Stallet.


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Stallet. Hur härligt är inte det! Hur underbart är det inte att komma till stallet. Helt sinnes. Så idag har jag varit i stallet och ridit en mystur på Filuren. Efter en massa ryktning för att bli av med vinterpälsen blev det att sadla och dra på sig stövlarna och hjälmen. Så underbart! Skrittade en kortare runda och han skrittade mestadels av tiden. Wow. Det har nog aldrig hänt när jag suttit på honom tidigare (; Haha.
Pysslade med en massa i stallet som att vika täcken och plocka undan i min hörna, göra lite plats så att säga. Lite ändringar och funderingar. Planer och som jag ska göra och inte. Så nu blir det att skriva ner i mitt anteckningsblock allt som ska göras.
Men en sak är säker, det är helt j*vla underbart att kliva in i stallet ridklädd och känna lukten av häst. Helt sinnesjukt underbart.

Massvis av Oriflame

 
Efter vår fjällenresa så låg en påse med oriflame-produkter och väntade på mig hemma hos mamma. Även andra paket som min HV Polo väst (; I denna påse fick en dag- och nattkräm plats, ett lipgloss med jordgubbssmak! En facemist och 2 läppstift, varav den ena är en läppenna och läppstift i samma.
 
 
I min andra påse som jag fick igår fanns detta. En rengöring, handkräm och duschtvål med persikalukt. Mums! Sedan en Tender Care med lukt av kokos, ännu en i samlingen (; En läppenna och en ögonpenna blev det med.
 
Så nu när jag har en massa nytt smink jag inte hunnit prova så vill jag bara sminka gärnet. Men först ska jag byta tvättmaskin och baka lite. Sedan blir det sminka av!
 
 
Mina Tender Care, från vänster, mellanbrun caramell, ljusbrun almond, mörkbrun coconut, vinröd cherry och ljusrosa protecting balm. Älskar alla! Används flitigt varje dag, speciellt till läppar. Men kan användas överallt där man är torr. Perfekt att ha i badrumsskåpet alltså! Fast mina står framme och visar upp sig å en fin rad (;

Tävlingsfotograf på följande

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Jag har mina samarbeten med klubbar och jag har en relativt bra tävlingsplanering för våren och sommaren. Så jag tänkte berätta för er vilka tävlingar jag kommer att besöka så länge inget jobb eller sjukdom hindrar mig.
Det är alltså tävlingar där jag vet att jag ska till som kommer att skrivas i listan, flera tävlingar kommer eftersom jag pratar med tävlingsledaren ang just den tävlingen. Inväntar svar från 2 klubbar tex.
Ska ni tävla på någon av dessa ställen?
 
6-7 april - Björklige Ryttarförening
12 & 14 april - Högbo Ridklubb
(21 april - Jälla Hästsportförening)
 
4-5 maj - Tierps Ryttarklubb
9-12 maj - Högbo Ridklubb
24-26 maj - Tierps Ryttarklubb
 
15-18 augusti - Tierps Ryttarklubb
24-25 augusti - Uppsala Dressyrsällskap
 
21-22 september - Tierps Ryttarklubb
 
12-13 oktober - Högbo Ridklubb
 
9-10 november - Högbo Ridklubb

HV Polo Vana

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Efter en massa letande, kollande och funderanade har jag nu fått tag i min älskade väst. Den är så grymt snygg. Har redan hunnit med att inviga den, nämligen till jobbet igår. Älskar den!
Det är en HV Polo modell Vana, i röd som syns på bilderna (; Den kommer att användas till vardags hade jag tänkt och förhoppningsvis välanvänd. Tror att jag tar den nu när jag ska hem till mamma en sväng innan jobbet. Mmh!

En liten längtan

Går det verkligen att längta så sjuktligt mycket på något? Att längta ihjäl sig. Att hoppas allt går vägen och att jag lyckas. Jag jobbar arslet av mig, tar alla pass jag kan, kommer antagligen jobba dubbelt vissa dagar för att lyckas. Men ingenting är omöjligt. Jag ska lyckas. Jag ska klara av detta. Inväntar lönen och sparar allt som det bara går. Inga mera onödiga utgifter. Det är bara att spara, för snart har jag lyckats. Snart.

Hejsvejs!

 
Hemma från fjällen, både skönt och tråkigt.
Nu är det söndag, och jag åker mot Uppsala och jobbar. Äntligen rullar jobben in!

Denna vecka

Ja, en kort sammanfattning av veckan i fjällen. Hade tänkt att blogga betydligt mera, men så blev det inte. Inga bilder har fotats heller för den delen. Så kan det vara.
Men vi har åkt massor av skoter, säkert mer än 50 mil. Vi åkte 2 dagar skidor, vi har frysit rumpan och tårna så dom har ramlat av, haft sönder en lift i skidbacken, krockat en skoter i ett träd, bott med en gnällande människa i en hel vecka, sovit, lagat mat, ätit massor av mat, åkt till 2 toppstugor kanske fler, grillat korv, varit sugen på hamburgare, solat, fått hjärnan bortplåst, blivit utan bil då den är trasig och står i Östersund, 20 mil härifrån. Jo men visst, livet leker och veckan har varit okej (;
Vi har lyckats med mycket! Både bra och dåligt, men nu är det bara fredag kvar, sedan lördag hemfärd. Naajs!

