Oriflame, igen

 
Igår efter att mamma slutat jobb så hämtade hon upp mig för att åka till Västerås. Som ni kanske vet är min mamma gruppledare inom Oriflame och har sålt det ett antal år.
I år är det 45 års jubileum, så nu var vi till Västerås ännu en gång för att fira lite till inom vårt distrikt.
Och inte nog med att vi åkte dit, så sprang mamma till scen var och varannan minut (; Nej men 2 ggr var hon upp och fick ta emot pris. Hon var 3e bästa på att rekrytera nya konsulenter, blommor och lyckta fick hon med sig då. Sedan var det inte nog där, utan hon var 2a bästa i distriktet från 1 jan, att sälja för mest. det är inte illa. Då blev det mera blommor och ett våffeljärn.
Mammas regionschef var så glad att vi var där att det blev kaffemuggar av henne och nya katalogerna. Sist men inte minst, så fick alla som var där en varsin goodiebag. Så jag lovar er att vi släpade på saker hem (;
 
På bilden över så ser ni min mamma, roligt nog lyckades dom få in ett "h" i Tove, kul. Haha.
När vi väl skulle åka hem så var det bara att börja kånka, och det var knappt att vi hittade på bilen. Ja, vilken resa!
 

Det som fanns i goodiebagen, en honungscreme och body lotion. Cremen ska man ha i badkaret, och tyvärr har vi inget, så tänkte ge det till killens mamma :) Även en mascara fanns i! Tyvärr inte min typ av borste, men får väl prova.


Ljuslyktan som mamma vann, den står just nu breve tvbänken, får se vart den hamnar till slut. Men hade tänkt att ha lite stenar i botten, och vatten. Och så ett fins ljus längst upp, kanske lägga lite stenar där med och ha små värmeljus. Inget bestämt (;
 

Slänger även in 2 bilder från Oriflame Eventet i Globen :)

Dränkta katter

Nikon Coolpix s3300
 
Jag har sovit lite halvtaskigt i natt, pga att det regnat större delen av natten och då smattrar det bra på vårt snedfönster i sovrummet. Så i morse ringde Vickan och sa att hon tagit in hästarna, som alla såg ut som dränkta katter. Mysigt.
Inget täcke behövdes iaf, han frös in och det är ändå 15+ ute. Men om det inte slutar regna så få¨r han ha täcke på sig sen när dom går ut igen.
Det är ganska så skönt att kunna ta in och ut hästarna som man vill, det är 3 hästar i stallet, snart bara 2. Och vi har bra kontakt med varandra och ofta så tänker vi lika. Skönt! :)

Stövelproblem

 
Som ni kanske vet är jag ute efter att köpa nya stövlar, och jag har alltid gillat krokodil-mönstrade stövlarna som kom för något år sedan. Nu när jag är i luven på att köpa nya, så har jag för det första turen att det typ är rea på stövlarna lite här och var. Men jag har desto svårare att välja vilken jag vill ha. Pioneer eller Mountain Horse?
 
Pioneerna är mycket blankare och häftigare på det sättet - enligt bilden. Men jag tycker att MHs stövlar är snyggare då de har snörning i fram. Men jag vill ha de blanka oxå. Så det blev ett litet problem. Antingen Pioneer för att de är blanka eller MH för att de har snörningen. Gaaah.
 
Ska ta och fråga lite päron om någon kan sponsra med ett par stövlar? (; De kostar ändå 6 lax i orginalpris! Galet dyrt. Men nu är de som sagt nedsatta, och kostar ganska så lika.

Lite stalltid

Var upp till stallet en stund. Myste med hästarna, testade lite saker på Bello, fotade de. Fyllde på vatten i hagen, kommit fram till att något gräver sig in i sadelkammaren, satte på flughuvan och var allmänt i stallet och pysslade (;
 
En mysig Bello hade jag idag, söta myshästen!
Han vaccinerades igår, så han vilade idag och får ta det lugnt i några dagar framåt. Men däremot måste jag rida honom, men inte ansträngande. Han blir knäpp om han får vila för länge denna söthästen. Så ska iaf röra lite på honom på fredag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gott och blandat


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Dagen har börjat med en sväng ner till tvättstugan. Har redan hunnit med att köra typ 4 maskiner tvätt. Mysigt...
Sedan har tvn stått på hela morgonen, jag har rullat massa chokladbollar, fast jag gjorde smeten igår. Har även gått och plockat i lägenheten. Läst tidningen och allt annat.
 
