Snygg min vackra häst ska bli

Bilder kommer härifrån!
 
Nu när sadeln är beställd, så måste ett dressyrträns få komma hem med. Jag vill ha ett med lackad nosgrimma, som jag tror skulle passa Corona alldeles utmärkt! Och efter en massa letande, hade jag bara hittat ett för 1 800 kr... Lite väl saftigt för ett träns anser jag. Men helt plötsligt dyker denna godin fram! Den ser likadan ut som det för 1 800 kr, men kostar hälften så mycket, och enda lilla skillnaden är att det inte är rundsytt. Precis som jag vill ha det!
 
Till det vill jag ha ett snyggt pannband, och då har jag hittat denna läckerbit! Hur snygga kommer inte jag och Corona vara i detta på tävlingsbanan?! Alltså dör. Om man ändå hade flera miljoner på kontot.

Jag inväntar sadeln och så får vi se hur mycket pengar som blir kvar efter att den är betald, så kanske detta får klickas hem! Det bästa är att båda finns på samma hemsida! Längtar så mycket efter både sadel, träns och en massa träningar!

Lippo Azzario Alto

Dressyrsadeln är beställd, men leveranstiden förväntas vara 5 veckor. Lång väntan.
Men när man beställer från bästa ridsportbutiken så gör dom allt för att få hem den tidigare.
Jag hoppas verkligen dom lyckas!
 
För er som vill veta, är det en Lippo Azzario Alto som är på väg hem till mig!

Snart är vi där, igen

Foto: Stina | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Idag kände jag av det som har tappats bort under vilan. Den dära arbetsvilliga Corona kom tillbaka för ett ögonblick, och det var underbart! Vi har tappat en massa, och jag har nu börjat hitta knapparna tillbaka. Och det känns skönt, så nu är vi ett steg närmare målet.
 
Att hitta tillbaka till känslan som vi hade på programridningen, då dessa bilder togs. Det hade varit mer än underbart! Och vi är på väg, snart är vi där!

Varmt och gosigt i kylan

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Nu kan inte min dam frysa, så mycket täcken som hon har på sig nu så går det bara inte. Faktiskt.
Hon står med ett 350 grams stalltäcke, lila, det på bilden. Snyggt! Passar henne verkligen. Sedan över stalltäcket får hon ett 370 grams vintertäcke som jag har satt en 100 gram liner i, alltså 470 gram i bara det täcket. Så tillsammans blir det 820 gram... Vadå har jag en frusen dam? Inte alls!
 
Så vid ridning är det dubbla ridtäcken som gäller, skönt säger Corona! Men men, inte mycket man kan göra åt de. Och nu när det har varit så fint väder har jag passat på att bara rida ute! Så mysigt! Tyvärr är de en aning för kallt, men de går. Idag var det mest skritt och travjobb. Idag släppte hon till i traven! Vilken känsla! Efter vilan har Corona inte riktigt varit sig själv men som nu sakta men säkert kommer tillbaka, dag för dag.

Men för att vara på den säkra sidan gällande Corona så kommer Bea ut och går igenom henne den 5 jan, ska bli skönt när det är gjort. Första tävlingen är redan anmäld och jag inväntar första Cia-träningen med spändhet! Har även börjat kolla in lite kurser att åka på, och en verkar bli planerad i slutet av januari. Mycket roligt som händer nu!
 
PS. Igår var jag in till Ryttarstugan och beställde en dressyrsadel, hoppas den kommer redan på fredag!

Corona ♥

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Gävlebocken!


Sett bocken för typ första gången!
Är i Gävle för middag och bio.

Endast hästmänniskor som gör sånt här

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
-19 grader, två hästtjejer och två påklädda hästar. Ger sig iväg på en skrittur ute.
Det måste bara vara hästmännsikor som går sånt här galenskap, som verkligen offrar allt för hästen. Ibland är man inte riktigt klok. Men jag måste säga det att de var underbart! En stjärnklar himmel, månen som lyste vägen och snön som låg vit och knarrade under hästarnas hovar. Så fruktansvärt underbart!
 
Sedan blev det nattning av hästar, Corona tröck glatt i sig en frusen morot. Morot som morot tyckte nog hon.

I tidningen


Hittade på Corona och mig i sist numret av Hästmagazinet! 

