Täby Ryttarsällskap

Nikon D750 + Tamron 70-200/2,8 G2
 
Söndagen blev det ännu en tripp till Täby RS, men denna gång för en regional ponnydressyr. Många fina ekipage och uppvisningar!

Täby Ryttarsällskap

Nikon D750 + Tamron 70-200/2,8 G2
 
Lördagen den 24 februari bjöd på fina ritter i Täby RS ridhus, en regional dressyrtävling för häst blev fotad och alla bilder finns i Equipe webshop!

Hur livet fortgår

 
I två veckor har jag varit sjukskriven, på tisdag är det äntligen dags att gå tillbaka till jobbet. Längtar!
När man i 1,5 vecka har varit sängliggandes för att sedan faktiskt känna sig bättre men ändå ska ta det lugnt. Då får man abstinens. Med tanke på hur många timmar jag snittat på jobb senste månaderna så är inlåst hemma inte det roligaste alternativet. Så fram med de nyköpta ridskorna och lek med kameran. Bakade misslyckade muffins, rengjort ugnen ordentligt och kollat när pojkvännen lagat mat. Hur mycket kan man göra när man är hemma? Jo, kolla klart på en serie, orkar inte börja på en ny, läst ett par hundra sidor i en bok och sedan har datorn och bildjobb fått stå för resten av tiden.
När de nya bilderna tagit slut och ligger fint på hårddisken, då har man gått in på gamla bilder och fixat med dom i stället. Haha.
 
Men nu är det dags att börja göra saker igen, i lördags var det Högbo Ridklubb som fick sig ett besök och ett par hundra bilder följde med mig hem. På söndagen vaknar man innan klockan ringer, fett ovärt. Men inser att man hinner till Märsta för att se en vän tävla. Kvar blev man där ett par timmar oxå.
Måndag kommer att bjuda på fotografering av en väns gymnasiearbete, ska bli spännande att göra! Tisdag är det dags för jobb igen och så fortsätter det. På lördag blev det däremot en fotografering med kusin, och söndag spenderar jag eventuellt på Täby Ryttarcenter med fina dressyrponnysar framför kameran. Det återstår o se om jag tar mig dit.
 
Och jag saknar att blogga, det gör man när arkivet är bara några klick bort och man får lite feeling o börjar kolla runt i det. Inser hur mycket man sparade och förevigade för bara nåt år sedan och försöker förstå vart allt gick snett och man slutade. Kanske att jag kan börja skriva lite mera med tiden, inte direkt att jag lever under tidspress när vardagen endast består av jobb.

Ett besök på hästtävling

Nikon D750 + Tamron 70-200/2,8 G2
 
När man vaknar innan klockan ringer på morgonen, och bara ligger kvar o funderar på vad man ska hitta på. Kikar in på Equipe och ser hur långt tävlingen har kommit på Märsta Ridklubb, visar sig att Tove ska starta och att jag har tid på mig att ta mig dit. Pojkvännen sover vidare och jag styr bilen mot ridklubben.
Att se massor av hästar överallt, lätt snöfall med solen som skymtar bakom molnen och ett fantastiskt ridhus att fotografera i. Kan inte bli bättre! Treligt folk man känner på plats och man kan sitta på läktaren och se fina hästar samtidigt som man snackar en massa skit. Så trevligt! Väl spenderade timmar på en kall ridhusläkatare!
 
Och såklart får ni några bilder på Tove och Ligist som hoppade en 120 cm med ett retligt nedslag.

Högbo Ridklubb

Nikon D750 + Tamron 70-200/2,8 G2
 
Lördagen spenderades på Högbo Ridklubb där de hade en lokal och regional ponnyhoppning. Många otroligt fina bilder följde med mig hem och alla bilder finns på Equipe Webshop för köp!

En clinic

Nikon D750 + Tamron 70-200/2,8 G2
 
En clinic som reds i maj 2017. Snubblade över bilderna när jag fixar med hemsidan, bortglömda. Tyvärr.
Jag får inte använda bilderna på mina sociala medier, blogg är ingen social media, för er okunniga. Så detta kommer bli enda gången ni får se dessa bilder. Och det smärtar mig att jag inte får använda dom, för vissa är bara helt fantastiska, och jag tror att vissa kan vara några av de bästa bilderna jag har tagit.
Ni får njuta av att se Jonathan och hingsten Clever Hill Q 1222, för mer än detta får jag inte använda bilderna till. Nästan att man ångrar att man fotade dom när man inte får visa upp bilderna..

RSS 2.0