Mot fjällen

Nikon Coolpix s3300
 
I bilen på väg mot Tänndalen, älsklingen gick upp vid 6 i morse för att hinna göra allt. En annan hade huvudvärk. Jippie. 7.30 var vi inpackade i en och samma bil, 4 pers, packningen och skotrarna. Wow att vi fick plats. Färdkosten är klar och det blev godis, vindruvor och äpplen. Datorn är med, så jag och älsklingen har hunnit kolla sista avsnittet av farmen, jag kollat The Vampire Diaries, musiken har gått på högvarv och gud vet vad allt som har hänt på den datorn.
Sovit har vi även hunnit med än så länge.
Och jag måste säga att det är grymt skönt med mobilt bredband dessa gångerna! Nu är det tankning av skotrar och snart far vi vidare. Ska stanna och äta någonstans och sedan förhoppningsvis vara framme om någon timme :)

Citronmuffins

Nikon Coolpix s3300
 
När man hittar på supersöta muffinsformar på IKEA och fråga killen vad för smak han vill ha. Då blir det citronmuffins i söta formar! Wiie. Smeten var asgod, så jag hoppas att de är lika goda nygräddade (;

Till stallet, hästen och mig

Under Högbotävlingarna i helgen blev det även ett köp utav denna snygga fleecejacka från Charlies. Hittade den nämligen på HästNet för ett bra pris som visade sig finnas i Sandviken (som Högbo RK ligger i). Så vi bestämde träff och jag fick köpa den underbara tröjan! Bland de bästa köpen på länge.

En röd grimma, ett viktband och ett par Pikeaur beigea helskodda ridbyxor har budatshem från Tradera. Riktiga fyndpriser! Speciellt ridbyxorna som ingen visste var av märket Pikeaur, så när jag öppnade paketet och det visade sig vara ett par märkesridbyxor jag köpt för 46 kr så blir man förvånad (; Sitter asbra och är supersköna!

Blått och vitt schabrak, tyvärr har de fläckar på andra sidan som ska försökas tas bort. Har däremot inte haft tid än så dom är kvar.

Rött och vitt schabrak som fyndades billigt via HästNet, snyggt och ska matchas med röda benlindor.

Var inte tänkt att jag skulle köpa detta, men priset var så otroligt billigt och det är ju så snyggt!

Ett handtag till min röda grep i stallet som är trasigt, sedan blev det även 2 st nummerlappar fast jag bad om en. Jag tror att sakerna kommer från nedlagd butik då det var massor av saker som såldes och det var sjuukt billigt.
 
De senaste inköpen, vilket innebär den senaste månaden eller nåt sånt.

Jobb!

Åker iväg för en hel dags jobb, älska!

Gina Tricot

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Har inte handlat till mig själv på länge, inte byxor och kläder som inte är hästrelaterat. Så nu budade jag hem dessa underbara byxor som jag redan har spräckt ett par av. De älskade Elly coated zip jeans från Gina Tricot! Och eftersom de är köpte från Tradera även billigare än nypriset. Så nööjd! Äntligen kan jag ha jeans på fest och utgångar igen. Har inte haft några snygga och som sitter bra tills nu igen, hräligt!
Får se om det blir så mycket emra shopping, min minneslista på Tradera ekar tomt. Spara en massa nu för att kunna ta hem min älskade häst.

Bloggtävling!

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Björklinge RF

Har fått klartecken, jag kommer att stå på Björklinge RFs regionala meeting den 6-7 april och fotografera.
Det är redan nu många startande, så passa på då det är begränsat med platser.
 
Någon av mina läsare som ska tävla då? Och vilka klasser? :)

Egentid i stallet

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Har varit i stallet idag, och det var... helt jävla underbart!
Tog med mig mina senaste inköp, som kommer på bild senare när jag känner för det.
Snyggade till i ryktlådan så den fick sig en tvätt och nya fina borstar. Skönt att det är klart.
Fotade även alla mina schabrak, så dom ska väl även komma i ett inlägg, både tävlings- och träningsschabraken hamnade framför linsen.
Jag tog tid och städade lite bland mina saker, dagdrömde, längtade, läste tavlan 50 ggr och kollade in vart nya hästen ska stå när den kommer, inte min. Jag längtar så grymt mycket, tills den dära hästen väl står i min box. Spånbalarna står där inne och väntar på att få fylla boxen med nytt fräscht spån. Men det börjar kännas att det kan bli snart. Har en häst på g, och jobb flyter på bra. Så nu gäller det att jobba arslet av mig så står snart min egna häst i stallet. Längtar.

Historia och kommande

Jobb igår, jobb idag och nästa vecka börjar jag en introduktion till ett jobb. Så grejt!
 
Har fotat tävlingar hela helgen på Högbo, regional och nationell stor häst och alla bilder finns uppe i Equipe, bara att kika in och se alla bilder. Fotade tyvärr inte alla klasser då det var 350 starter 2 av dagarna som är för mycket för att kroppen ska orka med (;
 
Jag åker till fjällen om mindre än 2 veckor, mysigt! Bloggning ska det förhoppningsvis bli då jag antar att vi tar med dator och internet. Japp japp! Åka en massa skoter och skidor.
 
Jag har fått hem en massa saker i brevlådan, allt ska fotas och fixas i ordning med så ska ni få se allt senare. När det blir en ledig dag så ska jag ta mig till stallet och mysa med hästarna.
 
Och nu är det dags att göra mig i ordning för att åka till jobbet! Wiho!

Högbo Ridklubb

Fortsätter på detta meeting med ännu en dag på Högbo RK och deras regionala och
nationella hopptävling för stor häst.
Fotade gårdagens 2 första klasser, ej 120 och 130. Men kommer att fota resterande dagars alla startande!

RSS 2.0