Kan inte få nog

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Min vackra Corona ♥

A very merry christmas

 
Jag hoppas ni har haft en bra jul!
Min har varit lugn, men trevligt folk, många julklappar och otroligt god mat!

Energiknippe

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En uteritt på mitt hjärta, med en massa energi. Men jag har lite funderingar om att Corona inte riktigt känns okej just nu, så jag ska försöka få tag i Bea för en genomgång. Men energi finns det gott om! Hade tänkt att bara skritta och travjobba henne, men Corona valde att galoppera på stället i stället, så de blev lite högre fart än tre galoppsprång på nån meter bara. Haha!
 
Nu längtar vi efter att börja träna igen! Jag funderar så det knakar gällande dressyrsadeln, jag vill så gärna ha den. Men frågan är lite hur? Den var över prisklassen jag hade satt, men känslan jag fick med den var obeskrivlig. Vi skulle kunna gå så mycket längre inom dressyren med en sadel som passar. Det känns inte roligt att "sumpa" den chansen bara för att sadeln var ett par tusenlappar dyrare än vad jag tänkt. Får se hur jag gör, men de lutar mot att köpa den ändå. Frågan är bara var.

Händig sambo man har!


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Vad kan en sambo, två hästskor, en svets och fantasi bli?
Jag bara älskar den!

En annorlunda runda

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En ovanlig uteritt idag, vi tog oss in i samhället och red. Det är snö överallt nu så det går att rida i alla gångarter överallt. Skönt!
Så en galopp på den längsta gatan i byn, utan en bil i sikte. Då får man passa på! Mysigt hade vi!
Corona är lite skeptisk till att gå i samhället, men hon blir bättre, inte så konstigt heller. Men det är bra miljöombyte att rida in lite då och då. vi såg väl kanske tre bilar på hela vår tur där inne. Så är det när man sitter till häst strax efter sju på morgonen. Haha!
 
För övrigt så är nu svansen nyborstad och fin, och kommer förbli utsläppt. Så länge snön ligger kvar på marken. Och vi fick allt en vit jul, även i mellansverige!

Finner inga ord

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Vår första egna gran, lyckan är total!

Mer eller mindre kaos

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Vi stryker ett sträck över denna ridning, ingen av oss var speciellt
sammarbetsvilliga vilket inte är en bra kombination.
Nya tag i morgon!

En kvällstur

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Lite kyligt en lördagskväll i ridhuset och trimning!

Helt slut

 
Jag är så trött, trodde verkligen inte att det skulle ta så lång tid. Men jag började med ett utsläpp av hästar, sedan blev det fix av mat och mockning för Corona. Göra i ordning henne, ta emot sadelutprivaren, rida, och nu sitter jag här och är totalt slutkörd. Nästan en hel dag har det tagit. Shit.
 
Men som många nog undrar, nej, jag har ingen dressyrsadel. Jag hittade och fastnade oerhört för en. Men den var inte i min prisklass, typiskt nog. Men jag ska fundera och klura lite så får vi se senare.
 
Men nu vill jag bara ta en dusch och bli varm igen. Dagen är inte slut och jag har en hel del kvar att göra.

Lite blött skadar inte

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En blöt uteritt med Erica på Kurant idag, vi red i snön! Vilken lycka!
Corona var hård och envis, som en åsna. Men jag försökte vara envisare men vet inte riktigt vem som vann... Det blev väldigt lång framskrittning och sedan en del trav för att sedan skrittjobba igen och rida hem. Trevligt med sällskap!
 
Efter ridturen blev det att smörja, både sadel och träns, hänga upp täcke och benskydd på tork. Kom fram till att det behövs en ordentlig smörjning av all min utrustning, får se när jag får lite tid över och kan sätta mig en stund.

Shoppar


Hittar en massa snyggt, till mig själv och sambon. Lite smått till hemmet blir det med.
Ibland gäller det att passa på!

En helrakning

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Nu är hon naken, ren och naken.
Rakad från topp till tå, nästan i alla fall. Får se om jag vågar mig på att ta en bild någon dag, eftersom att min frusna dam inte gillar att bara naken. Alltså utan täcken. Nu har det lila gostäcket åkt på för att hålla henne varm. Så upp i morgon bitti för att det är tillräckligt tjock för henne!

