Materiell lycka!

 
Finner inga ord, den är här. Min nya Nikon D750! Det är en obeskrivlig känsla att hålla en kamera i handen igen. Och jag har hunnit testa den lite smått i ridhuset, säger bara en sak. W-O-W!

En update från stallet!

 
I stallet rullar allt på, som ni kan se via bilderna så har jag hångel med Clever, blir less på Jazze som rullat sig i blötleran och har mysiga uteritter med goa stallkamrater!
Alltså har jag inte mycket o klaga på! Det är mycket som händer i stallet, och mera kommer att ske. Det närmar sig med unghästclinics, hingstvisningar och tävlingar. Allt det dära spännande och roliga med jobbet!
 
Antalet hästar pendlar, men för stunden har vi 12 hästar i stallet, i varierande åldrar och utbildningsnivåer. Nya hästar står ständigt i kö och det kommer och går ett par stycken, när de känns färdiga och klara för sin uppgift. Man får verkligen lära känna nya trevliga individer.

Dopdagen för Liam

 
Gårdagen spenderades med släkt och vänner, älskade söta brorsonen Liam döptes. Själva cermonin ägde rum i Lövsta kyrka för att sedan åka till Försäters församlingshem för smörgåstårta och fika med presentöppning. Många fina presenter var det Liam fick, den lilla söta som allt kretsade runt.
 
Supergod smörgåstårta och tårtan var så fint dekorerad med små barnfötter och hans namn.
Det som fattades var en kamera, för att kunna föreviga detta underbara ögonblick. Men den är nu beställd och ska förhoppningsvis komma denna vecka! #Lycka!

Resultat Lurbo RK

 
Idag har årets första start gjorts! Det kändes bra inför starten redan i veckan och jag har fått en massa hjälp av J!
 
MSV C:1 - 63,19%
En fantastiskt bra känsla på framridningen, hade henne på rätt ställe så att säga. Kändes så roligt att vara på tävling! Väl inne på banan så spände Corona till och jag blev aningen för hård i handen, som jag upptäckte alldeles för sent, nästan hela programmet han ridas innan jag rättade mitt misstag och det flöt på bättre. Hade en del missar, båda enkla bytena var dåliga. Haha. men i stället hade vi bra på travlängningarna och förvända galoppen. Mycket nöjd med dagen och det känns lovande inför kommande starter.
Nu får vi bara forsätta att träna, träna och träna!

RSS 2.0