Nu sitter jag hos mamma för att ta mig till stallet, kameran följer med för att få lite bilder på blandade saker. Fick även hem en sak idag, så den ska testas!

Dressyrträning

Foto: Nellie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Idag var det dags att prova nästa tränare, däremot väldigt mycket närmare, nämligen i Upplanda, 5 min bilväg dit.
Tränaren idag heter Mia, och jag gillar henne. Dagens fukos blev just grunden, så struntade i formen och började med att få med mig bogarna. Han har svårare i vänster varv, för han är lite fast och stel i vänsterbogen. Efter många övningar på volter och fyrkantsspåret så släppte han till riktigt bra. Fick en riktigt wow-känsla när jag red på volt och ökade o minskade volten. Han var så fruktansvärt med mig och VILLE! Han blev en aning trött på slutet så fick kämpa lite extra då, men han har blivit så fin min lilla häst!
 
Riktigt lyckorus nu, han kan verkligen det här. Det gäller bara att plocka fram det hos honom :)
Ska verkligen fortsätta att träna flera gånger för Mia. Det jag och Bello behöver träna på är just grunderna, och det var Mia väldigt bra på. Så kul! :)

En trevlig häst

Foto: Nellie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Dagens ridpass blev ett lugnt, han har fått ta det lite lugnt nu mellan träningarna. Red han i hoppsadeln och på hacket. Han kändes mycket enklare att rida än innan träningen i söndag. Helt sinnes hur min ridning och hans inställning har ändrats på en enda träning. Så nu hoppas jag att det bara blir bättre ju mera vi tränar!
 
Han gjorde fina galoppfattningar efter ett tag, han blir helt plötsligt helt okunnig. Han är lite knasig ibland min sötnos :)

Hunnit med en del

Nikon Coolpix s3300
 
En bild fotad vid stugan i sommras.
Gick upp vid 8 i morse, insåg att ICA öppnade 9 och att jag inte kunde äta frukost innan. Så plockade ihop allt som skulle ner till återvinningen och cyklade ner strax efter 9. Slängde paket på posten samtidigt. Handlade lite som behövdes till frukost och cyklade sen hem igen.
Hämtade tidningen hos mormor på en gång (;
Fixade och donade hemma, mormor ringer och vi åker mot Tierp runt 11 tiden. Apoteket och äta på T&Ps. Och nu är jag hemmaför att snart ta mig till stallet. Har även ringt ett samtal så i morgon blir det dressyrträning igen! Wiie!
 
Idag blir det en uteritt för Bello och gå igenom det grunderna ännu mera. Lugnt och fint. I like it :)

Träning på TiRK

Foto: Sofie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Jag har faktiskt inte berättat att jag var på dressyrträning igår. Och nog blev vi en aning klokare. Efter en massa fighter med hästen så lyssnade han bra, och blev kanonfin. Men då kom nästa svårighet att han "inte kunde" resten av alla grunder som han alltid kan. Knasiga häst.
Men vi har träning snart igen, så vi taggar om till onsdag. Jag har massor att träna på och känner mig extra taggad att ta tag i det här!
Det filmades en del under träningen, får se om jag trasslar ihop något så ni får se.

Bälinge Ryttarförening

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Nu finns alla bilder uppe i arkivet, bara att kolla!
---> http://splachphoto.webs.com <---

Bälinge RF

Drar än en gång iväg till Bälinge, lite mera ponnyhoppning.
Tyvärr blir det nog inte alla klasser idag, beror på hur hästen ser ut nu när jag ska en snabbis till stallet.


Trasiga skit

 
Jäkla skit. Kan inte komma i sämre tid än nu. Jag har inga planer på att köpa nya chaps, jag vill ha ett par stövlar. Och så tar mina chaps och går sönder(!!!), t o m så att båda är helt slut. Han väl inte velat inse det tidigare, men det var jobbigt. Fy tusan, den kostnaden var jag inte beredd på...
Men får väl kolla upp hur mycket mina drömstövlar kostar, som är så gryyymt snygga! Så är det väl bara att börja spara.