Snart är det jul


Frukost med levande ljus, mysfaktor x miljoner.

Snart är det dags

Här ser ni min krok som hänger i mitt bås, min "snart är det dags för dressyrsadel" krok. Stigbygelpåsar, ett sadelöverdrag som jag hoppas passar om det inte följer med ett och mina nya stigläder och stigbyglar, som inhandlades i lördags. Det blev nylonförstärkta stigläder för att de ska hålla en längre tid och förhoppningsvis inte töja sig allt för mycket. Sedan ett par stigbyglar, enkla och med vita plattor. Stilrent!
 
På fredag är det dags, att äntligen få prova ut en dressyrsadel, kunna träna och förhoppningsvis tävla det i vår. Så nu är det dags att börja träna, träna och träna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilken lycka!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Idag har jag och Corona tagit oss våra första skutt sedan 3 november, om man nu räknar med gymnastikhoppningen, som inte jag gör då vi inte hoppade några enkelhinder utan bara styrkeövningar. Så var detta första gången på 1,5 månad som vi hoppade! Och Corona tog i, för kung och fosterland, milt sagt.
 
Började med att hoppa räcket, men då som kryss. Bara för att avdramatisera och få henne att hoppa "normalt" så tidigt de går. Efter att ha hoppat det ett par gånger åt båda hållen blev det ett litet räcke på ca 50-60 cm. Oxern låg även på det i början. Vi hoppade båda hindrena i följd, för att hitta en rytm, känsla och avstånd. Och ska jag vara ärlig. Kändes som att jag hade kunnat slänga upp hindrena på 110 cm och bara köra på. Hon var fin, utan tvekan, lyssnade så bra både framåt och bakåt. Var uppmärksam och pigg men höll sig. Allt slit vi har lagt ner i höst har verkligen gett resultat när man efter 1,5 månad lätt hade kunnat hoppa bana på 110 cm. Känns så grymt!

Blöt in på skinnet

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Jag hade tur idag, som han komma till stallet mellan regnskurarna. Usch!
En blöt Corona kom in i stallet, det rann i hela ansiktet på henne, även om det inte syns på bilden. Mycket gosig tjej som inte ville att man skulle lämna henne! Mysigt. Bli kliad i ansiktet och öronen, höjdaren för dagen.
 
Ridmässigt gick det kanon! Hade satt på gramanen då hon var så pigg igår, så att jag idag skulle kunna förvandla den energin åt rätt håll så att säga. Hon blir så fruktansvärt stark. Och det gick som smort! Hon var superfin, avslappnad och fin. Fick däremot väcka henne en sväng, hon hamnar som i dvala om man inte rider tempoväxlingar, och idag gjorde jag dom för sent in på ridpasset att det inte riktigt gick framåt.  Sedan blev det, öppnor, slutor, galoppombyten och så vidare. Allt bara flöt på, så arbetsvillig.
 
Kul att rida när hon är så här fin! Så i morgon tänkte jag mig lite hoppning, visar sig om jag kommer hel hem! Haha. Det blir bara lätta skutt och enkelhinder, jag ska träna upp mitt öga för avstång igen så vi provar! :)

Drömmer mig bort

Foto: Frida | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Försöker att tänka positivt, men drömmer mig tillbaka till sommaren och värme.
Och försöker glömma att jag idag har broddat Corona för ishalka...

Rött är snyggt

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Bra att inlägget publicerades också...

Ett par nya stigbygelpåsar har nu fått komma hem till mig, de ska sättas på nya sadel som ska provas ut nästa vecka. Nu fattas bara stilgläder, stigbyglar och en sadelgjord. Stigbyglar kommer antagligen att köpas i morgon, då jag och sambon ska in till stan. De resterande får vi se när jag luckas få tag på.
 
Sedan har ett paket från Hööks kommit, en burk med MSM och tomeluvor till både mig och Corona. Men MSM kommer tillsättas i mat när Corona är fullt igång igen och luvorna kommer finnas på bild när det kommer lite snö till oss i mellansverige!

