Straxen

Gör oss redo för lite bowling, yepp yepp :)


Köpförbud?






Hatten köpt från Dollar $tore, alla smycken från Guldfynd.

En roadtripp i Gävle




Nikon Coolpix s3100

Biltur med Dessie till Gävle och lite shopping. Mest till företaget då, lite viktiga och bra saker har nu inhandlats. Bra bra!
Drog en sväng till Valbo Köpcentrum och då träffade vi på mini-Hasse x3! Så otroligt söta små sköldpaddor :D Nästan så vi tog med oss alla 3 hem... Haha.
Fast vi var där för att kolla på lite saker åt Dessies missar. Inget blev handlat, iaf inte där. Så i ett annat inlägg får ni se vad jag fick med mig hem (;

Vad finns i mina paket?



Nikon Coolpix s3100

Inga höjdarbilder (; Men detta kom i ett paket igår. Ett snyggt byte med Alexandra som gör pannband, jag fick det snygga pannbandet och mellanskillnaden i pengar och hon fick min säkerhetsväst. Mycket bra! Nu ska jag bara hitta en totto (;

Österby, sen mot Gävle



Jag börjar dagen med dusch och göra sig i ordning, skönt!
Nu ska jag sätta mig i bilen för att först styra mot Österby, hämta ut körkortet, wiie wiie!
Sedan vänder jag och åker mot Tierp för att hämta upp Dessie och vidare mot Gävle. Härligt :)

Uppe med tuppen

God morgon på er!
Älskling åkte för 30 min sedan och nu är även jag vaken, tror jag ska börja med att
få upp min sjusovare till bror innan jag sätter mig med frukosten (;

Gina och nytt grejs




Måste vart något fel på mig i morse, var pigg som en mört och hopapde ur sängen 10-15 min tidigare än vad jag behöver. Men somnade väldigt fort igår kväll, stackars älskling som jag hade till sällskap.
Han med en lätt sminkning i morse, och blev ganska nöjd med för delen! Kanske att just den där sminkningen har satt sig bättre nu.
Iväg till praktiken, tåget blev 5 min sent så var nästan att knalla rätt in i butiken, får annars vänta i 5-10 min.
Göra lite nya saker, känns bra att man får mera och mera tillit och större uppgifter. Idag var det plocken som fick bli mitt nya fokus. Kul!
Proven kommer jag att få psyk på snart oxå, ingen häst att hänga kläderna på och det svämmar över på 5 min känns det som. Men det är bara att kämpa på. Och som sagt så hade kollegerna lite roligt igår och ändrade om i hela butiken. S var inte helt nöjd så idag ändrades det lite mera. Gaah!

Nu är jag iaf hemma, har fått paket som jag ska visa er senare :) Har även gjort en sak som jag aldrig trodde jag skulle göra, men de kommer säkert bli mycket enklare. Visar sig när dom svarar. Jag har även tänkt att försöka mig på ett CV. Borde skriva upp allt som jag ska göra? Börjar bli fullt i huvudet för att komma ihåg allt...

En dagens

Hemma från praktiken, härligt!
Ska sätta mig med lite bildjobb som gjordes i helgen, ojoj vad snygga kompisar jag har. Farligt snygga (;
Sedan ska nog min garderob få sig en puts så att jag får in med lite nytt, fast det är svårt att köpa kläder utan pengar. Studiebidraget på fredag, japp japp! Kul att halva det ska gå till nya sms på telen, eftersom mina gick ut idag. Inte bra.

Idag har man även fått åka en massa hiss på Gina, upp och ner, ner och upp ungefär (; Undra hur många gånger jag var ner på lagret av olika anledningar. Haha. Och mindre kul att S och J har haft kul idag och ändrat om i hela butiken, jag blir helt lost och hittar ingenting. Men jag tackar nog för det ;D Haha, jag har iaf tur att få vara där.

En fin vit mössa

Jag kommer att sakna min underbara klass när studenten väl är här, får njuta extremt
mycket sista året nu. Älskade klass, HP09!

Tror att det börjar på k...?



