Dagens

Praktiken gick bra, samma sak i 6 timmar är väl inte så fel (; eller?
Nu har jag gjort lite jobb och packat lite i väskan till på fredag.
På väg mot älskling, japp japp!

Fix och trix




Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Har länge funderat på vart jag ska lägga/hänga mina halsband och olika smycken. Jag har mitt smyckesträd men allt får inte plats där, har även et smyckeskrin som ligger i en låda men den tar jag sällan upp. Vill ha de smycken jag använder mest framme. Så idag löste jag den gåtan. Satte upp ståltråd mellan skruvanrna i hyllan som sitter ovanför mitt sminkbord. Mycket smart! Så nu har jag en massa smycken, halsband, armbando ch örhängen hänger där :)

Blev mycket bättre på bordet oxå då smyckena har legat huller om buller där på, nu blev det lite renare och snyggare.

Julstämning


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + fjärrutlösare

I söndags kom lite julpynt upp, som alla julstjärnor och stakar. Snön kom i lagom tid till första advent, även den i söndags och nu sitter jag och mixar ihop en jullista på spotify. Vilken mysig stämning, fattas lite mera snö bara, även fast det inte behöver bli så mycket mera (;

Resultatet



Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + fjärrutlösare

Nu får ni se hur håret blev igår, nöjd! Det är väldigt mörkt i underhåret än, nästan svart, men ska vara mörk, mörk, mörkbrunt (; Sedan har jag massor av slingor i överhåret, såhär många har jag inte haft tidigare. Alltid kul att prova en ny frisör, och det fungerade väldigt bra :)

Frisören



Åker mot Österby för att bli lite snygg i håret igen.

Snö!


Nikon Coolpix s3100

Igår kom, även för oss i mellersta Sverige, lite snö på backen.
Så idag ligger det lite snö här hemma, mest i form av is, men det är ändå vitt på backen :) Nu blir det att göra sig i ording för skola, 9 till 4 idag!

Sliten

Försöker ta igen mig efter en jobbig helg. Pizza och SVT Play med Globen Horse Show, min dag. Japp japp.

Söthästen


Nikon D300s + Sigma 70-300/4-5,6

Var upp till stallet runt 12 tiden idag, skulle väl igentligen vart där runt halv 11 för att få ridsällskap. Men de är inte så noga (; Ett fint meddelande stod på tavlan oxå, Hehe fest igår eller...? :) jo det kan man allt säga. Haha!

Tillbaka till hästen, gjorde i ordning allt, mocka, foder och annat innan jag tog in Tapper för att borsta, mysa och rida en stund. Kratsa hovarna var kvar då jag märkte att flera sömmar från höger framsko hade lossnat, inte kul. Började peta lite med hovkratsen för att se hur bra den satt och de var inte bra. Så valde att inte rida alls, han får vila idag och i morgon så får Natta ta ut en hovslagare för att slå dit en ny. Jag vill inte riskera att tappa skon när jag rider då min tanke var att rida på ängen breve stallet. Åker upp i morgon igen och myser lite med honom och gör allt i ordning så Natta slipper göra det när hon kommer hem.

Men måste bara säga att jag sköter en otroligt söt och trevlig häst, han är mysig och tittar på en när man borstar, gillar däremot inte att man borstar magen och sadlar (; Men hur gosig som helst om han bara lägger den sidan till. Charmig!

Gårkvällen

Hur kan det komma sig att mitt nya smeknamn är spårar'n? Inte för att man gjorde de igår, men shit vad kul man hade! Börja med en lokalfest, åka hem därifrån runt 12 tiden och dra mot en bondefest i samhället. Somnade runt 2 tiden skulle jag tro, att man lyckas (;

Bilder kommer senare, har lite att göra just nu :) Har väen vart till stallet, som jag även ska berätta om!

Nybörjare igen



Nikon Coolpix s3100 | Tapper och Filur

Efter 2-3 timmar i stallet är jag nu hemma och tinar lite. Jäklar vad det blåser ute, kom knappt framåt med cykeln på vägen hem (;
Tapper skötte sig bra, väldigt mycket skritt och sen lite trav med sist skritt i väldans evigheter till. Han töntade sig på samma ställe typ 3 gånger, genom att tvärvända. Haha knäppishäst, så söt så.
När man gick ut för att hämta totton kommer 3 murveldjur galopperandes mot en, vilken syn! Dom har satt väldigt mycke vinterpäls redan, så gosiga och söta allihopa.

