Nyheten - Nya stövlar!

 
Äntligen har jag fått ordning på allt med dessa stövlar. Eller jag mera blundar och betalar. Känns det lite som.
Jag fick med mg dessa grymt snygga stövlar hem från Falsterbo, det var ett bra och dåligt köp. Då dom är snygga! Men när jag andra gången skulle rida med dom sprack dragkedjan innan jag ens lämna stallet. Inte allt för kul. Efter en hel del velanden valde jag att lämna in dom och byta det som behövdes i stället för att försöka mejla till Italien och få pengar tillbaka. Det blir mera tråkig tid som inte kommer ge mig något alls.
 
Så i helgen red jag i dom, hela helgen! Kan knappt gå i dom då de är extra höga! Lite skavsår dör man inte av. Men det blir att rida mera i dom så att det blir bekvämare att ha dom på sig. Men näjd är jag fast dom har kostat mig mera pengar än vad som var tanken. Snygga som få!

Resultat Avesta RK


Nu var det dags, min debut i MSV program. Oj vad jag var nervös men är nöjd ändå trots missar och felridning x2. Haha! Men nöjd trots allt det och mindre bra procent, så nu är det bara att ta tag i nästa start!
 
LA:4 - 62,97% 1a!
Hade en bra framridning och kände att jag hade henne med mig ganska bra. Kunde haft henne lite lättare i framdelen men kändes ändå bra. Går in på banan och visar henne runt, för att sedan sätta ett program och knappt några missar. Ena bakdelsvändningen gick inte så bra, haha! Men nu blir det att träna ännu mera! Annars gillade jag programmet. Hade dock förväntat mig högre procent men alla låg i på samma nivå så domaren dömde väldigt lika. Tur det! En blågul rosett, plakett, vinsttäcke och premier följde med hem!
 
MSV C:1 - 58,72%
Nervös var bara förnamnet. Fick inte riktigt till skolorna så bra som jag velat på framridningen, men dom satt hyffsat. Träna träna! Enkla bytena kändes desto bättre! Går in på banan och travar ett varv, pappa missade att filma början av programmet.... Men tycker att jag sätter bra travlängningar och hyfsade skolor, skritten kändes bra och så var det dags för galopp. Efter en del av galoppdelen så tappar jag programmet helt och rider fel två gånger.... Haha. Så därav att jag har klippt i filmen! Men fortsätter programmet ganska bra och det kändes helt okej när jag gjorde halt och hälsade av domaren. Nöjd trots missar!
 
Här kommer filmen, pappa missade början på MSV programmet och jag har klippt bort felridningarna då det blev för mycket "dötid" att se på. Haha. Men men, plugga in programmet ännu bättre och rida ännu bättre till nästa gång!
 

Resultat Ockelbo RF

Resultatet från förra helgen kommer nu, har knappt varit hemma i veckan, så denna tävling reds alltså den 30/7!
 
LA:3 -62,42%
Kändes mycket fin! Hade inga större missar genom programet och Corona kändes fin överlag! Jag tyckte allt att ritten var värd mera procent än domaren, såklart! Så vi hamnade precis utanför placering.
 
LA:4 - 60,40%
Mitt bästa och sämsta program någonsin. I samma lixom. Corona var så galet fin och vi hade så många 7or genom programmet! Men så tabbar jag mig så rejälv flera gånger så det drog ner procenten ordentligt och vi slutade precis utanför placering även i denna klass. Haha. Lite stolpe ut tävling! Men Corona var så galet fin att jag var nöjd över dagen ändå!
 
 

RSS 2.0