En månad senare

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Här ekar det tomt. Men oj vad jag har haft att göra. Jobbet har tagit största delen av min tid, sedan har Corona, sambon och hushållssysslorna fått slagits om de sista. Inte lätt kan jag tala om. Det har hänt en hel del sedan sist jag skrev, vi har både hopp och dressyrtränat, galopperat i snön, busat i ridhuset och en släng av veterinär. det sistnämnda var mindre roligt, men Corona är nu fit for fight igen!
 
Även jag har fått mig en genomgång, idag då faktiskt. Av Bea, som brukar behandla Corona med jämna mellanrum fick idag ge sig på en axel på mig. Skönt faktiskt! Så nu ska hon bara gå igenom Corona i helgen och så ska vi båda vara klara för mera träning!
 
Första tävlingen ska förhoppningsvis äga rum i mitten på februari, på Högbo RK. Klasser vet jag inte än men de kommer snart ut. Sedan forsätter det med nya och spännande utmaningar, Div 2 går på våren och vi ska förhoppningsvis vara redo att starta LA:3 redan på andra tävlingen. Håll tummarna!

Kommentarer
Postat av: a n n i k a

Fin!

Svar: Tack! :D
Linda Enarsson

2016-01-07 @ 16:30:22
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Postat av: Josefine ♔

Det ger mig verkligen hopp om att det inte behöver vara helt "tävlings-kört" om jag hittat mig en häst född 02. Corona är ju -97 och tävlas, så det är ju hur kul som helst att läsa! :D

Svar: Tack! Vad roligt att höra! Däremot har vi fått lägga ner hoppningen, ointresse från Coronas sida (; Men dressyr tänkte vi fortsätta att tävla i några år till! :D
Linda Enarsson

2016-01-10 @ 17:47:12
URL: http://jlandgrens.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0