På tal om nybörjare, man har tappat så sjukt mycket ridning att det knappt går längre. Fan vad besviken jag blir... Och på tal om bilderna, som är otroligt vackra, blev jag lite nybörjare där med igen (;

Rida totto


Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Tar på mig ridkläderna, sätter upp håret i en hästsvans och cyklar upp till stallet för lite hästgöra.
Tapper är i fokus denna dag och resten av helgen, så fruktänsvärt skönt att få ta sig till
stallet igen, känna hästlukten och stoppa näsan i pälsen på de underbara djuren.

Grattis Jossa!



Igår blev det födelsedagsfirande, Jossa blev hela 18 år! Det fyller man bara en gång i livet (;  Skjuta champagne är fint de, sen blev det kinabuffé på China Garden, gick fint det med! En lyckokaka fick jag med men har inte texten vid mig så får komma ihåg att skriva den till er senare. En lyckad dag helt enkelt!

Nu ska jag åka till skolan, fick strickta order av Becca att sitta på bussen när hon hoppar på, ajaj om jag inte gör det då (;



Glad tjej



Tar på mig nya tröjan och ringen så beger jag mig mot praktiken, Uppsala och Gina Tricot :)
På ovanligt bra humör idag, jao jao!

Inte bra




Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Tanken var väl kanske inte att shoppa idag, men så blev det. Fick med mig en ring och ett halsband på rean, sedan den ursnygga röda tröjan som glittrar! Dessvärre har jag fortfarande ett halsband som jag hängt undan på Gina och så fick en tröja göra halsbandet sällskap idag, oooups.

Säger bara en sak, om jag hade mera pengar, då hade jag haft 10 nya plagg i garderoben, så sjukt mycket snyggt finns det. Helt sjukt.

We all love H&M


Bilder lånade från H&Ms hemsida.

Vilka godingar, skulle absolut inte tacka nej till dessa :)

Ungdoms Företag



Idag i skolan har vi haft väldigt mycket företag, jag har idag lyckats ställa fast en prislista. Härligt! Och ni anar inte hur sjukt billiga vi kommer att vara, så kul att vi lyckades få ner priserna så mycket! :D

Vi har även öppnat upp ett företagskonto på Swedbank, det var lite avancerat men gick bra ändå. Tur att man får hjälp alltså (;
Sist han vi med en sväng in på UNT i Tierp och prata med min gamla handledare Anders. Han kommer att vara vår 2a rådgivare, känns väldigt bra!

Och så kan jag berätta att vi redan finns på fb, gilla oss gärna! En hemsida håller på att konstrueras, tyvärr har vi lite problem med den. Även en blogg kommer att fixas där vi ska försöka att uppdatera flitigt av vad som händer i företaget :)

Hoppas att ni vill följa mitt och Dessies arbete!

Love, love, love!

Nickelback släppte sitt nya album igår, Here and Now, och typ alla låtar är helt fruktansvärt bra! Älska dom!
Har redan börjat lyssna sönder låtarna, fast Nickelbacks låtar är alla bra, de går inte att få nog av dom.

Några av favoriterna från detta album


Lullaby


Trying Not To Love You


Holding On To Heaven

Ni borde verkligen lyssna på hela albumet, så sjukligt bra!

Ibland önskar jag

Jag önskar att mitt liv var som en film
så att jag kan pausa, spola fram och spola tillbaka
När jag än vill och behöver det...


Vilken helg!

Fredagen åkte jag och älskling in till Uppsala, började med IKEA och shoppade lite där. Garderob, påslakan, täcke + kuddar och annat smått och gott inhandlades där. Så snyggt det kommer bli i älsklingens rum :) Sen var vi så hungriga att det blev mat, kinarestaurang är inte dumt alltså. China Garden och buffé satt inte helt fel en fredagkväll!

Under hemresan blev vi jag lite halvt tvingad till Hållnäs och lite festande där. Hem och fixa lite hemma innan vi styrde bilen mot nästa destination, byte av bil blev det med. Lite go'dricka och trevligt sällskap så for vi iväg. Träffade på mycket trevligt folk, innan vi åkte ganska så snabbt efter att vi kommit. Sova sova sova blev nästa aktivitet, fy tusan vad trött man var.







