Lilla turbo-Diana

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
När lilla flickan Diana och store kompisen Flipi kör race på ridbanan under Annas kontroll
så kan man inte låta bli att fota dessa sötnosar!

Ridtur i solen

Foto: Tai | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Känslan när man äger världens vackraste häst ♥

Free as the wind

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Jag kunde inte välja bara några få bilder, min häst är alldeles för vacker!

När det inte går som planerat

 
När man kommer till stallet i torsdags och ser ett tjockt bakben. Så det blev promenad och vila, idag däremot har jag lindat om ett blött bandageunderlägg proppad med snö. Och jag hoppas det blir någon skillnad nu. Under natten är hon lindad med blue lotion, så i morgon vill jag se underverk! Tack!
 
Annars så har mina röda supernötta och välanvända stövlar fått sig en ny dragkedja, på en stöveln. Vet inte om det blev så bra, men testade en ny skomakare och ville ge dom en chans än att sitta och åka runt hela Uppsala för att komma till dom bästa. Men men, dom håller så länge dom håller. Billigare att byta dragkedja än köpa nya stövlar, så enkelt sagt är det dags för nya... Men jag glömmer det tillfälligt känner jag.

Efter regn kommer solsken

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Fast idag var det tvärtom, solen var framme hela dagen och när det var dags att cykla hem från stallet kom regnet. Perfekt tajming!
Corona levererade fint idag, dressyr i ridhuset en sån här härlig dag, kändes dumt till en början men jag ångrar det inte! Hon var mycket fin och nu vill jag att det blir fredag så att jag kan få träna. Sedan blir det tyvärr en vaccination som får krypa in mellan träningarna på måndag. Men men, sånt som måste göras för att få tävla.
 
Ännars har det varit en effektiv dag, jag har gjort alla sedvanliga stallsysslor men även rakat av den lurviga kalufsen på Coronas ben, sköönt! Nu vågar man visa upp henne igen. Sedan har den roligaste aktiviteten börjat för min del, mocka hage. Nu när allt börjar tina så är det bäst att passa på, så två kärror är redan utkörda. Bara 1452885 st till.... Eller nåt sånt.

Mountain Horse Gloria

 
Mina gamla trotjänare till tävlingsridbyxor har börjat ge upp, fläckar som itne går bort, dragkedja som inte fungerar och snart ramlar nog knappen loss. Så jag hittade på denna skönhet, och oj vad jag ville ha! Så efter lite letande hittade jag en bra sida med ett plus för rabattkoden gjorde det möjligt att kunna klicka hem godingarna. Så nu är det bara att invänta tävlingssäsongen så man får bära upp dessa!
 
Jag är ju inte direkt en typisk dressyrryttare så för mig är dessa perfekt, med de läckra fickorna, bling på knappar och andra snygga detaljer. Så mycket jag i dom här! Längta ännu mera till tävlingar!

Puls i snön som finns kvar

Foto: Stina | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
En mycket fin Corona, som har fått gå alldeles för mycket i ridhuset på senaste tiden, fick idag ridas på ängar. Och det var en mycket glad tant som fick göra det! Men ack så lydig hon var! Jag har haft en hel del problem, känns det som. Vi är inte direkt där vi var under höstens fantastiska form längre. Kan man säga.
 
Och jag har antagligen tänkt i helt fel banor. Så idag var det endast fokus på att inte hänga i handen på mig. Och oj, vilken fantastiskt fin häst jag har, hon blev så fin och gjorde allt plättlätt som vi inte har kunnat göra i ridhuset på senaste tiden. Min motivation går uppåt och neråt hela tiden, men nu har den stigit ett par hack, och det känns skönt!
 
Så nu är vi redo, det har börjat pratas om Div 2 laget och jag hoppas, trots att jag inte startat dom klasserna, kan få vara med på någon omgång i alla fall! Men vi börjar tävlingssäsongen hos Storvik Ovansjö RK med att rida LB:1 och LA:1 i början på mars!

Championatssegrare 2015!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Corona har funktionstestat sitt nya ylletäcke som vi vann igår. Det blev ett race i ridhuset, inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Vi höll på och marktränade. Haha.
 
Tillbaka till täcket, inom klubben har vi ett championat som gör att man ska skicka in sina resultat från tävlingar under året, och så får man poäng på hur det har gått. Mycket roligt! Och för att endast starta några få dressyrtävlingar året 2015, så lyckades vi ändå knipa förstaplatsen, kanske inte så konstigt med 4 segrar... Haha. men shit vad snygg hon blev min dam! Som vi kommer glänsa i detta täcke på nästa tävling!

RSS 2.0