Har inte hunnit med bloggningen på ett tag, usch, skäms.
Igår var det skola, studentmössan är beställt, yes! Blev även mjukiskläder och tuta så man kan låta lite när man väl springer ut från skolan en sista gång (; Missade sista lektionen, psykologi, då jag åkte in till Gävle för allra sista gången, iaf för att göra det jag gjorde. Jag gjorde nu en sista skrivning, och jag lyckades klara den... Så ett fint körkort har jag nu i form av papper men inom någon vecka ett riktigt. Hur skönt är inte detta?!

Sen att jag sovit med min sötnos sedan i fredags gör inte saken sämre, mm! Älska att man får sova på en arm, ha någon som vaknar brevid en och pussar en god morgon. Det är kärlek, så sjukt mycket kärlek.

Nu ska jag ta bilen och brumma ner till ICA för att skicka iväg ett paket - och få ett tillbaka så småningom - och sedan styr jag mot min älskling, spenderar natten med honom.

Priima skinka

Studentmössan utprovad och beställd, japp japp!


20-års party!







Nikon Coolpix s3100

När pojken min blir ett år äldre och tar sin oskuld på systemet, då är det fest i hela huset (;

Lördag kväll

Vilken kväll, lite spårad men fan vad kul!
Dans, god dricka och trevligt folk, kan det bli bättre?


Lite foto


Foto: Dessie, Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Blev lite fotografering efter skolan, hämtade upp 2 brudar och en av dem fick byta om och ställa sig framför kameralinsen. En snygg bild på mig som assistent får ni se, mera kommer senare när jag hunnit redigera lite (;

Lite mera shopping





Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Allt är från Gina Tricot :) Och nu får det bli köpförbud för min del...

Oriflame


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

90% av allt mitt smink kommer från Oriflame, och jag har turen att min mamma är återförsäljare av åt dom (; Så idag hade jag lite smink-julafton. 2 puder, min favorit och ett löspuder, conceler, rouge - som jag aldrig använder annars - och ögonbrynsfärg så man kan fylla i dom. Nu lär jag klara mig ett tag med detta. Mitt puder är snart slut så tur att jag fick detta i tid :)

Lite dagens



Nikon Coolpix s3100

Nu ska jag försöka visa vad jag har varit duktig idag (; Haha. Jag har tvättat mina speglar - W O W - det händer inte direkt ofta.
Sedan har jag försökt mig på en assvår sminkning som jag hade tänkt att ha på lördag, men jag vet inte riktigt. Tror att det blir lite enklare då om jag ska få till det (; Inte kul att det aldrig går att få till en bra sminkning, men vad är det man brukar säga? Övning ger färdighet!

För övrigt går jag runt med ett lite stort linne och hans mjukisbyxor som jag fick låna i morse då jag inte fick med mig några över natten, yeah.

Bokat

Studentkryssningen, check!

Skolfoto



Nikon Coolpix s3100

Igår var det en helvetesdag. Skolfoto runt lunch och vi hade lite tur att ha håltimme innan. Så plugga in plattången i uttaget mitt i korridoren och fram med sminket för att bättra på allt. Jag får väl be till gudarna att klassfotot blev bra, då vi inte fick se de detta år. Det enskilda fotot tor jag blev bättre, iaf lite (;

Sedan hade vi lite företag, så jag och Dessie jobbade på och bockade av saker från listan. Skönt!
Efter skolan blev jag upphämtad och fick följa med ut till han. Tror att jag dog ett 10-15 gånger under hela kvällen. Tror att grabben inte har förstått ordet "några" släktingar (; Haha. Men jag lever, tillräckligt.