Den vandrande julgranen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Ja, vad ska man säga... Snygga var vi! Och kolsvart var det ute. Men vi syntes när bilarna kom, och det är de som räknas. Det märks även att jag inte har haft riktigt tiden för att rida ordentliga pass, för vi började med att vara ovänner. Haha. Hon var stark, ovillig att samarbeta och stel. Det är ett resultat av bristande tid i stallet. Usch vad hemsk det är att inse det. Att min fina tjej inte har fått den tid hon behöver. Men det ska jag allt försöka ändra på. Och det nu.
 
Vi kom igenom en timmes ridning med bara skritt och travjobb. Bara att få henne att ge efter, släppa loss och söka sig neråt. Tycker ändå att jag lyckades rätt bra men hade såklart kunnat bli bättre. Så jag ska försöka fortsätta i morgon, men jag lär flörta bra med min sambo så han hjälper mig med utsläppet då. Ett sånt där mission impossible...
 
Nu är jag duschad och klar för att åka till jobb, kundkvällen börjar kl 16, välkomna! :)

Väl ute, så kommer regnet

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
När man har blivit klar i stallet, med mockning och Corona står beredd med träns och täcke för en uteritt i skritt. Jo men självklart ska det börja regna när man preics sitter upp. Så de var bara att rida iväg i regnet. Corona uppskattade ritten mycket!
 
Nästa vecka kommer en hel del att hända, Corona kommer att rakas, en sadel ska provas ut och jag ska ringa om tid för koll av sadel. Sedan planerar jag att ta några språng, alltså hoppa. Jag jobbar inte speciellt mycket den veckan, så jag knölade in allt på en och samma vecka, mycket på samma dag. Haha! Men det ska bli så skönt när allt är redo. Kom nu på att jag måste ringa hovslagaren också. Bra koll! Längtar verkligen efter nästa vecka, så mycket spännande och roligt som händer!

Underbara missbruk ❤


Stannar till i stallet för lite efter-jobbet-mys, böt täcke så hon får ett torrt till i morgon. 

Helt underbart att åka till sitt lilla missbruk i stallet när livet ibland är lite tungt.

Mys, med stormen utanför

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Uppe tidigt för att släppa ut alla hästarna, göra i ordning allt i boxen och mat, sopa hela stallgången och plocka fram borstar och annat som behövdes. Hämta in Corona igen från stormen. Regn och vindar på ca 7-8 m/s. Härliga väder!
 
Min tanke från början var att skritta ut barbacka, men ag ångrade mig. Och ridhuset var det ingen tanke på då jag har hållt till där alldeles för mycket på senaste tiden. Så hon fick en ofrivillig vila.
Så vi borstade, myste och friserade en massa på stallgången, Corona fick lufta lite päls och jag fick ge henne en ordentlig ryktning. Flätade om svansen bland annat, görs ungefär varannan vecka tror jag. Men så fort snön kommer så får den vara utsläppt igen. Upptäckte en liten blodfläck på höger framben, så tvättade rent och hittade inget sår så vet inte riktigt vart den kom ifrån.
 
På med täcke igen, wow vad min häst är frusen av sig, som går med vintertäcke redan. Tur att jag har ännu tjockare täcken till den "riktiga" vintern. För er som undrar, så tas inga stallätäcken av vid in och utsläpp, då det är för många hästar i stallet och det skulle ta en hel evighet att göra utsläpp och intag. Så Corona går alltid med stalltäcke, just nu på 200-250 gram och ett utetäcke på 200 gram. Känns ändå bra att jag har flera utetäcken med samma tjocklek så jag kan byta när de blir blöta.

Ge upp, ramla ihop och kom igen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Bara för att jag skrev tidigare i veckan om rutiner, så ändrade jag dom idag. Ridhuset var bokat och det var bara att hinna med ridningen innan den tiden. Så de blev Corona först denna dag. Väldigt sällsynt och ovanligt.
 
La ut två bommar på marken längs med medellinjen, för att kunna galoppera på volt över dom. Men de blev inte som jag tänkte mig då vi blev lite många i ridhuset, då det var flera än jag som tänkte rida innan träningarna.
De var lite av och på. Så i morgon ska jag rida med gramanen för att få bättre kontakt, det kan ju även vara jag som gör något. Och när jag använder mig av graman blir hon så mycket lugnare, stadigare och mera balanserad.
Kände att jag inte klarade av att lugna ner henne idag, så valde att avsluta då i stället för att fortsätta tragla och allt kanske blir värre av det. Så ibland får man känna sig besegrad för en stund.