Bälinge RF

 
Då är man redo för en dags tävlingar,denna gång på Bälinge Ryttarförenings lokala ponnyhoppning!

Kräftskiva

 
Redo! Inväntar bara killen och khan ska bli klar så åker vi sedan till Salberget för att umgås med killens släkt och äta kräftor. Hoppas dom har annat att äta än dom röda små djuren, själv är jag ingen kräftälskare (;
 
Min outfit blev jeans, linne och topp från Gina Tricot.

Knasig kille

Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8
 
Dagen började med att hästen sparkade mig.
När Bello är pigg - när han vilat för mycket eller inte ridits igenom tillräckligt - så blir han helt knäpp och pigg. Så han står alltid och sparkar med frambenen i stallgången, och självklart lyckades han sparka till mig när jag pratade med Vickan.
Vickans häst Filur har varit halt i några veckor och har otäcka sår på nosryggen, så veterinären var ut och kollade det. Så vi var i stallet samtidigt.
Och han gav sig inte den dära Bello, utan fortsatte att sparka hej vilt om sig. När jag såg att han började sparka mot mig så blev jag så jäkla förbannad. Sen stog han still. Knappt att han flyttade på sig när jag bad om det.
Så jag valde att ha dressyrspö och sporrar för att verkligen jobba honom. Och nog gav det resultat. Har nog aldrig varit med om att hästen har galopperat så sakta, någon hade juh nästan kunnat skritta brevid. GALET(!) så fin han blev. Och det var detta han ville, att jag skulle rida honom hårt.
 
Tro det eller ej, men jag har en extrem arbetsmyra till häst, han gillar absolut inte att vila i 2 dagar, en räcker (;

UNT

 
Det är smidigt med en mormor i samma hus, som låter en ta hem den lästa UNT tidningen. Både pappa och mormor har redan läst så nu är det sista som ska läsa :D Haha.
Senare planer av dagen är att ta mig till stallet, veterinären ska ut och kolla till Filur, så jag tänkte fråga lite om vaccination. Bello måste vaccineras snart om det ska bli någon tävling. Men det visar sig, får prata lite (;
Sist för dagen så ska vi åka på kräftskiva, mys!

Oriflame Event

 
Hann inte med att skriva ett sista inlägg innan jag åkte. Men berättar allt nu istället. Igår var jag till Stockholm och Globen, för att gå på Oriflame Event.Vi var 4 st som åkte, och det var mammaålder på alla utom jag, haha.
Det var ganska så tråkigt, med tanke på att de pratade engelska hela tiden, så blev det jobbigt att hänga med hela tiden. Och så var det så många berättelser om hur Oriflame hade förändrat deras liv hit och dit. Men det var lite musik och show korta stunder. Vi såg Loreen uppträda med Euphoria, mycket najs!
Men det stora som alla väntade på var faktiskt inte Loreen, utan Roxette! Ännu mera najs var att de spelade i nästan 40 minuter! Så kul att lyssna på dom.
 
Men innan allt var slut, ca 5,5 timmar senare så hade man väldigt ont i rumpan efter att h suttit så länge. Och det tog tid innan de försvann (;

Fyllt på

Har fyllt på med lite häst på bloppisen. Kolla in
 
---> http://lindaenarsson.blogg.se <---

Pigg men ändå seg

Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8
 
Igår var det en pigg herre som skulle rastas. Och dumt nog valde jag att prova rida med nya hacket. Nog var det kul sa Bello! Började men att bara känna på honom och hur han funkade med att ridas på hack. Förutom att han gjorde som jag sa ibland, så blev han väldigt starkt. Han gick att hållas, inte de men han tuffade mer än gärna på och gjorde lite som han själv ville. En sak är säker, rid inte på hack om han har vilat ett par dagar, det blir jobbigt för mig (;
 