För idag är jag hemma från praktiken, jag vill bli friskförklarad nu! Ååh vad det är tröttsamt, jag känner att jag vill göra allt men nu satte kroppen stopp för det. Så en hemmadag får väl bli bra. Men i morgon, då ska jag till Uppsala! :)

Skooola

Personlig försäljnng, ska skriva en sammanfattning. Som ni kanske märker
går det väldigt bra (; haha.
Uppe kl 6 på morgonen eftersom att jag sov med killen och han börjar jobba 7. Jippi (;
Fast det gjorde att jag han med en dusch på morgonen och fixa mig, skolfoto idag.
Sötisen hämtar upp mig efter skolan så man åker med han hem, man fyller bara 20 en gång i livet (;


Skooooola



Seg dag i skolan, naturkunskapen kan ta och kyssa sig i arslet för det är så tråkigt. Lite konstig korv till lunch och ännu en banan (; Lite snack om helgen, och annat skit. Festis för mig blir det, här ska firas!
Så en tummen upp hittills, fast den kanske ska ner nu? Kan då inte bestämma mig vad för kläder jag ska ha på skolfoto i morgon, skit oxå. Inte nog med det ska jag göra en sak efter skolan som jag antagligen kommer dö av (; Eller inte.

En tumme upp på mina underbara koss-lurar som är grymmare än grymmast!

Ändrat status

 

Nu är det ändrat, singellivet varade inte allt för länge, men det gör inte mig något. Denna kille är
helt underbar. Och skolan? Jo några stycken har väl sagt grattis och frågat sig för (; Men nu vet ni,
och inga frågor kommer att besvaras om honom då jag vill ha han utanför bloggen.


I väntan

Ligger på sängen hos den söta killen, han som jag spenderar mycket tid med. Han är i duschen och vi ska snart åka hem till mig igen för att mysa och kanske kolla film.

Under dagen har jag inte gjort mycket, vi åkte till ridskolan för att kolla på lite hästtävlingar och jag ville se Helena debutera 130 som hon dessvärre inte gjorde. Men lite bilder blev det och ni kan få se någon när de finns i datorn :)

Frågor om killen vill jag helst inte besvara då han ska vara utanför bloggen.

Naglar och mobiler



Målade lite naglar i går kväll, blev ganska mycket pyssel för att få det att funka. Blev inte helt så bra som jag tänkt heller, men inte det lättaste att göra heller (; På en av naglarna - som syns på bilden - har glittret försvunnit en del redan.

På bilden får ni även se den snygga mobilen jag får låna av en söt kille eftersom jag kastade min i backen i torsdags... Skärmen spräckt, så man såg inte allt för mycket (; Så nu har jag 2 mobiler med spräckta skärmar. Kanske dags att börja spara till en ny mobil?

Ingen tävling


Nikon D300s + Sigma 70-300/4-5,6 | Paulina & Charonne

Jag skulle vara på ridskolan i detta nu och fota på den lokala hopptävlingen för häst, men istället sitter jag framför equipe och försöker följa mina vänner som hoppar. Det är så orättvist, jag vill inte ha denna hosta, som gör att jag nästan får upp gårdagens middag, jag vill inte vara förkyld och jag vill vara på ridklubben nu!

Jag får väl roa mig med en massa filmer, ligga still och hoppas att mitt sällskap för kvällen och natten kommer hem tidigare än beräknat...

Penslar



Nya sminkpenslar som klickades hem från eBay, ser ut att vara i väldigt bra kvalité och i precis sånt skick jag vill ha dom :) Får hoppas att dom är bra, kanske får testa dom någon dag framöver, men ska först tvätta de andra penslarna som ligger i badrummet och väntar på att bli rengjorda (;

Sköldpaddan Hasse



Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Att fota en sköldpadda som simmar runt i ett akvarium är inte det lättaste. Men efter ett flertal misslyckade försök lyckades jag sätta någon halvtaskig bild (; Tror att jag har något att öva på!

Igår for jag hem till en söt kille, sov där och fick sedan skjuts till skolan. Snällt!
Skolan var seg, film om ätstörningar, bananer till lunch - som man kan ha väldigt roligt med! - och slutade 15 min tidigare. Japp japp, min dag (;

Nya älsklingar



Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Igår blev det lite tröstshopping, nya snygga skor fick följa med hem!

Tack!

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Fortsätt att rösta på min bild, skulle vara guld värt! :)
Sök på Linda Enarsson om ni inte hittar på bilden.


