Att vara lagledare

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Under hösten har jag fått vara Björklinge RFs lagledare för Div 3 dressyren på stor häst. Jag har haft 5 otroligt duktiga tjejer som ridit helt fantastiskt bra, med sina fina hästar under tre omgångar. Första omgången blev slutreslutatet inge vidare då vi slutade på en 5e plats av 8 lag. Men vi stäppade upp oss och knep 2a platsen på andra omgången och under finalen som gick idag, var alla så grymma och vi var enda laget med alla 4 ryttare på över 60%, vilket resulterade i en vinst och en 2a plats i totalen. Så grymt bra jobbat tjejer!
 
Det har varit så roligt att vara lagledare, att få följa dessa grymma ekipage, omgång efter omgång, hur de visar upp fina, prydliga och härliga ritter.Att få möjligheten att peppa och stötta sina ryttare till att prestera på topp, att hjälpa om det behövs, att trösta eller bara finnas för dom. Sån rolig resa dessa omgångar har varit!
 
Som det låter blir jag även lagledare för Div 2 dressyren som går nu på våren, men då vill jag även rida själv om det behövs! Roligt om vi kan få ihop ett lag till dess och att få visa vad vi går för även i de lite högre divisionerna!

En pigg och glad Corona

 
I tisdags fick både jag och Corona oss behandling av Bea, så vi båda är en aningen möra och goa i kroppen!
Jag framförallt, som legat halvdöd på soffan hela gårdagen, nästan i alla fall! Jag var såklart till stallet. Promenader funkar bra under dessa dagar, Corona hade en mindre låsning i ryggen, annars hade jag tänkt att skritta henne uppsuttet idag, men avstog. Det får bli ridning i morgon i stället.
 
Men på våra promenader går det allt annat än sakta.. Corona är verkligen inte skapt för att ta det lugnt i flera dagar, då gäller det att vara kreativ och ta promenaderna där hon får tänka lite med. Så idag blev det in mot samhället, och där fanns det aningen för mycket att titta på att det blev lite fel effekt än jag hade tänkt mig. Haha! Corona hoppade för minsta lilla saker, typ löv som ramlade från träden. Men men, i morgon tar jag ett lugnt och kravlöst pass på antingen banan eller stubbåkern, för att stämma av Corona och se om det blir tävling nästa helg eller inte. Återstår att se!

Egendesignat är alltid snyggast!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
I Falsterbo valde jag att designa ett eget dressyrschabrak, som skulle matcha luvan som jag köpte förra året. Nu har jag äntligen fått schabraket! Efter lite svårigheter så hamnade paketet i mina händer i veckan. Helt underbart!
 
Och så nöjd man kan vara, det är ett egendesignat Equiline schabrak, men mina och Coronas färger, rött. Men det skulle såklart ha samma passpoaler och färger som luvan, fast i vitt till tävling. Luvan är svart med exakt samma passpoaler, vi kommer helt klart vara snyggast på tävlingsplatsen hädanefter!
 
Nu fattas bara en snygg håruppsättning, och kanske en ny kavaj, har sett att Pikeaur har en grymt snygg!
 
Jag har även varit nyfiken på märker K9, kanske många som är? Men nu tog jag tag i saken och köpte hem deras pälsglans, nu blir det att testa och se hur denna funkar.

Den senaste tiden

 
Vad tiden går fort, och här ekar det tomt.
Ska försöka ändra på det, men inte alltid lättare sagt än gjort. Men men. En början har jag nu med detta inlägg.
Stallmässigt har Corona blivit skodd, fått all päls bortrakad och vi har hunnit med träningar, tävlingar och en hel del annat roligt!
Tävlingarnas resultat kommer att publiceras allt eftersom, men med ny dator och alla program inte är färdiga och på plats kan jag än så länge inte göra några filmer. Jobbar på det!
 
Jag har även varit borta och provjobbat i ett stall, men det blev tyvärr inget med just det stallet, så jag letar vidare! Någon gång ska det väl hända. Och varför letar jag hästjobb? Jo, jag och E har flyttat ifrån varandra, så nu är väl det officiellt oxå. Eller något. Så mitt liv är aningens upp och ner, men jag försöker att vända det rätt.
 
Så jag hoppas kunna slänga in lite mera inlägg här, så att ni får vara med i vardagen igen. Ser att det är några tappra läsare kvar, håll ut, det kommer!

Så mycket vill ha känsla

 
 
Hur snygg hade inte Corona blivit i detta set? Som jag suktar, att få klä upp Corona i en så snygg färg och sedan matcha med en funktionell tröja till mig och en snygg jacka ovanpå när kylan tränger på allt mer. Detta kanske är vad jag ska önska mig i julklapp, så för er mina släktingar som läser min blogg, här har ni min önskelista, kom överrens om vem som köper vad! Hahah.
 
Annars ska jag nog känna och klämma under Stockholm Int Horse show i november, då jag åker dit på torsdagen och ser terrängen! Har jag tur kanske dom har bra priser på mässan?
 
Allt finns att köpa på Equestrian Stockholm! In och kika!

RSS 2.0