Äntligen shopping!

 
Under tiden jag inte hade häst, la jag ofantligt mycket pengar på onödiga kläder, prylar och andra saker som inte behövdes. Så nu har jag välfyllda garderober och byråar!
Så lyckan att äntligen få börja handla saker till min lilla fyrbenta älskling?! Helt obeskrivligt.
En ny lädergrimma, från snygga SD Design har inhandlats, valde en helt svart i slutändan efter mycket velande. Ett litet smycke från Deisgn by Kiiwi, med Qiras namn på, blev pricken över i:et.
 
Nu har jag snöat in på ett såå snyggt pannband, som bara måste bli mitt. Men det får vänta lite till, då Qira inte ens har provat det här med träns än. Har så många snygga saker jag vill inhandla, men man får allt hålla hårt i plånboken nu när man har någon att handla till. Wiho!

Med huset fullt av katter

 
Fräsen och Gråben är dom stiliga modellerna. Min mammas katter, två av tre.

En liten flytt till nytt

 
Idag var dagen kommen, då Qira fått flytta till ny fin hage och trevliga hästar. Det känns såå skönt! Att allt äntligen är klart, för denna stress att inte veta vart man ska flytta sin ögonsten, där hon ska ha det bäst. Men mitt val känns så troligt bra och hon kommer att bli så väl omhändertagen och ses som en princessa!
 
I denna hage går även en av Qiras gamla kompisar, nämligen Fideli från samma bete som hon stått på sen jag köpte henne. Så det mötet var snabbt avklarat. Ett till sto och en valack står även i hagen, för att ge kärlek, uppfostran och bus i en härlig kombination!
 
Nu är det bara att invänta till hösten -19 då hon ska få flytta hem till mig, men jag ser fram emot en spännande vinter, full med nya lärdomar och nya bekanstskaper, att bättra på våran relation till varandra och få ha det sådär buskul tillsammans på nya äventyr!

RSS 2.0