Lite skrik och panik







Jag fotar lite med Dessies Sony A200, den är till salu för den som vill ha en nybörjarkamera :)







Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 & Tamron 17-50/2,8

Dagens Outfit



Åker iväg ännu en gång på äventyr, sedan till praktiken på en gång.
Önska mig lycka till nu!

Vet ni vad det bästa är?



Nikon Coolpix s3100

Låten som spelas på BR leksaker blir tröttsam att bara lyssna på när man går in en snabbis, tycker synd om Becca som får höra den dagarna i ända under praktiken (;
En ganska lugn dag igen på Gina, och har hängt undan ännu mera kläder. Undra hur jag tänker ibland? (; Sjukt snyggt skulle de va att ha allt iaf.
Hjälpa en massa kunder, prata lite engelska och lära mig svara i telefonen. Min dag. Okej med telefonen menas att jag ska svara när det är undervåningen som ringer, alltså personelaen på Gina (; Bara att det är olika ringsignaler och jag kan inte riktigt skillnaden på dom än.

Duscha, plugga och plugga står på schemat ikväll. Kul...
Fixa tidsinställda inlägg till i morgon ska jag oxå hinna med, annars får ni det väldigt tomt under dagen då jag inte kommer vara hemma :)

Hööks Fototävling


Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Anmälde mig nyss till Hööks Fototävling på fb, rösta gärna på mitt bidrag som blev bilden ovanför. Sök på Linda Enarsson om ni inte hittar min bild! :)

Effektiva elver



Nikon Coolpix s3100

Att jobba med UF företagen är nog det bästa på hela dagarna. Jag och Dessie har kommit en bit på vägen, ni kan redan gilla oss på fb!
Vi ska börja sälja riskkapitalsedlar, så vi kommer igång helt. Även en marknadsundersökning i form av enkät håller på och jobbas fram. Spännande!

Ännu mera roligt att jag har 2 bokade fotograferingar till nästa vecka, en på fredagen och en till på lördagen. Nu ska vi träna, träna och träna!

Skolan, skolan och dumma skolan

Sitter inne i en datasal och försöka räkna matte? Hmm, lär inte funka bra det (; Så fb och bloggen
är sjukt mycket mer intressant.

Matten gick väl sådär urdåligt, nu är det håltimme och börjar nästa lektion 10.25 tror jag. Lite blandade lektioner och kanske man får sluta tidigt idag igen, har inte någon lärare tror vi. Yeeah.

Hem blire sen och plugga lite teori och städa rum. Ikväll blir det sällskap igen, wiie wiie!


Trumm, trumm


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Detta är vad jag sysslat med under kvällen. Lyssnat, fotat och skrattat. Öronpropparna satt i, sjukligt högt ljud där inne, japp.
600 bilder rikare och ett väldigt långt liv - ett skratt förlänger livet?

Får be om ursäkt för extremt dålig bloggning oxå, har haft annat att tänka på och då har bloggen kommit i kläm. I morgon blir det skola och sen får jag besök under kvällen, trevligt och mysigt besök.

Nu ska jag springa igenom duschen för att känna mig lite fräsch till skolan i morgon.

Kulturnatten -11






Nikon Coolpix s3100

Lördagen var bäst, fytusan vad jag hade kul! Sa någon förfest?! Galet, galet... Helt förbannat galet! Har nog inte haft så kul på en förfest tidigare, 4 galna tjejer.
Väl i stan träffade man på mååånga härliga filurer, många man inte träffat på länge och lärde även känna lite nytt folk. Kul, kul!
En rolig biltur hem med 4 grabbar som hade körsång i baksätet, härligt. Kvällen kunde inte sluta bättre än att bli hemkörd till dörre, få sovsällskap och somna 3 eller nåt sånt. Myyys!

Fixa, fixa


Nikon Coolpix s3100

Precis kommit ut från duschen, nu är de bara allt annat som ska fixas till ikväll. Smink, hår, kläder och dricka.
Lilla kameran får sin premiär på festfronten idag. Nu kör vi!

Love, love, love!


