Att bidra till utbildning

Sitter i ett rum på akademiska sjukhuset, infektionsavdelningen. Har precis blivit grundligt undersökt av läkarstudenter, i väntan på läkare och ett svar på vad som finns på mina ben. Har nämligen fått konstiga utslag som ingen tycks känna till.


Tillbaka till studenterna,det känns bra att få bidra till utbildning och jag tackar aldrig nej till att bli undersökt!


MedinDressage @ sociala medier

 
Nu är det dags att ni går in på MedinDressageInstagram och Facebook och gilla!
För nu blir det uppdatering på annan nivå från stallets alla hörn!

Status om livet

 
Här händer det samma vanliga. Idag var det jobb på förmiddagen, för att sedan åka mot Rödje och 80 årsfirande av Siv, med middag och trevlig sällskap.
Annars fick jag för mig en onsdagskväll att baka chokladbollar, som tog slut typ dagen efter. Vädret pendlar och vi har typ alla årstider inom ett par dagar känns det som. Men för stunden runt -5 grader och is överallt då den fina snön som lagt sig töade bort en aning.
 
Mera träningar blir gjorde för J, och det händer saker för varje träning. Nu gäller det att sätta en annan typ av ridning och hålla fast vid den, inte gå tillbaka till gammal ridning och det blir pannkaka av allt. Mycket att hålla reda på!
 
I stallet så har vi bytt lite hästar här och var, ännu en har åkt, för att bytas mot en ny liten bäbishäst som ska ridas in. Och fina Melwin åkte tillbaka till sin ägare och vi fick en box mindre att mocka för en dag eller så. Nya är alltid på väg in, känns det som. Har inte koll på vilka och när dom kommer kan man säga. Men jag har koll på hästarna som står i stallet i alla fall! Huvudsaken kan jag tycka. Haha. Men det är spännande med nya söta och trevliga individer att lära känna och få arbeta med. Så det blir bra i slutändan!
 
Lilla sötgrodan på bilden är jag faster till, Liam 3 månader gammal. Sötare får man leta länge efter!

Så mycket att lära

 
Här har det ekat tomt ett tag ser jag. Men det händer så mycket runt mig att det inte finns så mycket tid över för dator och att sitta still en längre stund är inget jag gör nu för tiden.
Nyåret var lugn, Johanna var här och arbetade med mig, vi gjorde pannkakslunch med glass, fläskfilé med potatisgratäng och annat roligt innan hon åkte hemåt för ett riktigt firande medan jag gick igenom duschen och satte mig framför tvn. Alltså var jag ensam hemma, men fick rycka ut för lite skjuts på natten som resulterade i alldeles för lite sömn och jobb dagen efter. Haha! Roligt hade jag.
 
Annars då? Jo i stallet rullar det på, mera träning med mitt hjärta, det går sakta åt rätt håll. Alltså en aningen kämpig period som ska gås igenom innan vi kan göra allt på riktigt. Så några tävlingar är ännu inte planerade, men det kommer.
 
Efter ett par dagar med att jobba själv fick man allt ta i lite extra, typ som att lära sig och välta halmblar själv. Haha, det går med dom som inte är så tunga. Annars har Frasse mördat ännu ett täcke, som numera är ofodrat så att säga. Jäger visar att han är en aningen klantig genom att nu behöva skydd överallt för att inte få en massa små sår. Och vi har bytt ut Tequila mot Amazon och Kill Bill. Ekvationen gick inte riktigt ihop där, men nu blev det två 3-åringar till i stallet. Och mera rotationer kommer det att bli i stallet, mycket händer just nu och det ska bli så roligt att följa!

RSS 2.0