Rykande hett

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Nu när minusgraderna börjar krypa sig neråt mot vintern och snön, så har jag börjat med att bara fylla Coronas vattenkar i hagen med varmvatten. Det kallnar fort och jag byter det ungefär varannan dag. Allt för att min tjej ska få nytt och fräscht vatten! Inte alltid så kul att kånka ner en skottkärra med en 25 liters vattendunk och 4 höpåsar på det. Men men, livet med häst!
 
En mysig Corona har jag allt som oftast nu med, mysigare än vanligt faktiskt. Fina tjejen! Min lilla pälsboll, så innan jul blir det en rakning. Och en massa andra saker kommer att ske. Kul!
Har en del med sadel att göra, och så ska jag höra av mig till hovslagaren igen, dax efter nyår att byta dojjor. Förhoppningsvis kommer ingen snö då heller så hon klarar sig utan snösulor, för brodda kan jag göra redan nu om jag vill.

Ljusstöpning

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En årlig tradition som vi har inom familjen är att åka till Gruvlokalen i Dannemora och stöpa ljus, däremot brukar det göras väldigt mycket tidigare, men i år var det mycket som kom i vägen att det blev i december.
Jag kan inte minnas när vi gjorde detta för första gången, men det är väldigt många år sedan.
 
Det är väldigt roligt att göra sina egna ljus, jag och sambon fick nog ihop 15 stycken långa raka ljus och sedan en trearmad och en femarmad. Pappa min gör lite mera avancerade saker, som då blir kronor. De som är med på bilderna. Mycket vackra!

En runda i ridhuset

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Motivationen är i jämnhöjd med fotknölarna nu, känner ingen lust alls till ridning. Så Corona fick idag sprnga en sväng i ridhuset, och det var inte direkt någon höjdare tyckte hon. Så de blev mest en massa trav. Och inte blev de några bra bilder heller. Men men.
 
Jag funderar på att åka iväg på söndag, med Corona, till Jälla. För att försöka hitta tillbaka till den motivation som höll oss igång hela sommaren och hösten, men som nu har tynat bort lite. Att ta några skutt och känna det roliga med allt slit. Corona är väldigt fin nu, och ibland känns det som att jag mera förstör än förfinar henne. Så att säga. Men det har mycket att göra med, just att hon har en lugnare period. Jag kommer nog inte klara av den perioden så mycket längre, så kommer antagligen att rida igång henne fullt ut, rätt snart.
 
Jag längtar till vi får känna på dom större hindrena igen, vi ska allt tillbaka, och det starkare än någonsin!

Halvklart

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Alla 14 hästar är ute i sina hagar och äter sin frukost. Coronas box är mockad och klar.
Nu är jag hemma för att snabbt gå igenom duschen och sedan cykla till jobbet,
sedan är det ett intag som ska göras och motionera Corona.

Fina saker, de där saffran

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Behöver jag säga att det doftade underbart hos mig igår?

På en halv sekund

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Efter ett år med Corona i mitt äga, så kom jag idag på en sak. Rutiner. Jag gör allt i samma ordning, alltid. Varje dag jag är i stallet så börjar jag med att mocka, sedan är det kraftfoder och hö. Sist får Corona komma in och bli riden. Det är sällan som jag har ändrat på denna rutin. En rolig tanke sådär.
I vilken ordning gör ni allt i?
 
Med Corona blev det en skrittur runt stallet först, för att sedan gå in i ridhuset. Hon var klockren, det blev en lång framridning, bara i traven höll vi nog på i 20-30 minuter. Hon var så fin! Hon har blivit så lydig tillbaka nu, att hon nästan inte går framåt i stället. Så idag blev det travlängningar och skänkelvikningar som var största fokus.
 
Gick in i galopp och bara jobbade henne lite i båda varven, så att gas och broms funka. Valde att inte lägga så stor fokus på galoppen idag, utan gick ner till trav efter en stund. Däremot han jag inte så mycket längra än de då en av mina stallkamrater lyckades skrämma upp Corona på cirka en halv sekund, så de sista 15 minuterna gick ut på att få henne avslappnad igen. Och då hade vi hållt på ett tag att de kändes dumt att börja om med de vi började med. Men fin var hon, min vackra tjej!
 