Dagens ridpass var han bättre, men inte bra. Tanken var att trimma lite dressyr på åkern, och han började bra men han släppte aldrig. Han hade så mycket energi men jag lyckades inte få energin att komma till formen och trycket utan det blev mera framåt och han låg på. Traglade på med en massa övergångar, att korta honom för att få honom mera uppåt, men han släppte ändå inte till så mycket som jag hade hoppats. Men det kan inte gå bra alltid, han brukar vara så mycket uppåt och fin i formen annars, idag var ingen bra dag tyckte han. Så vi tar nya tag till nästa gång :)
 

Älvkarleby RK

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Alla bilder från Älvkarleby RKs lokala häst hoppning finns nu i arkivet!
Kolla in bilderna på hemsidan
 
---> www.splachphoto.webs.com <---

Älvkarleby RK

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Alla bilder från Älvkarleby RKs ponnytävling är nu uppe!
Kika in lite bilder på
 
---> www.splachphoto.webs.com <---

Inte direkt avundsjuk

 
För er som började skolan igår, kul! (; Hahah. Men jag ska igentligen inte säga så mycket. Jag ska tillbaka till skolbänken en termin till men jag har turen att börja i september. Så mitt lov är lite längre än erat (;
Jag kommer att gå en 7:de termin på gymnasiet pga strul med skolan.
Vilken klass har ni börjat? :)
 

Laddar upp

Sitter och rensar bland bilder, och laddar upp. Så jag har några timmar framöver som kommer
att sittas framför datorn. Bilderna från helgen är jag mycket nöjd med, kul!
 
Ponnytävlingens bilder kommer upp först, håll ut, de är på väg! :)

Helt slut

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
En lite äldre bild, som kanske tur är då tjockismagen inte syns lika bra nu (;
Och efter en hel dags tävling så cyklade jag upp till min lilla prins, som antagligen var glad att se en då han raskt gick mot en i hagen. Mysig häst det dära! Men något värre än en skrittur blev det inte. Och det blev grimma och kedja på det, så gick vi.
Träffade på lite söta hästar, stora, små och fölisar. Måste upp och fota dom någon dag! Även rådjur och katter stöttes på (;
 

Hinner inte

Sitter hos killens föräldrar, det har regnat hela natten och jag har sovit skit dåligt. Jippie.
Nu blir det tävling i Älvkarleby igen!

Älvkarleby Ridklubb

Idag kommer jag att befinna mig på ÄRK och fotografera alla ekipagen.
Förhoppningsvis får jag stå på banan ändå, annars står jag utanför.
Sist jag var där måste vart 2007 någon gång när jag själv tävlade C-ponnyn Elisa, de var ett tag sen (;
 
- Webbcameran strejkade, därav ingen bild -

Fota tävlingar

Nu när jag har blivit Equipe fotograf och vill komma ut på lite tävlingar har jag börjat planera tävlingskalendern. Har hittat lite tävlingar och ska försöka boka så många som möjligt så ingen annan fotograf hinner ta dom (;
Jag åker till ÄRK i morgon och fortsätter med Bälinge helgen efter.
 
De tävlingar som jag tänkt boka, än så länge
18-19/8 Älvkarleby RK
25-26/8 Bälinge RF
 
15-16/9 Tierps RK
23/9 Uppsala PK
28-30/9 Gävle RS
 
Är det så att någon av mina läsare ska tävla något under dessa helger? :)

Så fel det kan bli

Tanken var att ha klänning, sätter på mig en favorit, står och sminkar mig när man kollar ut genom fönstret och den dära fina solen helt plötslig var borta och det istället var gråa moln och ösregn...
 
Så det var bara att byta om, blev en blå topp till vita shorts. Kanske inte så mycket bättre men fryser nog inte lika mycket (;
 
Ikväll är det middag hos killens föräldrar, mysigt :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Träningsverk

Så jag slänger mig på soffan och kolla nåt avsnitt av The Vampire Diaries (;

Run, run!

 
Japp, nu har jag varit hurtig. Har sprungit! Vet inte riktigt hur långt det blev, men jag är helt slut!
Sprang i ca 30 min, hem för att göra 10 st situps - tror det blev flera - och sen gå igenom duschen. Kallt och skönt. Nu sitter jag med en ansiktsmask och inväntar killen. Idag ska vi göra klart sadelkammaren!

