. Snygga och sommriga ballerinaskor vill jag springa runt med i sommar och med en svart väska på stan. Så snyggt!
 
Åker iväg och jobbar lite för att kunna ha råd med detta snart (;

New Yorker

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Som jag längtat, och inte kunde jag bestämma mig heller. Men jag har inte shoppat kläder till mig själv på månader, köpte ett par jeans för att ens ha ett par byxor men inget mera. Så idag inhandlades det 3 toppar som ska användas flitigt i sommar. Alla 3 är helt underbara! Stod inne på New Yorker och valde mellan dessa 3, kunde tyvärr inte bestämma mig så fick bli alla. Nu blir det snålt med shopping tills jag fått in lite lön. Älskar att veta att de är 2 löner denna månad, olika datum och med 2 veckors mellanrum. Jag älskar livet just nu!

Din jävla astma, du är besegrad!

Har varit till akademiska sjukhuset idag, och jag gick nästan gråtandes därifrån. Jag kan inte beskriva känslan som finns när läkaren säger, "Du har varit undermedicinerad, detta löser vi. Vi provar denna medicin och så får du komma in igen för en koll. Om det inte passar så hittar vi något annat så allt blir bra."
Jag tror inte att någon anar hur otroligt skönt det är, jag blir äntligen tagen på allvar på ett sjukhus. Har aldrig hänt tidigare typ. Har världens bästa läkare nu, så jäkla skön och trevlig! Lyssnar och frågar, men samtidigt förstående. Så fort jag pratat klart så säger han, "Jag tror jag vet vad problemet är". Förstå vilken ren lycka det är att höra det!
 
Efter att jag fick reda på att jag har vinterastma, skulle gilla läget och leva med detta och inte bli tagen på allvar så försvann allt. Orkade inte med mera, om man inte gillade vinter innan detta, så gjorde det absolut inte allt bättre. Och jag älskar att säga det, för nu ska allt bli bra, aldrig mera hosta, aldrig mera svårandas, aldrig mera störande, aldrig mera jobbigt, aldrig mera. Aldrig.
 
Din jävla astma, du är besegrad!

Jobba jobba

 
Nu blir det jobb, hela dagen lång. 11 - 20.30.
9 timmar betalt, älskar att jobba!

Den låt

 
Den låt som spelas i mitt huvud, om och om och om igen, varje gång som jag är på jobbet.
Kämpa på, för snart står det en häst i stallet.

RSS 2.0