Lördagen började lugnt, ligga och mysa i sängen och sen blev de frukost och lite mera mysa. Älskling började att sätta ihop garderoben men blev inte helt klar. Runt 2 tiden fick vi besök av Elin och Bodin, då blev det bråttom helt plötsligt, då väntade Ålandsbåten för oss. Snabbt bli klara för att hoppa in i bilen och åka vidare mot Grisslehamn.

Väl på båten började vi med lite mat, jag och Bolarn var de ända nyktra i sällskapet på 7 pers. Lite taxfree shopping och sist blev det baren. Tror inte att jag behöver berätta så mycket mera om de, men kul hade vi! Mot kvällen drog vi hem lite folk till älsklingen och så blev de lite halvt party. Dansa och go'dricka! Dessvärre slockande jag i knät på min snygging, haha inte smart (; Så sjukt trött, vet inte vad det var som knäppte till. Sova gjorde jag efter det iaf, och som tur var i sängen. Haha!



Nikon Coolpix s3100 som fotat alla bilderna!

Till dig anonym

Fick en kommentar om att boka mig som fotograf. Det går jättebra att göra det, vi kommer
överens om priser osv. Jag kan ta mig till ditt stall eller det ställe du vill bli fotografera på.

För er som vill boka mig eller veta mera kan alltid mejla till [email protected], svarar så fort jag kan :)

Inväntar min snygging

Sitter i skolan, har tråkigt så jag läser lite bloggar som kommer upp i huvudet. Funkar väl.
Väntar på älskling som ska komma och hämta upp mig efter jobbet, tyvärr slutade jag sådär 2 timmar innan han så jag får väl ta och vänta då.
Idag blir det IKEA och kinamat, mer än det är icke planerat så det visar sig vart vägen tar oss (;


Tanken

Nu tar jag mig till skolan :)

Tanken med bilden var att ni skulle få se en före och efter bild på mig som sminkad och inte, men tyävrr. Den första bildfen var för hemsk att den inte gick att visa.

Det blev inte heller utsläppt hår som de är på bilden, utan söta pippilotter till röda jeans och vit skjorta. Jao, det kan gå. Klackarna åker på när jag väl är i skolan, aj för mina fötter annars.



















Effektiv dag

Oj vad jag inte har gjort något vettigt alls idag. Efter praktiken kom man hem, åt lite mat, följde med mamma och handlade och sen fastnade jag framför datan. Jag skulle ha städat, packat för helgen, skickat in en läxa och någonting mer som jag inte kommer igåh. Istället för det har jag fört över pengar till paypal, läst bloggar och tittat på min fina mössa. Oj vad jag är duktig (;

Och på praktiken trodde jag och det var tänkt att jag skulle ha mera kassaträning, men istället har jag större av dagen städat i butiken, storleksordna kläderna, åkt upp och ner, till och från lagret med kläder åt alla håll och kanter. Vilken superdag alltså (; haha!











Praktiken

Tar på mig min fina nya mössa och åker till Gina och kanske mera kassaträning (;

Kassaträning

Hittade ingen passande bild...
Som rubriken lyder så har jag haft träning i kassan idag. Så sjukt kul! Men så lätt det är att bli stressad, minsta lilla man gör fel så stressar jag. Uscha, brukar inte bara sån. Så hela min dag på praktiken har helt enkelt vara att lära mig kassan, så har fått öva själv och med kunder, inte det lättaste som många kanske tror (; Det är mycket att tänka på.

Annars så har det inte hänt allt för mycket, jag har vart till optikern igen för att kräva lite pengar tillbaka pga att de gjorde fel och vi upptäckte det, som tur var :) Sen ska jag även få hem ännu en biobiljett, alldeles gratis. Det käns bra (; Snart blir det väl bio för mig och älskling igen. Jag har även inhandlat världens sötaste mössa som jag kommer att ha på huvudet 24/7. Ni ska få se bild på den senare, eller i morgon.

För nu ska jag hem till min älskade kille som väntar på mig!

Normal klass? Japp!




Nikon Coolpix s3100

Vad vore jag utan min underbara klass? Shit vad man kommer att gråta när man tar studenten...

Biomys? Ja tack!