Och jag vet, hon är väldigt lurvig, en rakning ska göras innan jul!

Gymnastikhoppning 19/11 -14

Foto: Frida | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Det var denna vecka som datorn kraschade, så jag kunde aldrig visa er bilderna eller filmen från den träningen. Så nu kommer allt eftersom!
 
Corona var bätte än bäst denna träning. Så grym!
Vi hoppade bara en massa låga och tekniskt svåra hinder, för att stärka. Som ni kan se på filmen så är min dam otroligt glad att få hoppa, vi hade inte hoppat på 3 veckor när vi var med på denna träning. I fem och halvan låg oxern på kanske 50 cm och Corona hoppade 120... haha. Men det är kul att hon tycker de är så roligt!
 
Snart är det dags att börja träna och rida på allvar igen, senaste månaden har vi mest haft roligt i skogen och raceat runt en massa. Kul det med, men både jag och Corona saknar träningen och få känna svetten rinna.
Så ska försöka se till att Corona blir rakad innan jul och så är det full fart igen om ca 1-2 veckor!
 
En filmsnutt blev det!
 
 

Enkelt och snyggt!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Våran vardagsoutfit, typ såhär som på översta bilden kommer vi att se ut hela vintern. Med rött eller blått schabrak, och det marinblå ländtäcket - favorit, bör talas om - och benskydd på något sätt och så något av de alla tränsen jag har. Detta är de enklaste matchningen jag har, och nu när det nalkas kallare väder och snö så måste jag ha långkalsonger under ridbyxorna, vilket resulterar i begränsat med val av byxor.
 
Så jag har minst två stycken, som går bra att ha under. Och de ena paret är svart-röd rutiga och de andra är jeansfärgade. Och så har jag inte allt för många val av jackor heller, blå eller röd. Kan man väl säga. Så detta är helt enkelt den bästa och snabbaste matchningen jag kan göra.
 
Annars var det en kort ridning idag, är huvudet dumt får kroppen lida som det brukar säga. Och i detta fall var det jag som inte hade ätit tillräckligt för att klara av en stalldag. Så magen knorrade till jag bestämde mig för att försöka cykla hem igen. Men på den korta stunden han Corona bli rätt fin, faktiskt. Men vi har mycket kvar att jobba på!

Shopping SIHS

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Mässan var en riktig besvikelse på SIHS, det var små montrar och litet utbud. Men såklart kom jag hem med några saker ändå. Det blev lite trotsshopping på ggrund av att jag inte hittade exakt det jag var ute efter. Haha!
Första köpet blev en röd KL tröja, såååå snygg! Har letat som en galning efter just den tröjan och så hänger den inne på Börjes och bara skriker efter mig. Ingen tvekan på köp där inte.
Sedan hamnade ett par bakskydd i en påse från Charlies. Även det snygga schabraket därifrån. Men som jag trotsshoppade då jag ville ha ett marinblått tävlingssett, och såklart fanns det inget snyggt.
Ett lackat pannband i röd och vit, mycket snyggt till ett väldigt bra pris! Även det var lite trots, ville ha ett med silverstenar enbart för att ha vid tävling.
Sen blev det bara sånt där nödvändigt. En stallboken för 2015, maskkontroll x2, då det var mässpris och vi träckprovar hästarna i stallet två gånger om året. Sist en termosmugg från Agria, som ska med till stallet för att kunna dricka te nu i vinter.
 
Så jag är nöjd med mina inköp, men är ändå missnöjd då jag inte fick med mig det jag mest sökte. Men men, letandet fortsätter! Och nu tillkom ett träns med lackad nosgrimma, har redan ett på g!
 

Sweden International Horse Show -14

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
De bästa bilderna från helgen, sjukt nöjd med dom!
Vad tycker ni?

Kvällsmys

 Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Inlägg som skulle kommit upp i fredags!
 
Underbart, en mysig kväll i stallet efter en tuff dag på jobbet. Ett ridpass på en väldigt fin tjej blev det. Sedan blev det gos och lite till, älskade stall!

RSS 2.0