Boosta hela sommaren!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Jag har så mycket att se fram emot just nu, och det är så galet roligt. Första och främst så går dressyrträningarna galet bra, och jag längtar så mycket till nästa! Vi har påbörjat skolorna och det är svårt, men kul. Som vanligt. Corona har nog enklare för det än jag trodde, så nu gäller det för mig att hitta rätt känsla i dom. Inte lätt när varken jag eller Corona har varit på denna nivå tidigare. Min "omskolade" hopphäst!
 
Men sedan så ska jag på träningsläger första helgen i juni, och om jag längtar. 3 dagar, 5 ridpass och galet mycket inspiration!
 
En till start i LA:4 är anmäld, den 29 juni går den på Österfärnebo RS, samma klubb som jag var på sist. Trevligt! Hoppas på att kunna sätta bakdelsvändningarna bättre och att bibehålla energin även i dom förvända!
 
Falsterbo 2016, here I come! Det ska bli en massa egoboost med dressyr på högsta nivån, sen är det bara hem och träna! En mindre shoppinglista ska även göras. Haha. Såklart!
 
Min debut i MSV C tänkte göras i augusti, samma månad som jag även tänkte åka på mitt första dressyrmeeting bara någon helg efter debuten. Då blir det LA:4 och MSV C:1 som är planen att rida under 2 dagar.
 
Som ni kan läsa har jag sååå mycket att se fram emot, så mycket inspiration att hämta och så galet mycket roliga saker som ska göras. Så kom igen sommaren, nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0