Med glimten i ögat

 
Att jag fick äran att köpa denna tjej, en sådan otrolig tur jag har som fått förtroendet att förvalta denna tjej. Hon får hjärtat att slå extra volter och ibland får hon mig att tappa andan. Min vackra, fina, otroliga Qira, vad vi ska ha roligt i framtiden. Och jag har faktiskt ägt denna tjej i hela 5 månader, tiden går fort, bara springer iväg. En annan tänker på vem som kan följa med och hjälpa till på 3-årtestet, men kanske kan hejda dom tankarna lite, ska börja med att rida in henne. Haha.
 
Men denna helg är lite jobbigt, när man går in på Instagram och får se hur Sweden International Horse Show på Friends Arena har dragit igång. JAG. VILL. OCKSÅ. Detta blir första året på väldigt många år som jag inte kommer att åka, som student med häst, går det inte ihop sig med allt man vill alla gånger, istället black friday shoppade jag både till mig och Qira... Men det är en annan sak. Haha. Jag får helt enkelt uthärda att inte befinna mig på Friends under en helt ledig helg. Styr bilen mot stallet och Qira i stället, det kompenserar upp allt!

Du tar andan ur mig

 
Din skönhet gör att jag glömmer hur andningen fungerar. Så fruktansvärt vacker.
Nu har kylan tagit sitt grepp runt om oss, -10 grader gick det till på en natt. Fort går det ibland. Qira har rustat upp ordentligt för vintern och ser numera ut som ett murveldjur, mer än en häst. Kylan är inget problem för den lilla tjejen som har både päls och lite fett på kroppen, aka mage. Haha, hon har blivit så tjock, min söta lilla flicka. Men hon får så gärna vara det, bara bra i vårat kyliga Sverige. 
 
Under denna fredag med alla black friday erbjudanden har jag klickat hem en liner till den kallare delen av vintern, så Qira inte ska frysa. Men än så länge klarar hon sig utan. Har även beställt hem ny pälsglans, en mössa och ett skärp, bilder får ni sen om allt stannar kvar hemma. Ibland bara älskar jag rea, men det suger att jag inte kan köpa hem träns och annat rolig, livet med en 1 årig häst och studier går inte alltid ihop med vad jag skulle vilja ha till Qiras garderob så att säga. Någon som vill sponsra? Haha.

X-Quse Me

Nikon D750 + Tamron 70-200/2,8 G2
 
En klantig människa snubblar på sina egna fötter på väg mot ridbanan, reaktionen från hästarna är fly. Jahapp. Så smidigt gick det, ett par tusen varv galopperade de tre flickorna runt i hagen och jag kunde stå i mitten och få ett gäng bilder, inte så illa alltså. Haha. 
En massa mys och borstning av all vinterpäls som frodas på den lilla flickan, vilket då tar lite tid, haha. 

En jobbig vecka

 
En dålig vecka har passerat, snart iaf. Och i morgon ska jag få åka till min älskade lilla häst igen, längtar! Vi har kommit till stadiet där man inte ska gå ut i hagen, vad nu det kommer ifrån. Men det är bara att träna bort sånna dumheter. Annars har vi påbörjat det här med longering, men en smart häst som jag har, tar det inte lång tid innan hon förstår. Än så länge är vi på bebisstadiet med skritt, bråttom är det sista jag har. Med denna underbara individ så kommer allt bli enkelt och roligt! Mera busig träning så kommer snart det mesta falla på plats.
 
Och denna vecka har jag fått inse hur mycket denna varelse betyder och får mig på fötter igen, fanstastiska Qira! Du behöver bara finnas för att jag ska orka lite till. Men jag behöver min energiboost av att få träffa dig, smeka din lena mule, borsta igenom din långa man och mysa med ditt huvud i min famn, du ger mig mer än du tror.

Snön försvann lika fort som den kom

 

RSS 2.0