Nikon Coolpix s3100

Ovärd skoldag, komma försent till första lektionen pga bussen som inte går i tid, sedan blev det ingen sista lektion då läraren är sjuk.
Blev bussen till Gävle med Dessie, kul grabb som hoppade på fel buss oxå, vilka utbrott! Kolla in litemassor som jag vill ha, smink, kläder, smycken och dom dära skorna alltså, mums!

Hemma halv 6 för att äta lite tacos, ha 2 knäppar killar som retas och en sköldpadda som släpar runt på golvet. Nu blire att fixa allt, ska kolla lillstugan för ikväll, då jag får lite besök. Hemligt, hemligt! (;

Nya inköp




2 inköp på Gina idag igen, shit jag kommer bli ruinerad. Linnet ska användas på lördag och kulturnatten(!), ringen var bara så fruktansvärt snygg att den fick följa med oxå. Letat länge efter en snygg orm-ring och nu hittade jag drömmen! Den kommer bli flitigt använd.

Sedan hämtade jag ut ett paket på ICa idag då (;

Nikon Coolpix s3100

Min nya resekamera, som kommer ligga i väskan heeeela tiden så att jag kan dokumentera mitt egna liv. Så som jag har längtat efter en liten kamera att ha med överallt. Nu slipper Becca alla dessa timmar med msn och skicka bilder, för nu jäklar ska jag fota mina egna överallt!

Hemligstämplat

Älska min brors förvirrade uppsyn när han fick reda på vem som kommer hem till oss i morgon (;

Gina, ICA och bilder

Lugn dag på Gina, gjort lite allt och inget. Även skitgörat fick bli min förmiddag. Städa provrummen med dammsugare och vatten? Inte direkt de roligaste man kan göra (;
Lite snack med personalen innan man gör ett köp och åker hem, så sjukt kul att få höra vad de tycker om mig och de jag gör på jobbet, tackar tackar!

Nu har jag precis ätit pannkakor (; haha, ska åka med mamma till ICA och handla. Samtidigt ska jag hämta ut ännu ett paket, jippie! Hela 2 dagars leveranstid, galet! Jag lovar er, att det kommer bli sjuuuuukt mycket mer bilder på bloggen nu (;

I paketet finns



Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Ny kameraväska, stora objektivet fick inte plats i den jag har så beställde hem en ny. Köpt från Kaffebrus.com.

Inget speciellt

Gårdagen var en skitdag som slutade bättre, mycket bra för den delen (; Planer för fredag, yes yes!

Idag har det vart Gina igen, kände mig sjuk i morse men "orkade" inte åka hem så blev kvar och jobbade iaf. Haha, som tur var har det vart lugnt hela dagen. Så har inte behövt jobbar häcken av mig som förra veckan. Idag fick jag även jobba mera på lagret, så fruktansvärt skönt! Bara jag i hela rummet. Även lite larma, plocka med smycken och proven är som "min" nu (; Och jag som inte skulle köpa nåt mera, självklart har jag hängt undan 2 saker som ska med mig hem i morron, men grattis att jag ibland kan spara pengar (;

Nu ska jag knäppa en massa kort på nya saken jag hämtade ut idag, ska även rengöra sminkpenslar, kanske plugga lite och städa, städa och städa!

...

Vissa är bättre än andra, så är det bara.

Dagens Outfit



Tar mig ut på äventyr innan skolan, tjaao!

Nickelback in my ♥


Burn it to the Ground


Just to get High


If everyone cared


Photograph

Försök till snygg bild med för högt ISO


Nikon D300s + Tmaron 17-50/2,8

En liten söt sak som kom med posten idag, ska nog sättas i ganska så omgående. Trodde då inte att den var så sjukt snygg i verkligheten som den var på bilden. Såjag har lyckats med ett bra köp iaf :)

Vad har hänt i skolan? Naturkunskap - skogen - kryp - spindel - skrikande tjejer. Så har de roligaste på dagen sett ut skulle jag tro, haha. Annars har det varit svenska, UF, religion och andra tråkiga ämnen.