Nikon Coolpix s3100

Ännu en vaker soluppgång fick jag beskåda denna morgon, väldigt mysigt.
Skolan gick fin fint, en biobiljett rikare och ett prov fattigare. Skönt som tusan att ha gjort det provet, men det kunde ha gått såå mycket bättre. Så less jag blir... Men kan iaf stryka en sak på min att-göra-lista-med-läxor.

Efter skolan har jag bara redigerat en massa bilder, så nu ska de skickas iväg och så ska jag göra en massa tidsinställda inlägg och annat roligt till bloggen :)

Bildredigering


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8 + reflexskärm

Sätter mig med en massa bilder, välja ut, redigera och bränna till skiva. Detta kommer bli super! :)
Min fina vän Becca på bilderna,

Skolan



Morgonsolen skiner rätt in i vardagsrummet, mys.
Men nu beger jag mig mot skolan, mindre kul...

Uppland-Västmanlands Fältrittklubb


Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Alla bilder finns i akrivet, dags att kolla in det tycker jag! :)

---> www.SplachPhoto.webs.com <---

Öppet hus



Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

I lördags var jag med företaget på öppet hus på skolan. Shoot Pictures representerades tillsammans med de andra UF-företagen i min klass. Kul kul!

Massor av folk, godis och enkäter ifyllda. Nu börjar det att ta sig!


Årets sista tävling



Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Hemma efter en dags tävling, allra sista tävlingen för detta år, nu packar jag ihop och tar nya tag nästa år :)
Tävlingen idag ägde rum på Uppland-Västmanlands Fältrittklubb, en regional hästhoppning. Många fina bilder blev det så ni får 2 att se på tills vidare :) Jobbar på det att få upp dom på hemsidan.

Då var dom här...


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Nu får ni se de nya brillorna, blir inte allt för glada och tro att ni ska få se dom på oxå. För det, kommer ni inte att få, den glädjen ska ni inte få ha.
Och ja, det är skillnad att använda dom och inte, men jag vill inte ha dom pga att jag inte passar i glasögon, så ni behöver inte säga åt mig att använda dom (; De komemr att bli använda, vid dator och bilkörande.

Och bara för att, så hade jag tagit med mina gamla glasögon för att se vad det var för styrka i dom, kul att min syn har blivit bättre då de jag har nu inte är lika starka som de jag hade förr. Yepp yepp.

Snyggisar från Gina


Dessa godingar skulle inte ha något emot att hamna i min garderob (;

De blir seent, seent


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + fjärutlösare

Snart åker jag mot praktiken, börjar kl 2 och jobbar till 9 i kväll. Det är nämligen en klubb/tjejkväll på Gina Tricot. Kul kul! Vad jag tror så kommer goodiebags att delas ut och det är 20% rabatt på hela sortimentet. Inte illa! Så ta och passa på nu då! Säg hej till mig om ni ser mig bland vimlet :)

My heart belongs to you



Pectus est tibi
Tibi mecum porto omni tempore

Reashopping



Både klänningen och tröjan är köpt på Gina, stoooor rean på G i min butik juh. Klart man passar på att fynda kläder för 30 kr då (;

Kläderna är däremot köpta vid olika tillfällen, och så har ett par strumpbyxor fått följa med hem.






















Vackra syn


Nikon Coolpix s3100

Vilken vacker soluppgång jag åkte hem till i morse, helt otroligt.
Förövrigt åkte jag från älskling runt 8 tiden i morse, efter att jag funderat på vart hans mamma tagit vägen och sen att hon skrattar åt mig när hon ser att jag fick skrapa rutorna (; Haha yeeah, kallt ute juh! + att jag inte är den smarta som går ut och startar bilen innan jag ska åka så den är varm, yepp.

Lugn och nästan tråkig dag på praktiken, hade knappt något att göra alls. Fick snällt berätta för den andra praktikanten hur de funkar i butiken, eller inte riktigt. Men man känner sig stolt när man kan berätta vart kläderna hänger ;D Stort plus när man kan hjälpa kunderna utan att fråga den ordinarie personalen oxå, mycket stora plus på det!

Onsdag

Tar en sväng till Uppsala och praktiken.
Plugget följer med, likaså alla dessa tabletter...