Stark polle

Foto: Sofie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Idag var killen min en stark och motstridig häst. Han skulle göra allt tvärtemot till en början. Såhär har jag faktiskt inte varit med om att han har varit, visst han har kunnat vara stark någon gång, men inte hela passet igenom.
Så jag fick börja med att kämpa mig igenom en häst som tänkte göra på sitt eget sätt. Men efter en massa övertalning och slit så lyckades jag få honom lite mera på mina noter, men lika stark som innan. Han slutade göra skänkelvikningar på volten, fatta fel galopp och tramsa. Hur mycket jag än överdrev galoppfattningarna så fattade han fel. När han gick i rätt galopp, så lät jag honom vara, travade av och skrittade länge innan vi var tillbaka till stallet.
Han kanske behöver ett litet break, så ska rida ut i morgon och så får han vila på lördag, kanske söndag med :)

Frukost

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Dagens frukost! Mums :) Gröten blev kanske itne den bästa, lättare att använda spisen än mikron, haha. Juice och en macka med leverpastej och ost. Mm!

Stigbygelpåsar

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
För någon dag sedan så kom mina efterlängtade stigbygelpåsar. Aldrig mera lera på sadeln, inga flera repor! Mycket smart tycker jag själv, köpte 2 par, till hopp och dressyrsadeln. Mina blev självklart röda med marinblå text, och det står enkelt "Linda" på dom, personligt.
 
Vill du oxå beställa ett par? Kolla in häääär :)

Mysiga skogen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Blev en uteritt idag, han har gått 2 st krävande pass tidigare dagar med mycket galoppjobb så tyckte att han skulle få lunka runt kravlöst i skogen idag. Och nog tyckte herren att det var ganska skönt. Mest skritt, travade på halvlånga tyglar - men hade kontroll - och så blev det galopp i uppförsbacken, som alltid (;
 
Men jag valde en annan väg tillbaka, red nämligen på vägen i stället för i skogen. Och vi blev nästan påkörda av en mamma som körde bilen full med små flickor som satte näsan mot rutan när dom såg oss.Haha! Som tur var körde hon inte superfort, Bello såg dom med och jag hade koll på honom. Så ingen skada skedd, men jag trodde verkligen inte att hon skulle väja ut för mig när hon närmade sig. Galna människor det finns...

Dagens ridoutfit

 
Min outfit för stallet ser ut såhär, tröja från New Yorker, ridbyxor från Ullared och strumpor köpta för ett par år sedan på Globen HS. Senare blir det hjälm från Lami-Cell, handskar, spö och skor från Hööks. Hästen får ha på sig ett grönt snyggt och otvättat schabrak från Hööks även det (;
 
För övrigt har bloggen blivit otroligt opersonlig. Skriver inlägg varje dag och försöker alltid med minst 2. Men det är juh inget intressant jag publicerar. Så nu blird de ändring på det! Kameran följer med till stallet, fick hem ett par goa snyggingar igår (;

Equipe Fotograf

Tro det eller ej, men jag är nu - äntligen - antagen som Equipe fotograf!
Allt blev klart igår och jag har redan hunnit boka in tävlingar som jag tänkt åka på.
Så nu finns jag även med som Equipe fotograf, mig hittar ni hääär (;

Nya planer

Nikon Coolpix s3300
 
Allting ändrades genom ett samtal, satt hemma hos mamma och pillade på datorn. Nu har jag hunnit med att cykla hem, byta tvätten i tvättmaskinen och satt på en ny, hängt upp tvätt. Och nu slänger jag i mig lite aprikoskräm med mjälk som fick vara i en stor temugg. Härligt!
 
Stallet nästa! För andra gången idag... Hah.

Vill du bli fotograferad?

 
Kontakta mig på [email protected] om det finns intresse!

Helt död

Fyllechaffis i natt, sovit väldigt få timmar. Men jag är vaken. Och det blir TiRK än en dag.