Lite skola sådär

Praktisk marknadsföring B, mera en UF lektion för oss. Så mera planering inför företaget så att det mesta ska vara spikat, men det tar tid, mycker tid. Går till idag oxå, shit vad tråkigt...
Min mage är inte riktigt med mig idag heller, ingen frukost men en macka efter första lektionen och knappt någon lunch, skitmage.

Do you know that I like you?


Bilar, bilar och massor av bilar!


Pontus putsar gärnet på sin snygga Mitsubishi 3000gt.





Brorsans Nissan 200sx S13 på de 2 övre bilderna, sista utställningen i år för den. Så alla priser som vunnits denna säsong är med. På den undre bilden är han påväg för att göra ett dB test, ljud.



Dessa 2 grabbar och några till spenderades kvällen med, härliga killar det dära!



Efter att sett denna bild är jag väldigt nyfiken på att testa ett fisheye-objektiv. Kanske skulle vara något att inhandla? (;


Alla bilder fotograferade med Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8 + polarisationsfilter

Uppsala Street Meet 2011


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Hemma från brännbollen, ca 400 bilder rikare, så nu har jag ännu mera att göra. Jippie (;
Nu blir det en sväng hemma för att ladda lite batterier och invänta PP som kommer med bilen och skjutsar mig och Filip till Uppsala :)

Brorsans Nissan S13 på bilden :)

Brännboll

Nikon D60 + Sigma 70-300/4-5,6

Cyklar ner till IP och kollar lite brännboll. I min håla är detta en tradiotion som hållts i flera år, så måste ner och hejja fram mammas lag! Pappa är inte med i år :) Kom igen Hornkroken!

Angående igårkväll var det riktigt kul, tills det att de började spåra. Men en trevlig kväll fick jag ändå, satt med ett gäng killar vid kökbordet och försökte hänga med i samtalen, mestadels drev dom med mig... Haha. Slockan runt 2 tiden och vakna 4 igen för att hämta filtar och smsa en stund med en go grabb. Jo förtusan, det dära kan jag göra om :)

Ikväll blir det även lite bilar, PP kommer och hämtar upp mig senare idag för att ta oss till Uppsala och bilutställning. Fota, fota, fota!

Hasse!



Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Denna lilla filur kom hem till oss för att spendera sin tid med oss. Han är numera våran. Det fina namnet är Hasse! Haha :) Kanske att vi döper om honom, men vem vet, han kanske förblir en Hasse (;

Själv väljer jag att inte ta i honom, uscha. Men han har race i akvariet och idag blev det maratonlopp i dammet under syrrans säng. Gullis! Självklart måste nya snygga bilder fixas till oxå, men det tar vi någon annan dag :)

Plopp


Nikon D300s + Sigma 70-300/4-5,6

Nu springer jag igenom duschen. Händer lite saker ikväll (;
Och med bilden menas att den nya familjemedlemmen kommer ca kl 17.00 och lever i både vatten och på land. Någon som vet vad de kan vara?

Sen att jag äntligen ska dricka gott är en sak, yes!
Efter duschen blir det pizza! Lite tjejer kommer över hit för lite förande oxå. Här kan man inte göra i ordning sig själv, här gör man det med andra (;

Naaaajs

Kastar ut mamma ur rummet, slår på en film för att kolla in snygga killar.
I morgon kommer vi även att få en till familjemedlem, mer om det i morgon (;

Gina shopping





Allt inhandlat på Gina Tricot :)

Andra dagen

Mera jobb att göra, lika kul denna dag. Köpte även lite kläder, och dyrt blev de, även fast jag har
min lilla rabatt. Så 4 plagg fick följa med hem. Nu har man lite att använda under praktiken (;

Larma, städa, plocka, hämta och vara sändebud med massa saker. det är lite av vad min praktik
går ut på. Och förstås att göra av med massa pengar på snygga kläder. Jag har då aldrig sett
så mycket snygga kläder på Gina som jag gör nu, eftersom att jag nu går igenom alla kläder
hela tiden. Jeans tror jag blir nästa inköp iaf, många snygga!

RSS 2.0