Mot nya STORA äventyr

 
Corona är nu installerad i sin box, ser ganska nöjd ut faktiskt.
Idag har jag tagit det stora steget, både jag och Corona har flyttat. Vi huserar nu i Örsundsbro, närmare bestämt på Hormesta Säteri. Där jag börjar arbeta för Jonathan Medin, och hans unghästar.
 
Med tanke på hur min höst har sett ut, med att gå ur ett förhållande sedan 5 år tillbaka, knappt haft jobb, inbrott, koll av Coronas ögon, oro och annat skit. Så känns detta så bra! I morgon kör vi första passet, då jag även vill ha koll på min dam, hur hon mår och hur allt går.
 
Jag är då bosatt i en lägenhet som sitter ihop med ridhuset, helt okej! Med bra avstånd ner till stallet. Nu ska min negativa trend vända hade jag tänkt, och mitt mål för 2017 är att starta MSV B, vilket inte känns omöjligt med tanke på hur min situation ser ut i dagsläget! Ska bli så kul att börja rida igen när svullnaden gett med sig på Coronas framben! Är så sjukt taggad på vad livet har ett ge mig nu!

Sveriges Ridgymnasium

 
Vad ska man säga, efter 3,5 veckas jobb med ungdomarna på SRG, så kommer jag att sakna stället. Om jag trivdes som fisken i vattnet! När man lärde känna ungdomarna och fick komma dom lite närmare, förstå och disskutera, lära och hjälpa dom på alla sätt. Så underbart!
 
Jag har alltså, tack vare min underbara dressyrtränare J, fått chansen under en period få testa på detta jobb, och älskade det! Men det väntar nya utmaninga för mig, och tiden på SRG blev alldeles för kort. Men mitt nya liv och arbete kommer ge mig så mycket lärdom och erfarenhet att jag är redan nu avundsjuk på mig själv. Men mera kommer jag berätta en annan gång, ska se om jag kan lyckas leta fram lite bilder.
 
Däremot så hoppas jag att någon gång senare i livet, få återvända till SRG och med mina kunskaper då, kunna hjälpa och lära ut ännu mera. För det har varit fantastiskt att få denna chans, och jag har verkligen lärt mig mycket på den korta tiden. Men vem vet, vart livet tar en?

För första gången

 
Nu är det gjort, och målet inför 2017 är satt!
I fredags red jag på kandar för första gången, men hjälp av Angelika fick vi till det rätt bra får jag säga! Fick inte till några bra bilder på damen, så fick ta en bild från filmen som gjordes. Mycket kul att se hur det ser ut när man rider en svårighet högre.
 
Nästa år blir målet att starta MSV B, om min planering går bra, ska det vara gjort till hösten. För jag har mera att berätta, men som får vänta lite till, allt är så rörigt hemma och jag måste få ordning på saker och ting. Men självklart ska ni få reda på alla snaskiga detaljer, alldels snart!
 
I morgon väntar en lång dag, börjar med utsläpp, för att sedan ska två hästar skos och intaget ska göras. Där i mellan ska jag hinna med att ringa ett gäng samtal, ta en tripp till Uppsala, och förhoppningsvis Tierp med, annars för Tierp tas på tisdag. Mycket som ska ordnas och fixas innan avresa på onsdag!

Min vackra tjej ❤

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
De sista bilderna som togs med min älskade kamera. Är glad att jag hade tagit ur minneskortet och hade med mig datorn så de fortfarande finns med mig. Min vackra tjej den lilla stund som snön fanns med oss.

Kränkt in på livet

Det har hänt.
Jag känner mig så ledsen, arg och kränkt. Det som jag själv har kämpat för och har ägt under en längre tid. Allt engagemang som man har lagt ner för att kunna utveckla och förnya. Det är som bortblåst. Allt är borta.
Det gör ont i mig, så fruktansvärt ont. Men i fredags hade vi inbrott i mammas hus, och det var mycket som stals. Bland annat har tjuvarna tagit all min kamerautrustning. Jag har en väska kvar. Det är allt.
 
Det känns som att en del av mig fattas, något viktigt som måste tillbaka. Min kamera har jag ägt i 6 år, en av mina käraste ägodelar. Den som gör att jag kan bevara alla härliga minnen jag får vara med om. Den kommer jag aldrig få se igen.
 
Kunde inte tro att en sak kan påverka en så mycket, men jag saknar min kamera så fruktansvärt mycket. Jag vill ha min kamera tillbaka, även om jag kommer kunna köpa en ny senare, vill jag bara ha min Nikon D300s 💕

Alla helgons dag

Nikon 300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Sa hej till mina nära och kära som inte finns med oss idag
Älskade och alltid i våra hjärtan

RSS 2.0