Mera Kråk

Nikon D300s + Nikkor 80-200/2,8
 
Nästan så man önskar att man stod där och fotade som de senaste 2 åren. Men ändå inte.
Ni får lite bilder från förra årets Kråkhopp, en mycket lyckad helg! :)

Nu igen

 
Full rulle, åker iväg mot Kråkhoppet och jobbar lite mellan 8-14 igen. Ses där! :)
Nästa helg är det ponnymeetinget, mig kommer ni nog inte att få se där, mera berättar jag senare.
För jag tänkte hitta på en annan roligare sak (;

Kråkhoppet

Nikon D300s + Nikkor 80-200/2,8
 
Igår startade årets Kråkhopp på Tierps Ryttarklubb. Idag var jag funktionär för första gången på 2-3 år. Riktigt kul faktistk! Att se alla tävlande hoppa fina rundor och inte tala om alla superfina hästar!
Man blri en aning svartis på de med hopphästar, önskar att jag kunde köpa en egen, och då skulle det vara satsning på just hoppningen. En dag, ska jag med tävla på Kråkhoppet, en dag (;
 
Bilden är från förra året!

Mot ridskolan!

Tävlingar hela helgen på ridskolan, dags för mig att hjälpa till.
Befinner mig på banan mellan kl 8 och 14. Ses där! :)

Hade tänkt

 
Här skulle det i stället ha varit 2 st genomtänkta och bra inlägg. Istället får ni detta. Aja. Ibland blir det lite fel (;
Är på väg till Västerås med mamma, Oriflame. Kommer hem ikväll :)

Bloppisen?

Vet ni om att jag har sänkt ALLA priser på allt i bloppisen?
Kanske dags att kolla in (;
 
---> http://lindaenarsson.blogg.se/ <---

Exklusive Horse Wear

 
Hur mycket snyggt har dom inte på denna hemsida?!
Har suttit på sidan nu under morgonen och knåpat ihop allt som jag vill ha och i vilka färger. Det skulle vara sååååå najs! Om jag bara hade haft 3 600 kr att spenderar på egen designade hästsaker (;
Men det var ruskigt kul att sitta och designa själv. Mitt blivande tävlingsschabrak kommer defenetivt att beställas där ifrån. Mycket snyggt kommer det vara (;
 
Men alla tävlingspaket, med boxgardinlyx, garderob, boxväska, tränspåse och sadelskydd i mina färger hade ju inte suttit fel. Likaså med schabrak, benlindor och ridtäcke. Allt skulle gå mer eller mindre i rödd. Såå najs!

Snabba ryck

Blev ingen målning tidigare idag, det får bli senare.
Nu trycker jag i mig lite mat. Hämta bil, allt annat och sen blir det Tierp och göra en massa ärenden.

Spännande

 
Jag som inte är speciellt insatt i den högsta dressyren sitter nu och följer den på Svt play. Är helt insatt och sjuuukt nervöst att se svenskarna rida. Synd på Tinnes miss men som ändå lyckades rida ihop 74.063%(!!!) och tar ledningen. Helt till mig! Inväntar spänt att se Patrik Kittels ritt, och så får vi hoppas på det bästa :)
 
Update: Innan jag ens hinner publicera inlägget så gick Tinne ner på en 2a plats (;

Gekås Ullared

 
Jag är så grymt sugen på att åka till Ullared för några dagar. Shoppa loss i hästsortimentet! Har varit till Gekås 3 ggr tidigare, under samma år (; Men har då aldrig köpt något i hästväg, jo ett par ridbyxor. Men inget mera.
Nu vill jag shoppa schabrak, lindor, huvor, kläder, prylar och en massa bra att ha!
 
Synd bara att man inte har pengarna som brukar behövas för att kunna åka. Man åker inte direkt med några hundralappar på fickan, utan det är mera åt tusenlappar som behövs. Tråkigt nog. Resten är lätt fixat förutom pengarna. Skit oxå.

Sant

Den dagen blogg.se kommer på att det inte bara finns Iphone i detta land, utan även Android-telefoner.
Den dagen kommer aldrig att finnas. Och därmed kommer jag aldrig att kunna mobilblogga bra.
 
För övrigt har dagen varit hektisk. Fullt upp.