Skoldagen



Nikon Coolpix s3100

Massa UF företagande idag. Jag har klippt en massa tillfälliga visitkort, och vi har planerat inför lördag då det är öppet hus på skolan och vi ska stå och marknadsföra oss. Så massa fix inför det. Efter skolan tänkte vi gå till Swedbank och fixa ett företagskonto, självklart kommer vi 5 min efter att de stängt. Det blev en blixtvisit hos min gamla handledare på UNT, mycket trevligt! Länge sen man kikade in där :)

Och eftersom att vi har ett UF företag, så måste vi ha en rådgivare. Så vi tänkte prova med traktens fotograf som har studio och hela köret. Men nej, tvärnit ganska rejält. Själv undrar jag varför karln ens håller på med det han gör...

Nu hade jag tänkt att plugga religion, men ni kan nog lista ut hur roligt det är. Så blir lite UF istället för att lite senare åka till älskling :)
Ska försöka hinna med att fixa med Rebeccas bilder som fotades för länge sen och ni fortfarande inte sett, jag är inte bra på det hära alltså.

Ligger efter

Idag kommer det att bli läxläsning för fulla muggar.
Skolan har gått bra, inte så värst jobbig som den brukar efter en veckas lov. Däremot fick jag springa till tandläkaren på akuttid pga visdomstand. Så nu är det pencillin som gäller för mig i 10 dagar. Inte kul.

För övrigt måste jag notera att igår, var första gången jag var bakis på riktigt. Magen var verkligen inte med mig. Stackars älskling (; En halvt rolig kväll blev det i lördags, mycket dricka som är kanske lite väl god för den delen. Mindre bra saker hände med men sånt är livet, en dag kommer den personen att få höra mycket hur mycket den vill det eller inte.

Och så har jag sjuuukt mycket bilder som jag ska visa er. Men det får bli efter allt plugg, fast jag börjar nog med att städa rummet, det kan verkligen behövas... Haha.

Lurbo Ridklubb




Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8 | Jossan och Golden Spirit

Dagens tävling gick bra, inga placeringar men bra gick det. 4 fel i båda klasserna, 95 cm och 1 m. Spirit var lugn, för en gångs skull (; Stod snällt i transporten och var inte så bufflig, men hästen kan allt putta omkull mig, haha.

Nu har jag vart hemma och vänt, nu åker jag mot älskling :)

Hinner inte

Hatar att vara stressad, nu har man kastat i sig mat och packat väskan. Så är på väg till Tierp, blir upphämtad där av Jossan för att sova med henne. I morgon blir det tävling på Lurbo, så en massa bilder ska ni få både från Amanda och Bert och morgondagen.

Har inte hunnit fixa tidsinställda inlägg, och vet inte när jag kommer hem, det visar sig :)

För övrigt gick det bra på jobbet, en lugn dag avslutade jag veckan med, härligt!
Och ännu en sak, jag har - tro det eller ej - provat ut nya brillor. Så vi då se om jag börjar gå med glasögon om ca 2 veckor. Tyvärr en liten chans.

Gina Tricot



Enkel outfit till jobbet idag, åker in tidigare till Uppsala då jag ska kolla
upp min syn först. Den är inte av det bästa laget om man säger så (;

Jobbar mellan 14 och 18!

För övrigt är jag sämst på att komma på bra rubriker...

Amanda och Leeds MB


Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

En smygtitt på Bertan själv, mera får ni någon annan dag (;

Fota lite häst och ryttare


Nikon D300s +  Sigma 70-300/4-5,6 | Amanda och Run Run Rudolph

Kameran är packad och klar, nu invätar jag bara lite tid för att åka iväg till Gimo Ridklubb.
Amanda och Leeds MB ska stå framför kameran idag, lite spontant bestämt tidigare i veckan. Så min enda lediga dag på lovet blir det till att fota (; Jag klagar inte!

Jobbig dag

Efter en hektisk dag på jobbet, resulterande i ont i fötterna och svettig,
styr jag nu bilen mot skogen och älskling. Gud vad jag vill krypa
ner i soffan framför en bra film.

Dagens Outfit


Alla kläder från Gina Tricot.
En grön sminkning blev det med, och det ser bättre ut i verkligheten än på bild :)

Iväg till jobbet! 5 timmar idag.

DÖD

Helt slut, jobbat mellan 10-18. Fortsätter jobba i morgon och på fredag.
Tror att jag ska mysa ner mig med älskling istället :)

RSS 2.0