Gelpad

Sist jag var in på Hööks för att köpa en flughuva till Bello så valde jag att även testa på gelpadden. Båda hans sadlar glider bakåt, och främst dressyrsadeln. Den är hemsk. Så nu har jag ridit med den i några dagar och vilken skillnad! Att en sådan liten sak som en gelpad gör att sadeln ligger på plats. Helt underbart! Och snyggt nog så syns den inte heller, plus för det!

Jag är mycket nöjd med mitt köp, så istället för att börja leta nya sadlar - som inte är ett alternativ för mig - så behövde jag bara lägga ut 300 kr på en pad som gör att sadeln ligger still. Super!
 
 

Bloggtävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
 

Bloggtävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!
 
Min absoluta favorithäst måste jag säga är och kommer alltid att vara min älskade Tea. Den mest underbara ponnyn som fanns, som gjorde det hon älskade fast hon hade ont. Minns fortfarande vår sista tävling tillsammans, min allra första placering på lokal tävling, en 3e plats. Med just dig. Några veckor senare var du halt och ett halvår efter galopperade du på de evigt gröna ängarna.
Jag minns alla gånger jag skötte dig, när du gnäggade när man sa ditt namn, hur vi kunde stå i och mysa i boxen och hur vår kontakt gjorde att vi talade samma språk. Jag älskar dig, och saknar dig så fruktansvärt mycket, älskade Tea For Two!

Live your life and no one elses

Lusten att göra något alls bara försvann...
Tar mig upp till stallet och hoppas att min fine prins kan göra humöret bättre.

Hööks

 
Hur mycket snyggt är det inte i nya Höökskatalogen?! Allt detta skulle inte sitta fel att få följa med mig hem nästa gång jag åker in (;
 
Till mig vill jag ha ett par gråa ridbyxor, ett par till i min lilla samling ridbyxor skulle inte sitta fel alltså. Och dunvästen, så j*vla snygg att jag dör! HV Polo kan det där men snygghet.
 
Till stallet vill jag ha bandageväskor, 2 st rättare sagt. För alla benlindor, smart, lätt och smidig förvaring. Tar lite plats och mycket snyggare än paketen man har dom i annars.
 
Till hästen skulle jag kunna shoppa galet mycket! Tyvärr är han i mest behov av ett vintertäcke, kul shopping lixom (; Väljer mellan det röda eller blåa. Om det blir de blåa kanske jag köper till halsen oxå. Men inget bestämt. Vintern har juh inte direkt kommit än (;
Tränset är dösnyggt det med! Hade gärna velat ha Dyóns träns med svängt nackstycke, men att slänga ut 1500 kr känns inte okej när Hööks kopierar. Får hoppas att det är bra kvalite på det bara :)
Schabraken är inte dåligt snygga heller, det turkosa är vara för läckert!
Hästgodis klarar man sig inte utan, så det finns ALLTID i stallet, hänger utanför Bellos box och han får en godis varje dag (;
 
Någon som vill slänga upp 5 000 kr som det kostar att köpa allt det hära? Hjälp...

Händer lite grejer

Nikon Coolpix s3300
 
Nellie och jag är på gång, nu är det målning som gäller. Mer än halva sadelkammaren är klar, nu är det bara resten kvar innan vi tar en dags paus från jobbet.
Jag gör klart taket och Nellie håller sig till väggarna, det går fort när man är två :)
Vilken skillnad! Hoppas att vi kan måla nästa färg snart, kommer bli så snyggt!
 

Redo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Galet duktiga vi är, jag och Nellie! Sadelkammarrenovering, ojah!

Dagens hiss

 
Går till Höökskatalogen!
Mycket nya och snygga nyheter och jag skulle kunna shoppa huur mycket som helst ur den, typ allt (;
Har lite saker planerade som ska följa med mig hem, mera får ni veta seeen :D

Laga mat

Nikon Coolpix s3300
 
Effter ca 3,5 timmes jobb i stallet är jag nu hemma för att laga lite mat. Mums! Magen kurrar en aning. Skickade killen till att handla mjölk innan han kom hem, smidigt (;
Sen blir det stallet och en ridtur på min fina prins!

Bra och dåligt

 
Bra med att man har en arbetande kille, man får hela sängen för sig själv.
Dåligt att jag är sjuk och vaknar bara sådär 05.30 i morse...

RSS 2.0